Tagliafico op de radar van Napoli en NU

FinnDekker, 20-09-2018 om 19:40, 19685 views, The Chronicle |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De goede optredens van Nico Tagliafico bij Ajax zijn niet onopgemerkt gebleven in de Europese competities. Althans, dat blijkt uit de geruchten in de Italiaanse en Engelse pers. De linksback zou op de radar staan bij Napoli en Newcastle United.

Extra reden voor Napoli om Tagliafico aan te trekken, zou het dubbele, Italiaanse paspoort zijn van de 26-jarige Ajacied. De verdediger wordt gezien als vervanger van de mogelijk vertrekkende Faouzi Ghoulam. 

Tagliafico werd al vaker in een adem genoemd met Newcastle. Dit zal in de nabije toekomst alleen maar vaker gaan gebeuren, denkt men. De Engelsen zitten dun in de verdedigers en konden woensdag zien wat de scorende Tagliafico voor versterking zou kunnen zijn.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
dus Frenkie is elke week in beeld en Nico nu op de radar. En Kasper? Die zit zeker al maanden in de put?
0 0
PJSM
Nico is niet te koop. Volgend seizoen verlengen en contract opwaarderen.
0 0
Sampaoli
Lekker 25 miljoen vragen, zullen ze niet meer aankloppen.
0 -2
chrisjuhhh
Newcastel U ??
Geen CL geen EL enkel meer salaris , of Ajax een beroerde werkgever is ???!!!
1 0
xDusanTadic
Maakt hele grote stappen in z’n ontwikkeling. Ik hoop dat het volgend seizoen niet een leegloop wordt met Onana, De Ligt, De Jong, Ziyech en Nico.. en mocht het gebeuren, minimaal 300 Mil voor alle 5. Anders mogen de topclubs lekker verder gaan zoeken. Je ziet in ieder geval als je 2 speler haalt die wat ervaring hebben en extra kwaliteit ( Blind en Tadic ) dat de andere ook beter gaan spelen. Het overschrijden van de “salarisgrens” is zeker weten nu al een goede keus geweest!
3 0
Beachbal
Newcastle United? Realy? ... Als er een depresievere club is hoor ik het toch graag.. Stadio Olympico word je overgrens ook niet warm van.. Newcastle is financieel een sprong vooruit, maar sportief word je er verdrietig van. Napoli is sportief een sprong vooruit, maar op financieelvlak zal het ook uiterst 1,5-1,8 miljoen zijn, max 2 miljoen. Ajax kan dat inclussief bonussen ook gewoon bieden.
1 0
Ajax27
Vooral het sportieve zal daar meetellen. Juventus, Inter, Lazio, AC Milan, AS Roma, Fiorentina... dat zijn sowieso al 12 topwedstrijden op hoog niveau. Verder meer zekerheid op jaarlijkse speeltijd op CL niveau, meer zekerheid dat je na de winter ook nog Europees speelt.
0 0
chrisjuhhh
Je speelt daar tussen 2 vulkanen in man , waarvan 1 actief is en die andere als het grootste gevaar van Europa wordt gezien .

Ook veel aardbevingen daar , armoede en Camorra .
2 0
3sterren
Al die pluspunten die jij opsomt overwegende, hebben mij doen besluiten te gaan emigreren naar dat land ...
0 0
Ajax27
Vooral het sportieve zal daar meetellen. Juventus, Inter, Lazio, AC Milan, AS Roma, Fiorentina... dat zijn sowieso al 12 topwedstrijden op hoog niveau. Verder meer zekerheid op jaarlijkse speeltijd op CL niveau, meer zekerheid dat je na de winter ook nog Europees speelt.
0 0
ThijsHannewijk
Newcastle is helemaal geen vooruitgang
0 0
PetrusKeizer
Newcastle U. Als we t voetbal daar ff vergeten: de leefomgeving. Ben benieuwd hoeveel psychiaters ze in dienst hebben, Als je daar NIET zwaar depressief van wordt is er serieus iets niet met je in orde.
1 0
Spuit11
Dit soort transfergeruchten worden met de week gekker, zeker als Ajax zo positief blijft voetballen op de Europese velden.
1 0
NUL20
Het is tegenwoordig toch wel droevig gesteld met de sport dat alleen geld alles bepaald... wanneer komt er eens een echte revolutie!
1 -1
ck69
Das niet alleen sport. Als jij ergens het dubbele krijgt ben je ook weg ;)
2 0
Aeter
Das onzin. Stel je moet voor die baan veel langer reizen of het werk is minder leuk of het bedrijf zuigt. Allemaal redenen om niet ergens anders te werken voor meer geld, ligt er gewoon aan waar je prioriteiten liggen. Als geld je enige drijfveer is kan ik je vertellen dat je de verkeerde baan hebt.
1 -1
3sterren
Onzin ...?
Het gaat niet om een paar euro’s per uur meer hè, maar in sommige gevallen enkele miljoenen euro’s bovenop het huidige salaris. En in sommige gevallen zelfs netto, naar het schijnt.
Dan is het niet vreemd om de prioriteiten eens onder de loep te nemen en eventueel te gaan bijstellen. Drie jaar wekelijks kris kras door een onmetelijk groot land (China) reizen om een potje zomervoetbal te spelen, om vervolgens terug te keren naar Europa en vervolgens geheel financieel onafhankelijk, de rest van je carrière bij een subtopper te slijten. Ik zou het niet vreemd vinden als sporters daarvoor zouden kiezen ...
0 0
Aeter
Das onzin. Stel je moet voor die baan veel langer reizen of het werk is minder leuk of het bedrijf zuigt. Allemaal redenen om niet ergens anders te werken voor meer geld, ligt er gewoon aan waar je prioriteiten liggen. Als geld je enige drijfveer is kan ik je vertellen dat je de verkeerde baan hebt.
0 0
Bocarra
Fakenews
0 0
mgtow
Van Champions League naar volgend jaar Championship. Pleur op met je Newcastle. Wtf.
2 0
JanTa
Marc houd zijn poot stijf, geen enkele speler gaat weg die Ajax niet kwijt wil.
0 0
SjaakWolfs
Emmen heeft Messi op de radar, hoorde ik.
4 -1
Spuit11
En als die niet wilt, gaan ze voor Mbappé, hoorde ik.
0 -2
Daveajax1976
Willen jullie Nico ? 50 miljoen en geen cent minder
2 -1
chloorbestendig
Van Ajax Amsterdam naar Newcastle United? Met alle respect, maar dat is behalve de centen gewoon een stap terug voor die jongen.
5 0
EersteAanname
Newcastle United, hahahaha
2 0
MankeNelis
Hahahahshaaa gekke Jordy's
2 0
Koekepeer
Hahahaha
2 0
amthree
Wat moet nico bij facking newcastle, spelen nooit europees en spelen om degradatie voetbal. Alleen voor het geld of competitie zou je ajax omruilen voor een newcastle...
2 0
Babayaka
Tis toch ook de waan van de dag bij die buitenlandse clubs ook. Totaal geen idee of beleid.
Nee een speler scoort 2 x van een relatief kleine Europese club en hoppa interesse.
0 0
Bky
Naah, Tagliafico speelt het hele seizoen al geweldig.
0 0
Bensco
En is Argentijns international niet te vergeten ;)
0 0
ppierce34
Newcastle AKA the graveyard...
0 0
Afstandsschot
Tagliafico naar Newcastle zou echt te pijnlijk zijn. Daar staan we als Ajax zijnde hopelijk toch dik boven.
1 0
FlyingDutchMan
Nico held!
0 0
Amsteraaij
wat denkt zo'n Newcastle united joh. knetter gek zijn ze daar
2 0
GvanderK
Dat is leuk voor Napoli en Newcastle United...

Not For Sale
1 0
grannig mokum1
Zekers, ga ergens anders winkelen
0 0
niquedegraaff
Die gaat echt niet naar die clubs hoor. Heeft zijn hart bij Ajax liggen.
4 0
Stamstadam
Newcastle United...
0 0
ditisdebeslissing
wacht maar als ze met 30 miljoen voor de poort staan..
0 -1
Schwalbino
Geniet ervan zolang het kan en steun hem als hij tegenslag heeft.
3 0
Redrum
Hihihi
1 0
MM1974
Oprotten allemaal laat ajax met rust,kom maar terug met 250 miljoen:)
1 0
Bjorn
Daar ga je Ajax toch niet voor verlaten met zijn kwaliteiten?
0 0
mcatarinob
Maar snel het contract van Tagliafico (Nico) proberen te verlengen.
1 0
433metdepuntnaarlinks
Marc Netto is verleden tijd, Marc Overuren is zijn nieuwe bijnaam. Die is echt al wel bezig met Taglia, Onana en spelers als Eiting en Mazraoui. En ik vermoed ook dat hij druk bezig is om een mogelijke leegloop op te vangen, in de winter zal vast wel nog wat vuurwerk komen met transfers.
6 -1
Caparzo
In Duitsland zeggen ze dan zo mooi "jein" (ja und nein).. Marc blijft in zekere zin Marc Netto, door zijn uitstekende -echt uitstekende- onderhandelingskwaliteiten. Maar nu ontdaan van Bergkamp en Van Duivenbode wendt hij het geld wat hijzelf verdiend heeft aan in het belang van Ajax 1, en betaalde dán wel soms wat teveel als het moet (Blind). Ook het belonen van loyaliteit (Ziyech) en het verhogen van de begroting en het salarisplafond is daarbij zeer belangrijk (dat zal mogelijk meerdere spelers een jaar langer bij ons houden). Dat alles kon niet onder Bergkamp en zijn ijzeren greep op de RVC. We mogen ons zeer, zeer gelukkig prijzen met de bevrijde Overmars, de man die zijn gewicht (letterlijk meerdere malen) in puur goud waard is.
7 -1
433metdepuntnaarlinks
Haha dont disagree! Hij blijft een geweldige verkoper (de Netto-kant) maar zoals je al zegt, hij lijkt nu de vrijbrief en controle te hebben en dat gaat hem goed af. Hij en Ajax zwichten niet voor praatjes van Kluivert en Younes, slepen er een top bedrag uit in Kluiverts geval. Sanchez Klaassen Milik en noem maar op zijn voor prima prijzen verkocht, trekken het salarisplafond omhoog, zijn een categorie opgeschoven qua transfers (van de 5/6 mil Eredivisie transfers naar de 9/10 miljoen transfers) en dat aller terwijl de jeugd blijft floreren.
0 0
DarkDefender
Sorry dikke duim, moest een plusje zijn
0 0
ajax1roy
Dat denk ik ook
. Vooral als we overwinteren in de CL dan zal er zeker wat bij komen in de winter
1 0
SkilledAtSoccer
Se queda
0 0
daanafca92
Op de radar van NU? Klinkt een beetje als “Luis Suárez op de radar van Galatasaray”.
3 0
jaribombari
100 miljoen!!!!
2 0
Ajaxamsterdam0485
Newcastle.. 2 stappen terug
9 0
Ziyech22
precies dit..
0 -2
bremovic
25 miljoen en geen cent minder
1 -6