Tagliafico voelt steun: 'Familie staat er altijd'

FinnDekker, 20-09-2018 om 18:05, 8057 views, Ajax.nl |

Het Ajax Jaarboek 2018/2019 is uit! Bestel hem nu!

Door zijn goede optreden tijdens Ajax - AEK Athene werd Nico Tagliafico overspoeld door berichten van zijn omgeving. Veel waarde hecht de linksback er niet aan, behalve als het van zijn familie afkomstig is, zo meldt de verdediger in gesprek met Ajax TV.

De verdediger wordt gevraagd welk bericht het meeste met hem deed na de wedstrijd. 'Die van mijn familie. Die steunen mij altijd en dat is heel belangrijk voor mij. Verder niet zo, want als het goed gaat krijg je altijd veel berichtjes en staat iedereen naast je. Maar mijn familie staat er altijd, ook als het even minder goed gaat. Dus het is altijd fijn berichtjes van mijn familie te lezen en te horen.'

De Argentijn scoorde woensdagavond zowel de openingstreffer als de laatste van de Amsterdammers. Tussendoor was ook invaller Donny van de Beek trefzeker, waardoor Ajax gemakkelijk won met 3-0. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aeter
Wat ik telkens weer knap vind, is dat hij als kleinste van het veld bijna al zijn kopduels wint.
1 0
Raikkonen94
Wat een strijder. Zo blij met zijn aanwinst, echt een geweldige aankoop van Overmars. Na jaren gekloot eindelijk weer een duidelijke vaste linksback die met zijn Argentijnse mentaliteit (om over zijn verdedigende en voetballende kwaliteiten nog maar te zwijgen) echt heel veel toevoegt.
1 0
AFC34
Zie hem wel een stap naar Atletico ofzo maken straks (over 2 jaar hopelijk) als opvolger van Felipe Luis. Wat een klasbak!
0 0
Aeter
Met zijn mentaliteit zou dat de ideale club voor hem zijn.
1 0
Rentokill
Willem van Hanegem is toch ook een grote grap. Zei dat Nico er niks van kon tijdens t WK. Nu in het CL 11 tal van de week.
6 0
L1tman3n
Ik vond hem op 't wk ook bij momenten kwetsbaar ogen. Bij Ajax is hij veel overtuigender. De tactiek van Ajax met veel druk naar voren ligt hem denk ik goed.
2 0
Arie Vink
Logisch, heel Argentinië speelde in dienst van Messi en dat draaide voor geen meter.
0 0
RobbertB
Wat een baas is het ook.
2 0
swing
Bedankt dat je bij Ajax speelt Nico
2 0