Schöne bedankt Marley: 'Mag vaker komen'

FinnDekker, 20-09-2018 om 17:10, 25274 views, NU.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Lasse Schöne was blij met het optreden van de zoon van Bob Marley, Ki-Many Marley. De middenvelder voelde dat de sfeer er nog goed in zat na de rust van Ajax - AEK Athene woensdagavond. Na de reggae scoorde Ajax vrij snel de openingstreffer.

Toen we op het veld stonden in de tweede helft stond Marley er nog. Hij hield het publiek fantastisch warm in de rust. Van mij mag hij vaker komen', antwoordt de Deen op een vraag van NU.nl over het optreden van de artiest, die vrij recent voor het eerst op bezoek kwam in de Johan Cruijff ArenA. Twee nummers werden gezongen: 'One Love' en 'Three Little Birds'.

'Of er een verband zit tussen de vroege goal van ons en zijn optreden? Laten we het hopen, dan mag hij van mij elke week komen', grapt Schöne. 'Het was in ieder geval een lekker begin van de tweede helft.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ghouleseddik
Dat mag zeker, het was schitterend. Voor Bayern-thuis reken ik wel op André Rieu.
2 0
Lane 8
Andre Rieu is echt de Frans Bauer van de klassieke muziek. Aka pauper.
0 -1
AjaxCitizen
Een duet met Ki-Many Marley zie ik ook wel zitten. Classical music meets reggae.
6 0
trainerdv
Of met Hazes: Het duet der 'zonen van"
1 0
Ajaxtrouw
Allemaal leuk die complimenten maar ik maak me wel zorgen over het vele geel en de nu al beginnende blessures. Heeft PSV altijd minder. Missen wij 3-4 sterkhouders dan stelt het team gelijk minder voor.
1 -3
433metdepuntnaarlinks
Ben het op alle punten oneens ... Beginnende blessures? Dolberg is nooit fit geweest en Huntelaar speelt met 35 jaar al weken op rij een dubbel programma, elke keer 80/90 minuten. Dat kun je incalculeren. En de Ligt dan, tikje gehad, mist 1 wedstrijd en is er zondag gewoon bij, niks aan de hand en kan gebeuren.

Gele kaarten, tegen Groningen was lachwekkend en een aantal kaarten worden gepakt door de felheid en het enthousiasme en de drive in het terug winnen van de bal. Taglia pakt dan wel weer wat meer kaarten al ziet er vaak erger uit dan het lijkt. Hij oogt fel en scherp en soms lijkt het op het randje terwijl het wel meevalt. Hij is immers Argentinië gewend, waar je een been kan amputeren en een waarschuwing krijgt.

PSV heeft het minder, PSV is nog nauwelijks getest ... Paar keer rode loper uitgerold gekregen, dan speel je wat makkelijker. Bij Fortuna en die paar keren dat het niet liep werden ze ook geirriteerd, wil ze wel eens zien als het echt niet loopt hoe netjes ze dan zijn.

En als we 3-4 sterkhouders missen ... Noem mij een team behalve de absolute top 5 in de wereld die niet minder wordt als ze 3-4 STERKhouders missen ... En zelfs al missen we er drie, Wober voor de Ligt/Blind/Taglia, Donny voor Neres/Tadic, Eiting voor Schone of Dolberg voor Huntelaar. Dan nog heb je een prima team!
0 0
MankeNelis
Verkeerde topic ouwe
2 0
LS16
Ga je dit onder ieder bericht reageren ?
4 0
Voetbalverstand
Dit was echt genieten zeg!
2 0
GvanderK
Gewoon contracteren als vaste clubzanger tijdens Europese wedstrijden.
5 0
DeBaarsjes
Klaar met zingen.. liep ie de trap af naar beneden. Scoort Nico, kwam ie weer naar boven. Stel je voor dat Nico naar Ki-Many rende en samen met hem feest vierde.
2 0
Labrador
check ff dumpert. Daar staat een gruwelijk filmpje van gisterenavond. Leuk!
0 0
chloorbestendig
Warm houden dit, Mr Marley een seizoenskaart en een paar kilo nederwiet leveren, elke europese wedstrijd deze held in de rust laten zingen.
9 0
amstardammer020
Vind kymani als artiest weinig bijzonders, maar is wel grappig vooor een keer. Met jouw logica moete ze dus ook hazes junior van stal halen om zn vader s repertoire te gaan nadoen, nee dank je. Volgens mij had bob nog een twintigtal kinderen, die ook maar uitnodigen als vip ofzo.
0 -3
chloorbestendig
Nee.
1 0
DeBaarsjes
Aub geen Dre Hazes
2 -1
Keizer020
Eens
2 0