Tadic: 'PSV-Ajax wordt een lastige middag'

NielsOpdam, 20-09-2018 om 13:25, 11227 views, NU.nl |

Het Ajax Jaarboek 2018/2019 is uit! Bestel hem nu!

Dusan Tadic ziet geen favoriet voor PSV-Ajax van aanstaande zondag. De Serviër, die woensdagavond aanvoerder was in het duel met AEK Athene, gaat er vanuit dat het een lastige middag wordt in Eindhoven. Tadic denkt dan ook dat de kansen fiftyfifty zijn voor de topper, zo vertelt hij in gesprek met NU.nl

'Je kunt zeggen dat het een perfect moment is om PSV te treffen', begint Tadic. 'Wij hebben gewonnen en zij verliezen met 4-0 van FC Barcelona, maar zo zie ik dat niet. Er is nooit een perfect moment, want het is een wedstrijd op zich. PSV-Ajax wordt fiftyfifty.'

Tadic denkt niet dat de winnaar van aankomende zondag ook gelijk kampioen wordt. 'We moeten snel herstellen, want het gaat een lastige middag worden. PSV is kampioen en staat bovenaan en wij zijn nu ook aardig bezig. Het is een daarom prachtige wedstrijd voor het Nederlands voetbal, maar we moeten niet doorslaan. Het seizoen is net begonnen, de winnaar zondag is nog lang geen kampioen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
die viergever blijft ook janken, die heeft met veel plezier bij ajax gezeten denk.
0-5 hoop ik op.
0 0
ajax1981
In ieder geval zorgen dat je met meer dan 2 doelpunten voorstaat bij het fluitsignaal, want anders speel je nog gelijk.
0 0
michaellaudrup
Ik kan niet wachten die rotkop van van Bommel te zien na die afslachting.
0 0
kaashaas
Als pisvee gaat voetballen in plaats van de bus parkeren en counteren , heb ik vertrouwen in een goed resultaat. Wij zitten in een goede flow.
0 0
ST
Ik heb er wel vertrouwen in, mits De Ligt en Huntelaar kunnen meedoen.
0 0
AjaxGLM
Zeer benieuwd naar zondag.. keek persoonlijk stiekem al langs AEK heen naar psv. Verwacht dat Ajax wint, omdat we naar mijn mening op eigenlijk elke positie een betere speler hebben. Tuurlijk zijn Lozano en bergwijn goede spelers in de omschakeling, maar schat ze op dit moment niet hoger in dan ziyech en tadic (onze huidige buitenspelers)
0 -1
PeterVKV
Schwaab - Viergever
Rosario - Hendriks

heel zwak blok, daar moeten we ze pakken met veel beweging
4 -2
gi0vanni
Klopt maar je vergeet dat er niet 4 maar minimaal 8 spelers achterin staan. En daar kom je niet zo maar door heen. Tegen Barca kwamen er ook wat kansen voor PSV door dat counterspel van hun. Het is laf maar dat wil niet zeggen dat het niet kan werken.
0 0
OKP-AFCA
Die Gutierrez zal wel spelen he, vermoedelijk ipv Rosario dus dat is een klein verschil.
0 0
BrandjeXL
Rosario speelt zeker dan zal het eerder ten koste van Pereiro gaan
0 0
AFC Ajax
Onana: "... voor hun."
1 -1
Labrador
Zo hoor je een wedstrijd te benaderen. Niet al die praatjes zoals vorig jaar
2 -1
gras
Dacht precies hetzelfde.
0 0
noppenkoning
Die zeer pijnlijke nederlaag van afgelopen jaar moet je toch extra energie geven voor een revanche.
4 -1
BRAMHOUTEN
ajax heeft een beter team en betere voetballers. psv is gewoon een luize ploeg. ik hoop dat ajax psv helemaal zoek speelt maar het kan ook zo maar dat je de hele wedstrijd beter bent en 1 counter tegen krijgt.
0 -1
Sunny
Ik ben erg benieuwd naar deze wedstrijd.

Ik kan echt genieten van het huidige Ajax, het attractieve spel gecombineerd met rust, volwassenheid en degelijkheid. Het is lang geleden dat ik me zo voelde. Hoop (en verwacht) dat zondag de bevestiging geeft dat het huidige spel geen uitschieter is.

Als het zondag loopt zoals zou het zou moeten lopen dicteren we de wedstrijd en spelen PSV zoek. Maar eerlijk is eerlijk, er zit bij mij toch wel een soort van trauma en vervelend voorgevoel als we tegen die club spelen.
1 -1
koenos1
Dit moet verdomme toch lukken. Laten we PSV niet overschatten aub
1 -3
De Stift
Lekker winnen bij PSV en we staan eerste. Dan zal hun vertrouwen toch een deukje oplopen. Twee keer verliezen in een week is nooit lekker. En met een beetje geluk laten ze dan tegen NAC uit ook nog punten liggen en verliezen ze vervolgens tegen Inter. Dan is het in Eindhoven toch een beetje crisis.
1 -1
Beachbal
Als ze 4x oprij verliezen/niet winnen kan je ook gewoon spreken van crisis. Gaan de spelers weer jankend in de armen van de supporters vallen, moment van t jaar.
0 -1
Ozymandias
Stel je toch eens voor dat Ajax van PSV zal winnen. Dan mogen we wel spreken van het beste begin aan een seizoen ooit. Een gelijkspel zal ook een goed resultaat zijn maar het zou wel erg lekker zijn als Ajax wint en direct over PSV heen gaat in het klassement. Mocht Ajax tegen PSV winnen dan verwacht ik eigenlijk dat Ajax die eerste plaats niet meer weg zal geven.
1 -1