Eiting glundert: 'Normaal doe ik een dutje'

SJvanveen, 19-09-2018 om 22:27, 11320 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Carel Eiting maakte woensdagavond voor Ajax tegen AEK Athene zijn officiële Champions League-debuut en was daar na afloop zichtbaar content mee. Voor de camera's van FOX Sports sprak de middenvelder, die al geloofd werd door coach Erik ten Hag, vol trots.

De twintigjarige Ajacied hoorde woensdagmiddag pas dat hij ging spelen. Een proces van voorbereiden met wat meer spanning dan normaal volgde. 'Je omgeving denkt vooral: hij gaat Champions League spelen. Normaal doe ik een dutje voor de wedstrijd, maar dat zat er nu even niet in', reageerde een kalme, maar glunderende Eiting, die nog niet helemaal kan bevatten wat hij nu bereikt heeft.

'Ik heb echt genoten', lacht hij. 'Misschien soms te veel, soms te weinig. Je beseft niet wat je hebt bereikt. Je wil in de basis staan, die tune horen, maar toch ben je nu ook al bezig met PSV', onderbouwt Eiting, die niet weet of hij basis staat in Eindhoven. 'Dat hangt af van Matthijs en is de keuze van de trainer. Maar of je speelt of niet, als team willen we iets bereiken.' 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jaripettersson
Wat een luxe dit soort middenvelders!

Het is allemaal niet zo flitsend als gudelj bazoer klaassen, dus we moeten eitingh absoluut naar beneden halen dat hij traag en slordig is, want dat is eitingh in een notendop... Blinde, simpele zielen hier af en toe.
2 0
paulis
Talent druipt van die jongen af! Goed om te weten dat dit soort gasten ook al weer klaar staan om vertrek volgend seizoen van spelers op te vangen
2 0
Lagasj
Zo wedstrijd in de CL is heel goed voor zijn ontwikkeling, Eiting speelde goed en kan nog veel beter. Zit meer voetbal in dan Donny.
0 -1
Rood Gevaar
wat deed hij dan precies goed?
0 -1
jackwolf
Zijn passing en steekballen zijn soms van een ongekend niveau. Hij 'ziet' het. Nu jij nog. Maar dat komt wel als je het door hebt.
2 0
Lagasj
Door het ontbreken van de Ligt waren bepaalde automatismen weg. Eiting maar ook Frenkie hebben dat heel goed opgevangen. Eiting maakte idd wat fouten maar was ook een goede verbindingspeler en bracht daarom rust. Had bovendien een paar mooie passes. (Tagliafico)
1 0
Rood Gevaar
De Jong was weer geniaal, won zoveel duels alles met overtuiging en geen balverlies.
dat brengt rust.
Eiting viel zeker in de eerste helft op door constant onnodig balverlies.
leuk dat hij een paar mooie passes gaf, maar juist het constant balverlies gaf juist onrust.
0 0
pettuh
Ben ik de enige die Eiting redelijk vond spelen. Hij had een aantal keer dom balverlies en vertraagd het spel op momenten dat je juist tempo moet maken. Ik vond persoonlijk van de Beek veel sterker invallen. Die maakte juist snelheid op de juiste momenten door ook vooruit te voetballen.
2 -1
Rood Gevaar
Eiting was met afstand de slechte speler aan de kant van Ajax.
zoveel dom balverlies, zoveel vertraging.
Carel heeft zeker talent, maar die moet echt eerst in de Eredivisie meer minuten maken en volwassen worden voordat hij 90 minuten Champions League gaat spelen.
Tegen Benfica en Bayern slachten ze je af als je zulke domme fouten maakt.
ook moet hij veel meer energie in de wedstrijd gaan leggen.
sprintje trekken om aanspeelbaar te worden en sprinten naa r de tegenstander om die onder druk te zetten.
hij sjokt veel te veel en bij valverlies moet hij veel sneller er veel korter op. Ziyech Van de Beek en Schöne doen dat bijvoorbeeld altijd erg goed.
En nogmaals, Carel heeft veel talent en kan er zeker komen. maar eerst volwassen worden en aan zn spel werken in de Eredivisie. Deze slechte wedstrijd schrijf ik ook op conto van Ten Hag en niet van Carel
2 -6
Ajax27
Met afstand de z zwakste speler vind ik erg overdreven. Zeker tegen AEK kon dit, goed voor zn ontwikkeling. Maar ik hoop dat tegen PSV, Benfica en Bayern toch gewoon weer de Ligt er is en Frenkie naast Schone staat. En anders vd Beek op zn plek. Daar heeft ie in de jeugd ook jaren gespeeld.
1 0
Ferd
Benfica slacht niets af, die club wordt zwaar overschat
0 0
CruyffFootball
Ga maar slapen.
0 -1
Rood Gevaar
goed onderbouwde mening.
ga jij maar naar het stadion, zie je meer dan alleen die ingezoomde beelden van de gene die aan de bal is
0 0
Dennis1964
Super gespeeld, nog even trainen op het afwerken van afstand onder druk.
2 0
Patrick78
Goede westrijd voor Carel. Deze gozer is zeker een heel slimme speler een natuurlijk en echte ajacied!
1 0
Schwalbino
Je ziet dat hij voetballen kan en slim is. Het feit dat jongens zoals hij in een team spelen met zoveel goede ervaren spelers helpt enorm in de ontwikkeling.
1 0
Lane 8
Dat passje op nico getuigt van grote klasse hoor
9 0
KlasseLasse
speelde een goede pot
7 -1
Ajaxaankop
Was echt genieten om hem te zien lachen tijdens de tune
7 0