Tagliafico eerlijk over goal en hoopt op De Ligt

SJvanveen, 19-09-2018 om 22:10, 17535 views, Veronica |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De tweede goal van Nicolás Tagliafico tegen AEK Athene woensdagavond was niet de bedoeling. Dit zei de Argentijn eerlijk tegenover Veronica.

Tagliafico zorgde op schitterende wijze voor het slotakkoord door een bal van bijna de achterlijn over de keeper heen te lobben. Er waren twijfels over of het een 'bewussie' was en voor de camera's gaf de matchwinner eerlijk antwoord. 'Een assist', zei hij. 

De Man of the Match vervolgde tegen De Telegraaf zijn blije woorden over een mooie avond. 'Ik ben heel blij met mijn twee doelpunten en vooral de eerste was belangrijk. Als ik eerlijk ben, was mijn tweede een beetje gelukkig. Ik wilde eigenlijk voorzetten. Maar nu mogen we  even genieten en dan wacht zondag PSV', aldus de doelpuntenmaker, die hoopt dat zijn aanvoerder dan terug is.

Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt ontbrak woensdag tegen AEK en Tagliafico ziet het belang van de aanwezigheid van de Ajax-captain in. 'Hij is niet alleen onze aanvoerder, maar ook een heel goede verdediger. Vorig seizoen hadden we het lastig, wat ook gold voor mij in de duels tegen Lozano. Maar ik vind dat we sterker zijn geworden.'  

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MosesD
Blijft toch grappig dat Gedaante Tagliafico een hele matige back vindt. Werkelijk een uitstekende back die als een soort alleskunner de linkerflank bestrijkt.
2 0
Ozymandias
Beetje flauw om geDaante erbij te betrekken. Tagliafico is een goede linksback voor Ajax die zowel verdedigen als aanvallend zijn bijdrage heeft. Daarbij is het belangrijk dat een team een paar spelers met felheid heeft en Tagliafico heeft dat zeker.
0 0
RaynoFischer
Maakt niet uit, blijft een wereldgoal ;)
0 0
JanTa
Was echt de avond van Nico met 1 coal waar hij positioneel heel goed stond en zijn 2e was een schitterende zondagsschot. Zijn harde werken werd beloond.
0 0
MickS
Bewust of niet, een beauty was het zeer zeker. En de gekte in het stadion was compleet! Wat een feest het laatste kwartier! Ik heb meer bier over me heen gehad dan dat mensen gedronken hebben volgens mij :D
1 0
vijfennegentig
Goal was misschien lucky maar het is ook de intentie. Bij 2-0 voor zou PSV em sowieso verdedigen bijv.

Dit is gewoon een mooi voorbeeld van geluk afdwingen als je het mij vraagt.
3 0
DUDE92
Ach, PSV heeft wel gewoon afgelopen weekend uit met 0-7 gewonnen... Toen gingen ze ook niet opeens verdedigen
0 -1
Ajax27
Tegen ADO gast... nee daar mag ik hopen dat je niet een 0-1 gaat lopen verdedigen.
0 0
ajaxfan83
ado bedoel je diet niet deed verdedigen
0 0
ambtenaar
Dacht eerlijk gezegd dat het bewussie was.
4 0
Tnera
*Nico :D
2 0
Tnera
Helemaal niet erg, Nick
4 0
M.Olsen
Haha wat een held. Aan kop in de groep man. Lekkah
4 0
SjaakWolfs
Niet zo gek als er twee nog geen wedstrijd gespeeld hebben.
3 0
RaynoFischer
Nu nog stteeds ;), op doelsaldo dat wel
1 0
Jaridebeste
Held!
6 0