'Ervaren' Nunnely wil Ajax O19 stimuleren in YL

SJvanveen, 19-09-2018 om 18:06, 4074 views, Ajax TV |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Ché Nunnely verwacht veel van zichzelf bij de O19-ploeg van Ajax in de Youth League. De rechtsbuiten is oorspronkelijk speler van Jong Ajax, maar keert voor de Europese jeugdwedstrijden terug naar een team lager. 

Woensdag speelde Nunnely met de equipe van coach John Heitinga mee tegen AEK Athene en dat pakte goed uit. Het werd 6-0 op Sportpark de Toekomst en zelf scoorde Nunnely fraai. Hoewel het besef van zijn doelpunt later kwam, is belangrijk zijn precies wat Nunnely wil. 'Van mijzelf verwacht ik iets extra's', laat hij weten tegenover Ajax TV

'Ik ben ervaren en kan de boys stimuleren. Ik probeer mijn best te doen en belangrijk te zijn', vervolgt Nunnely, die lovend was over de prestatie van de jonge Ajacieden, maar tegelijkertijd meer had verwacht van AEK. 'Maar uiteindelijk is het beter voor ons, want dan kunnen we ons doelsaldo omhoog brengen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik zou zo graag zien dat Ten Hag hem bij de selectie zou halen. Hij is duidelijk nog lang niet klaar voor een basisplaats maar ik denk dat hij een bruikbare wisselspeler is om er in de laatste twintig minuten in te brengen. Dan worden de ruimtes wat groter en is Nunnely's diepgang en explosiviteit een machtig wapen.
0 0
Illegaal
Ja klopt, hij is zeker niet klaar voor het eerste, maar laten invallen met zijn snelheid is een wapen, en zeker als je voor staat en de tegenstander gaat drukken.
0 0
Libero
Was echt een geweldige goal van Che.
2 0
ajaxinho
Zeker!

Maar zoals hij zelf zegt, speelde AEK Athene ook zwak.
Zwak verdedigen straft hij koelbloedig af.
0 0