Coach AEK: 'Toen waren ze veel beter'

NielsE, 18-09-2018 om 20:59, 16554 views, Sport24 |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Marinos Ouzounidis, de trainer van AEK Athene, is uitermate lovend geweest over Ajax tijdens de persconferentie in de aanloop naar het treffen tussen de Amsterdammers en de Grieken. Het Griekse Sport24 was aanwezig en schreef mee met de hoofdcoach. 

'We zullen de hele wedstrijd geconcentreerd moeten zijn. Als je denkt dat er geen probleem is, maken ze goals. Maar wij zullen ook kansen krijgen door de manier waarop zij spelen', analyseert Ouzounidis. 'We zullen erg goed moeten spelen. Ajax is een team dat altijd erg goed aan de bal is, maar heeft ook zwaktes.'

Volgens de Griek was Ajax vroeger een stuk sterker, dit ondervond de coach destijds als speler van Panathinaikos. 'Toen waren ze veel beter. Ajax heeft nu veel talenten, die over een paar jaar in de top zullen spelen. Het is anders wanneer je speler bent. Waar ik geïnteresseerd in ben is hoe we ons gaan voorbereiden op de wedstrijd. Als de wedstrijd begint moeten we alles geven om een goed resultaat te halen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxfan4life82
Weet mijn god niet hoe als jullie spelen, maar jullie zullen wel willen counteren.. Dit ajax is bijna gewoon net zo sterk, als het AJAX waar jij toen tegen speelde, nu ben je de coach.. Succes vanavond, sjeezus wat heb ik er zin in, weer ouderwets zwaaien met een vlaggetje in het stadion, en ons aller AJAX schreeuwen naar de overwinning..
0 0
RickyAFCA
Wait what... Neem aan dat ie de wedstrijd 96 bedoelt.. Geen 1 team gaat ooit weer net zo goed worden als 't team van 94/95/96..
1 0
Sterretje73
2-0 omdat ik respect heb voor elke tegenstander. Bayern wordt een geheel ander verhaal.
0 0
insectenverdelg
acht dit team niet sterker als Kiev of Luik. meer niveau Sturm Graz als ik eerlijk moet zijn. Kansen gaan er komen. Veel ook. nu afmaken dus.
0 0
koetje
We worden wereldkampioen!
2 -2
Ajax#1900
Haha lekker Van Binsbergen
2 0
Jelephi
Bogarde, jasje aan of jasje uit?
0 0
Jelephi
Lekker man. 4-0 terug naar athene koekwaus
4 -2
KleinMiljoen
7 0
0 0
afca87
Denk toch. Rij gemakkkljkk 4-0
1 0
koenos1
2-0!
1 0
Rinban
Ja, tegen Ajax gaan ze weer met het schuim op hun bek spelen hoor
0 -2
MáximaZorreguieta
Will je een tissue?
0 0
Mokum31
2-0
0 0
Lazell
Als ik de analyse van Pieter Zwart op VI lees, kunnen ze er niet veel van. Met heel veel mazzel een paar x doorgegaan. Tegen Celtic iets van 25 doelpogingen tegen 12 van AEK (kan er een paar naast zitten, maar de verhoudingen zijn goed) en dan toch doorgaan. Ze zakken in, maar kunnen niet goed genoeg counteren om zich een counterploeg te mogen noemen. Eigenlijk zijn ze dus nergens écht goed in en zijn ze slechter dan Kiev en misschien ook nog wel Luik. Niks minder dan een overwinning telt morgen.
3 -1
driesterren***
Lees de angst tussen de regels door! :-)
1 -1