Schöne over laatste CL-duel: 'Geen benul'

NielsOpdam, 18-09-2018 om 09:00, 9444 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Lasse Schöne weet niet meer tegen wie Ajax de laatste wedstrijd speelde in het hoofdtoernooi van de Champions League. Woensdag speelt hij waarschijnlijk weer een wedstrijd in het miljardenbal en dat was een reden voor Voetbal International om de Deen even aan de tand te voelen.

'Tegen wie we als laatste in het hoofdtoernooi van de Champions League speelden?, herhaalt Lasse Schöne de vraag. 'Geen flauw benul. Echt niet. Wel weet ik dat ik met Ajax nog nooit tegen Bayern München heb gespeeld, dus dat is wel mooi om te ervaren.' 

Op 10 december 2014 was APOEL Nicosia de laatste tegenstander van Ajax in het hoofdtoernooi. De Amsterdammers wonnen die wedstrijd met 4-0. Dat Schöne dat niet weet is best opmerkelijk, want de Deense middenvelder scoorde die wedstrijd twee doelpunten. Woensdagavond wacht AEK Athene in het hoofdtoernooi van de Champions League.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DS
Kan me nog een heerlijke vrije trap tegen PSG van Schone herinneren ook.
1 0
Labrador
of die goal tegen Celtic
0 0
Basvann
Goedemorgen,

Sorry voor de off-topic vraag.

Ik ga morgen met een paar maten naar Amsterdam om de wedstrijd te kijken, helaas niet in het stadion. Zijn er kroegen die jullie kunnen aanbevelen?

Thanks
0 0
MisterAFCA
Leidse of Rembrandtplein zijn ook genoeg leuke tentjes om te gaan kijken maat.
0 0
Grummes
Dat ligt er ook helemaal aan hoe jij het wil beleven/kijken. Mijn favoriet ligt in Amsterdam oost. Eetcafe Elsa's aan de middenweg.
0 0
AFCAMM
Ik vind zelf Bitterzoet wel fijn, maar ik weet eigenlijk niet zeker of ze de CL ook doen. Café Kuijper doet dat in ieder geval wel.

Heb aan beide erg goede herinneringen, maar dat lag ook aan de wedstrijden die ik er gekeken heb.
0 0
onderhetmaaiveld
Lasse zal wel weten dat hij in die wedstrijd 2x gescoord heeft, maar onthouden dat dat ook de laatste tegenstander/wedstrijd in de CL was, vind zelfs ik een beetje te veel van het goede...
2 0