Van Leer blundert: 'Net Comedy Capers'

JesseTH, 16-09-2018 om 17:40, 26540 views, FOX Sports |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Ajax-huurling Benjamin van Leer is diep teleurgesteld in zijn eigen optreden van zondagmiddag. Niet alleen verloor zijn NAC Breda met 2-3 van Fortuna Sittard, de keeper zelf blunderde opzichtig bij de 1-2 van Ahmed El Messaoudi.

'Het is een bal die je op de training misschien vijftig keer per dag krijgt. Dit mag mij niet overkomen, dit is gewoon slecht', erkent Van Leer tegenover FOX Sports. 'Hier neem ik mijn verantwoordelijkheid voor. Misschien heeft iets er invloed op gehad, maar ik wil daar niets over zeggen. Het is een bal die ik gewoon moet hebben, die moet klem. Dit is net Comedy Capers.'

Doelman Van Leer staat gedurende het seizoen 2018/2019 nog onder contract bij NAC Breda, waarna hij normaal gesproken terugkeert naar Amsterdam. Bij Ajax staat de goalie nog onder contract tot medio 2021 en moet hij volgend seizoen opnieuw de concurrentiestrijd aangaan.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dolblij
zal zich wellicht teveel druk opleggen om te laten zien dat hij wel degelijk een goeie keeper is. Lijkt erg onzeker op een of andere manier.
0 -1
Beachbal
Hij zal wel teveel oefenen met juffrouw Martens, ja dan kan je echte ballen niet keer tegenhouden he..
0 -2
Radie125
is het soms uit met zijn vriedinnetje
0 -2
Dennis1964
Leer eens een bal vangen!!!!
1 -3
Godenzoon88
Volgens mij heerst er bij nac een vloek
1 0
GvanderK
Het avondje NAC is behekst lijkt wel.
0 0
grannig mokum1
Zelf het 1e goal durft hij niet voluit tegaan, lijkt wel of hij bang is voor blessure
1 -1
Rsv
Die eerste goal zag er al sneu uit inderdaad, bal kwam in z’n 5 meter en hij stond als een bang vogeltje op z’n doellijn te wachten. Hopelijk vindt ie snel z’n vertrouwen want tegen Feyenoord pakte hij wel een aantal hele goede ballen.
1 -1
Schillo
*de
0 0
Aeter
Faalhaas
1 -5
Dastaan
Komt wel goed.
1 -2
Pierre Heno
Door zijn Ajax tijd ligt hij nu onder een vergrootglas. So be it. Daar kun je ook groot mee worden. Hij moet gewoon voor NAC gaan keepen en niet continue blijven denken dat hij als reservekeeper bij Ajax op de bank zou hebben kunnen zitten tijdens de CL voorronde en poulewedstrijden. Dan komt de goede keeper vanzelf wel weer boven drijven. Gert Bals en 'hete kroketten' Heinz Stuy hebben ook heel wat blunders gemaakt maar speelden toch vele jaren succesvol bij Ajax in de internationale top.
1 0
AFCA-B93
Krijg wel spontaan medelijden met die jongen als ik hem zo zie staan. Herpak je Benjamin! Laat zien dat je niet voor niets naar Ajax bent gehaald!
8 -1
ambtenaar
Wie is momenteel het grootste keepers talent van Nederland.
1 0
Radie125
die van Fortuna Wormerveer 5 is 2.08
0 0
AsensioWillemsen
Die beer van Emmen
7 0
jaribombari
Die is wel het grootst denk ik ;-)
1 0
afcas
omdat hij bij fc emmen in de basis staat?
0 -5
voorkennis
Concurrentie strijd aangaan bij AJAX, die man is serieus een aanfluiting......hoe hij ooit bij ajax is gekomen is een compleet raadsel
4 -9
CruyffFootball
Wat een onzin.
Heeft Roda 2 jaar geleden afgehouden van degradatie. Gewoon een prima keeper die een heel jaar heeft verloren.
Had hem liever erbij gehad dan Lamprou.
2 -1
Ferd
In deze vorm heb ik liever Lamprou dan Van Leer. Iedereen die anders zegt heeft niet het beste voor met Ajax.
2 -1
Ajacied33
Van Leer is gewoon een prima keeper hoor. De allergrootsten maken ook blunders, kom zeg. Kan gebeuren, herpakken en achter je laten
1 -1
OKP-AFCA
Zie hier weer het voorbeeld van iemand die niet verder kijkt dan zijn neus lang is.
4 -2
AnsB
Dit had ik al min of meer voorspeld. Iemand die zo lang niet gespeeld heeft, heeft eerst weer veel wedstrijden nodig om stabiel te worden.
Wat mij betreft heeft hij - pakweg - tot de winterstop om weer te wennen. Daarna begin ik pas te kijken of hij t.z.t. in aanmerking komt om Onana te vervangen.
8 0
***1900***
"Misschien heeft iets invloed gehad, maar daar wil ik niks over zeggen". Zou Lieke een kneuzing in z'n leuter hebben veroorzaakt?
2 -8
Stamstadam
Gelukkig hebben wij Lamprou.
5 -1