Ten Hag legt uit: 'Je wil automatismen creëren'

SJvanveen, 16-09-2018 om 10:39, 4853 views, Ajax Life |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Erik ten Hag heeft zijn wissels tegenover Ajax Life uitgelegd. Donny van de Beek, Carel Eiting en Zakaria Labyad mochten invallen van de Ajax-trainer. 

'Je wilt de ploeg samen laten spelen, automatismen creëren. Ik eiste in die periode een hoger tempo van de ploeg', vertelt Ten Hag, die Ajax 'goed' vond spelen. 'We speelden goed, tot twintig meter voor hun goal. We hadden te weinig mensen in de eindfase.' 

Ten Hag was blij met de overwinning, maar niet per se te spreken met de hongerigheid van de ploeg. De Ligt  zei al dat de spaarstand erop ging, en Ten Hag sprak erover met zijn ploeg na de wedstrijd. 'Ik heb het ze verteld in de kleedkamer en dat zal ik ze morgen nog een keer duidelijk maken. We moeten hongerig blijven.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sampaoli
Te weinig diepgang op de vleugels tegen teams die met tien man voor de 16 gaan kamperen kan ons gaan opbreken. Neres kan zijn loopacties niet benutten vanaf de positie achter de spits en Tadic en Ziyech hebben dat van nature veel minder.
0 0
jackwolf
Had de Ligt toch gelijk een paar weken geleden. Dat de groep zelf tijdens de wedstrijd bepaald hoe er gespeeld wordt. Rustig aan en met 3-0 winnen dan lijkt me daar niks mis mee. En dan woensdag helemaal losgaan .
Dan blijkt ook dat ten Hag zijn invloed op dit team toch niet zo heel erg groot is . Tijdens de wedstrijd dan.
0 -1
AFCA-B93
Zo lang ze woensdag AEK maar opvreten
0 0
M.Olsen
Doe dat maar niet. Straks krijgen we een Europese schorsing wegens kanibalistische handelingen.
0 0
MSwertz92
Pfff. Je mag ook niks meer tegenwoordig !
0 0