Padt prijst Ajax: 'Lastig tegen fantastische spelers'

SJvanveen, 16-09-2018 om 08:32, 8571 views, Voetbal International | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ex-Ajacied Sergio Padt is lovend over Ajax. Zaterdag incasseerde de goalie 'slechts' drie goals tegen de Amsterdammers en daar was de doelman niet ontevreden over. 

'Tegen dit Ajax in vorm mag je niet klagen. We hebben niet veel weggegeven als je kijkt naar schoten tussen de palen. Na de penalty moet je eruit komen, maar met de fantastische spelers die ze hebben, is dat lastig', sprak Padt in gesprek met Voetbal International.

Mike te Wierik

Teamgenoot Mike te Wierik had het tijdens Ajax - FC Groningen (3-0) meermaals aan de stok met spelers van de tegenpartij. Tegenover VoetbalPrimeur antwoordde de verdediger als volgt op zijn akkefietje met Ajax-back Nicolás Tagliafico. 'Ik heb een grote blauwe plek op mijn voet, maar dat hoort erbij. Het was een kaartje en volgens mij accepteerde hij dat uiteindelijk ook wel.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
cruijffthebest
Higler hield lekker de kaarten op zak voor FcGroningen, terwijl die er wel zeker 4 moesten hebben en die schopper Te Wierik ook zeker 1.
1 0
4EVERAJAX
beetje idiote gast gister (hij dacht zeker we maken toch geen kans, ga maar beetje zuigen).Die knie tegen rib Tadic moest er zeker 1 zijn.
0 0
Mocrodammerr
Als Padt nou minder broodjes hete kip gaat eten van Avenida, zou hij misschien meer ballen pakken en fitter zijn. Is geen gezicht man
1 0
Amsterdam Loyals
Dramatische Higler.. Ajax 2x geel, fcg 0x... leer eens consequent te fluiten
6 0