Blind pareert kritiek: 'Wordt erg overdreven'

NielsOpdam, 14-09-2018 om 16:40, 9885 views, FOX Sports |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Daley Blind kreeg veel kritiek op zijn aandeel in de twee interlands van Oranje in de afgelopen interlandperiode. Hij speelde met het Nederlands elftal tegen Peru en Frankrijk, maar volgens verschillende critici waren dat niet zijn beste interlands. Blind zelf vindt de kritiek overdreven, zo vertelt hij in een interview met FOX Sports.

'Er is genoeg over gezegd', begint Blind. 'Ik krijg het wel mee via de media, want je ontkomt er bijna niet aan. Ik denk dat er heel veel gezegd is in de media. Heel veel mensen praten elkaar na. Het wordt heel erg overdreven en dat is soms jammer vind ik, het is namelijk nergens voor nodig.'

De Ajacied beseft dat het weinig zin heeft om er zelf veel over te zeggen. 'Van de media win je het toch niet. Ik heb niet zo'n zin om de concurrentiestrijd aan te gaan met hen of over en weer te gaan vuren. Iedereen is vrij om zijn mening te geven en dat moeten ze vooral blijven doen. Als zij daar een goed gevoel bij hebben, prima.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Een paar mindere wedstrijden van Frenkie en die komen er geheid, dan word er ook over hem heen gewalst.
2 -2
grannig mokum1
Precies D,
0 -1
Michels
Hij heeft toch ook als linksback in oranje de assist gegeven op de mooiste interland goal van van Persie... Die jongen moet gewoon weer vorm krijgen en dan komt alles meer dan goed!
1 -2
Mikey Stormram
Gewoon geen linksback, als CV een meer dan prima verdediger en heeft in de Eredivisie alleen De Ligt voor zich. Een verdediger met bijzonder goede opbouwende kwaliteiten en brengt zoveel rust achterin. Kijk maar naar het aantal tegendoelpunten. Erg onderschatte speler, maar laat de rest van Nederland maar lullen. Kijk voor de grap een keer Dinamo Kiev - Ajaks terug en je zal zien wat Daley wel niet allemaal toevoegt aan Ajaks.
1 -3
FlyingDutchMan
Je kan Daley prima op linksback zetten, maar niet in het systeem zoals Koeman speelde met de hele linkerflank open en dan Mbappe tegenover hem. Met zoveel ruimte is echt killing, bijzonder dat een coach als Koeman met zijn ervaring dat niet ziet aankomen.. Daarnaast is het nu inderdaad Daley bashing, maar 8 anderen speelden ook als een drol voor de 5e interland op rij..
0 0
sucre
Ajaks?????!!!
2 -1
Mikey Stormram
Huh, wtf hahaha. Ik heb oprecht Ajax getypt in mijn originele bericht maar zie nu net dat het internet er “Ajaks” van heeft gemaakt. En dat terwijl ik me er juist kapot aan kan ergeren als mensen bijvoorbeeld Ajacieden niet kunnen spellen, of als Rotterdammers het over Ajakkes hebben. Heel raar dit, sorry jongens ;P
4 -1
FlyingDutchMan
Gimme ten!!!
1 0
Amsterdam Loyals
Als het Ajax goed gaat moet er iets gevonden worden. Daley maak ons kampioen en fuck oranje!
5 -6
3*stars*3
Daley bashing season maar Daley komt er altijd bovenop.
Als hij het goed doet, houden al die kenners en bashers wel bek dicht en kan er geen compliment van af.
Normaal gesproken krijgen spelers die een fout maken zoals Promes, ervan langs maar mensen gingen vooral tekeer op Daley en dat zegt natuurlijk genoeg.
Het is dat v Dijk die fout maakte tegen Frankrijk want als het De Ligt zou zijn....
Over De Ligt gesproken...Ook lachen om al die gefrustreerde kakkies online, die het niet kunnen hebben dat De Ligt voorkeur krijgt boven De Vrij.
De Vrij is 6/7 jaar ouder maar De Ligt doet nu al niet onder voor hem.
Koeman kent De Vrij heel goed en zet hem er echt niet zomaar naast..
6 -5
CruyffFootball
Als je zijn fouten tegen Peru benoemd en vindt dat hij als verdediger veel minder tot zijn recht komt dan als middenvelder ben je dan ook een basher?
4 -2
BrandjeXL
Kan zijn maar ik had de Vrij ook in de basis gezet maar dan op de plek van Blind. Blind door waar Babel stond en die weer op de plek van Promes. Helaas moeten we het hier mee doen.
0 -3
Stone020island
Wij zijn blij met je daley. Buiten de ring is toch buitenland dus lekker negeren die handel
4 -6
Michelangelo
stoer hoor.
2 -1
off
Staat de arena binnen of buiten de ring?
2 0
Michels
Zeer scherpe opmerking! +1
1 0
Stone020island
Buiten maar reken zuidoost dan ook niet echt tot amsterdam
0 -1
CruyffFootball
Zal Daley leuk vinden dat je oa. zijn pa nu een buitenlander noemt.
1 -2
Freddy Al
Zo is dat Daley, het zat er dik in dat er vroeger of later weer gebashed moest worden.
Jammer genoeg rennen er altijd weer mensen achteraan, die verwisselen de begrippen kritisch en negatief zijn.
7 -6
10Sneijder10
Geen topper maar gewoon een degelijke speler die een meerwaarde kan hebben in een goed draaiend elftal. Ik vraag mij af wat ze ineens verwachten van Blind, er zijn spelers die meer kwaliteiten en potentie hebben maar het niet laten zien bij Oranje. Strootman, Wijnaldum, van Dijk en Promes bijvoorbeeld.
2 -2
jollie18
Het was niet best wat Blind liet zien. Maar je kunt niet elke wedstrijd goed spelen. Zolang hij het niet bij Ajax doet waar hij anders gebruikt word.
1 -1
BrandjeXL
Peru speelde hij slecht. Tegen Frankrijk bij de 1-0 kan je hem niet aanrekenen want de bal uit de kluts kwam nog bij Promes terecht. Had verder Mbappe onder controle en met aanvaller Babel voor zich heeft hij het prima gedaan. Aan de bal was hij tegen Frankrijk gewoon echt en legde de bal er een paar keer heel mooi overheen.
1 -3