Ten Hag: 'Zien de potentie in Cassierra'

BVeenstra, 14-09-2018 om 13:45, 9765 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag laten weten dat men bij Ajax nog altijd vertrouwen heeft in Mateo Cassierra. De Colombiaanse spits is dit seizoen verhuurd aan FC Groningen - de tegenstander van zaterdagavond - en zal om die reden tegen zijn eigenlijke werkgever in actie gaan komen.

'Cassierra maakte bij Jong Ajax een grote progressie door en de volgende stap is dan de Eredivisie', vertelt Ten Hag, die daarna uitlegt waarom dat niet bij Ajax kon. 'Hij was nog niet rijp genoeg voor het eerste elftal van Ajax. We zien de potentie in hem, we blijven hem volgen en we houden contact. Mogelijk maakt hij nu nog meer progressie en kan hij alsnog Ajax 1 in.'

Ook in Kaj Sierhuis, dit seizoen de spits van Jong Ajax, ziet Ten Hag toekomst. 'Vorig seizoen had Reiziger twee goede spitsen bij Jong Ajax. Beiden hebben ze potentie. Ik denk niet dat Sierhuis onder Cassierra staat in de pikorde. Ze spelen weliswaar op dezelfde positie, maar het zijn totaal andere types.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
Cassierra kan echt wel wat, het is geen toekomstig topper, maar kan uitgroeien tot een subtopper internationaal.
Mooi als 2de spits behouden en het uitvechten met Sierhuis (waar ik niet zo weg van ben)
Sierhuis is geen Ajax spits, meer een afmaker.

Huntelaar is ook geen Ajax spits, je moet ze altijd bedienen..
1 0
Aeter
Wat is een Ajax spits en wie is dat ooit geweest? Huntelaar werd altijd een echte Ajax spits genoemd. De spits die jij voor je ziet bestaat niet.
0 0
Aeter
Wat is een Ajax spits en wie is dat ooit geweest? Huntelaar werd altijd een echte Ajax spits genoemd. De spits die jij voor je ziet bestaat niet.
0 0
UltimateKaos
Ben ik de enige die het tamelijk irritant vindt dat één interview/persconferentie bij AS opgeknipt kan worden in meerdere artikelen?

Waarom niet gewoon één artikel: Persconferentie Ajax - Groningen?
Of één artikel: Veronica Inside 14-09-2018

Ben benieuwd of er nog meer mensen zijn die dit zo ervaren...?
4 -2
Ferd
Jij wil graag dat de reacties een ultieme chaos worden?
0 -1
falonso
Het opknippen vind ik eigenlijk beter. Zo zijn er artikeltjes die specifiek over één onderwerp gaan, waarover je dan kan gaan discussiëren. Als je het niet opknipt, krijg je nog meer discussies langs elkaar heen en dat maakt het vervelend denk ik.

En er zit natuurlijk ook een commercieel idee achter. Meerdere artikelen betekent meerdere clicks.

Wat vindt je er eigenlijk irritant aan?
4 0
jaripettersson
Ik ervaar dat niet zo. Maar ik zal er op gaan letten en me ook gaan irriteren.
2 -1
gi0vanni
Haha, mooie reactie. :d
0 0
UltimateKaos
Dank daarvoor
0 0
Biornha
Als Cassierra er toen in die wedstrijd tegen PSV 2 in had geschoten.. had hij zijn kans gekregen! Wat speelde hij toen goed als invaller!
11 -1
gi0vanni
Zeker en voordat Traore in Nederland aankwam en Dolberg doorbrak stond hij ook in de basis van Ajax 1. Deed het toen niet verkeerd en scoorde een mooi 1 op 1 doelpunt. Ik denk dat als ze Dolberg in zijn eerste jaar te veel wedstrijden hebben laten spelen. Je kon duidelijk zien dat er een periode tussen zat waarin het minder ging. Dan had je Cassierra ook een kans kunnen geven of een reeks kunnen laten invallen. Een speler van 5,5 mil met vertrouwen en talent moet echt wel wat kunnen in de ED.
3 -1