Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Pre-order FIFA 19 nu online!

basdew92, 21-09-2018 om 12:00, 13550 views, ad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het is bijna zover: vanaf eind september kun jij Ajax op FIFA 19 tot grote hoogtes gaan brengen. Daarbij kun je van maandag 24 tot vrijdag 28 september een lekker potje FIFA 19 spelen in de FIFA-PopUpStores op de stations van Utrecht, Almere en Amersfoort. 

Voor de nieuwe game zijn twee versies beschikbaar. Ten eerste is er de zogeheten Champions Edition, beschikbaar op PS4 EN XBOX. Als je die editie nu vast pre-ordert, zitten er een paar mooie extra's bij. Zo krijg je drie dagen voor de release op 28 september al toegang tot het spel, krijg je twintig gratis Jumbo Goud-paketten voor in je Ultimate Team en kun je zelf een UEFA Champions League Gouden speler uitkiezen.

Mocht je gewoon de Standard Edition willen hebben, is dat natuurlijk ook mogelijk. Die editie is beschikbaar voor  PS4, XBOX, PC, Nintendo SWITCH, PS3, XBOX360. Bij een pre-order van de Standard Edition krijg je helaas niet al drie dagen voor de release toegang, maar je ontvangt wel vijf gratis jumbo goud-pakketten in Ultimate team (1 per week) en mocht je dat willen, Cristiano Ronaldo zeven potjes als leenspeler inzetten in je Ultimate Team.

 

Delen!

Het is niet toegestaan te reageren op dit artikel.