Ajax - Groningen krijgt groen licht van de KNVB

FinnDekker, 13-09-2018 om 18:25, 18512 views, KNVB | De Champions League-sjaals zijn al te koop!

Het duel tussen Ajax en Groningen gaat gewoon door zaterdagavond, ondanks de staking van de politie. Dat blijkt uit het statement van de KNVB van donderdag. De bond bevestigt dat de gemeente en de clubs vinden dat er geen groot risico is.

'Hierover onderhouden we nauw contact met de clubs en gemeentes', aldus de KNVB, die op AZ - Feyenoord na tot nu toe alle duels laat staan voor dit weekend. Zelf gaf Ajax al aan de veiligheid te willen garanderen en verwachtte al dat het duel zou plaatsvinden. 

Men trapt om 20.45 uur af in de Johan Cruijff ArenA. Ajax staat momenteel op een tweede plek in de Eredivisie, op twee punten van koploper PSV. Groningen, de tijdelijke club van Ajax-spits Mateo Cassierra, behaalde dit seizoen pas drie punten uit vier duels. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Causio
En met dank aan us Femke! Topvrouw!
2 -1
Michels
Maar eredivisie clubs betalen toch gewoon mee aan de politie-inzet? Zouden die dan ook daarmee kunnen staken als ze het te veel vinden? Of wanneer ze vinden dat hun geld verkeerd ingezet wordt? Nu is het hopen dat er niet een aantal van die ultra's, van welke club dan ook, doordraaien terwijl ze weten dat er niet gecontroleerd wordt...
0 0
Bjorn
Heel mooi, zoals het hoort.
0 0
Patajax
https://voetbalflitsen.nl/nieuws/dpyysz/miskopen-brengen-feyenoord-in-zwaar-weer-kas-is-net-als-in-2006-nu-leeg
5 0
3*stars*3
De kakkies kunnen binnenkort weer hun holletje in en met hun Calimero gedrag, alles afkraken wat met Ajax te maken heeft en roepen dat alles KNJB is.
Hun moment of Fame en gillen dat er helemaal niets in Amsterdam is, is snel weer voorbij.
Ze kunnen nog ff trots zijn en wijzen naar die 4 prijzen onder Gio.
Wat een subtopper toch...
0 0
Ferd
En dan de bedenken dat zo’n beetje heel AS zat te schreeuwen om Larsson en Haps. Slechts een handvol kenners waren tegen, die hadden het toch goed gezien.
0 0
AFCAHOOLIGAN
wat ik van m'n collega hoorde is dat Feyenoord de vvf heeft afbetaald. en dat ze nu dus bijna schulden vrij zijn...
0 0
Redrum
Ze hebben een eerste afbetaling gedaan ja, maar nog niet alles.
0 0
BrandjeXL
Schuldenvrij in de voetballerij bestaat zelden. Ook Ajax heeft schulden en dat is helemaal niet erg zo lang je ze maar netjes betaald.
0 0
AFCAHOOLIGAN
voetbal flitsen is inderdaad een hele betrouwbare site!!
0 -1
AFCAHOOLIGAN
staat ook op ad.nl ik heb niks gezegd!
0 0
Bky
Mooiste is, dit is nergens op bijv. een FR12 te vinden.

Ignorance is bliss.
0 0
Redrum
Het is toch niet te geloven die club ook he. Worden ze eindelijk weer een keertje kampioen, geven ze direct al hun centen uit aan pure middelmaat en zijn ze binnen no time weer terug bij af. Op Berghuis en Vilhena na is hun selectie geen rooie cent waard en volgens mij loopt er in de jeugd ook niets bijzonders rond dat ze moet gaan redden de komende jaren. Dat stadion gaat er ook niet komen vermoed ik. Gelukkig hebben ze Martin van Geel nog.
0 0
AFCARSCA
HAHAHAHAHAHAHAHA

Geen medelijden met steuntrekkers. Die vrienden van feyenoord die er miljoenen in hebben gestoken ook, HAHAHAHAHAHAHA, en dan dromen van feyenoord city, wat een miljard moet kosten, HAHAHAHAHAAHHA. Welke imbeciel gaat daar nog geld in steken. Dit is de dood van feyenoord. HAHAHAHAHAHA.
3 -1
MickS
en een onbetaalbaar en haast niet realiseerbaar nieuw stadion neer willen zetten.... tja.
0 0
Ajax#1900
Ergens natuurlijk niet goed wanneer zo'n club er een bende van maakt want van concurrentie wordt je sterker, maar ergens is dit ook wel weer grappig. Misschien kunnen we ze wat geld lenen tegen 15 procent rente als de pleuris weer eens uitbreekt.
0 0
afcas
nouja, er zijn altijd andere clubs die die plaats innemen. zo biedt een club als vitesse ajax de laatste jaren meer tegenstand in onderlinge duels dan feyenoord. daarom was ik er ook niet rouwig om dat een roda en een sparta dankzij slecht beleid degradeerden. elke club heeft sowieso goede en mindere periodes. dan liever spelen tegen clubs die goed beleid spelen en in principe als club ieder jaar sterker en stabieler worden dan clubs die het ene jaar top zijn en het jaar erop drama.
0 0
MrPink
Haha, en wij moeten straks vrachtwagens naar de bank laten rijden.
0 0
Dennisjez
Er komen binnenkort van die geldbusjes met Ajax logo. Zie je Marc al rijden
0 0
Labrador
mooi.
0 0
Redrum
Ah gossie.
0 0
MrPink
Mooi zo. Nu de rest door laten gaan, dikke vinger. Volgend jaar staken ze weer.
0 0
AFCARSCA
Nee, nu is voetbal dus geen pressiemiddel meer voor de smeris. Prinsjesdag wordt hun volgende actie dan, waar het zou moeten ook, maar daar missen ze de ballen voor.
1 -2
MisterAFCA
Prinsjesdag is door de vriendjes uit Den haag prio 1 gemaakt. Die zorgen wel goed voor zichzelf. Dat wel zeggen dat het gelijk staat aan noodmeldingen. Hierdoor wordt dit vrijwel meteen door een rechter verboden. Ik hoor wel meer van dit soort populistische uitspraken van jou. Met je “daar hebben ze de ballen niet voor”
Toetsenbord hooligan noemen ze dat.

Even een paar vragen voor jou, heb jij de ballen om een baby te reanimeren? Heb jij de ballen om iemand uit een brandende auto te trekken. Heb jij de ballen om bij een ernstig ongeluk waarbij een heel gezin is omgekomen, het aan de nabestaanden te vertellen? Heb jij de ballen om een woning in te lopen waarbij een vader het nodig vond, voordat hij zelfmoord pleegde, zijn hele gezin afslachtte?

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ik heb een tip voor je: Als je niet weet waar je over lult, houd dan gewoon je grote porum. Makkelijk roepen vanaf je toetsenbordje maar ik durf te stellen dat bij alle bovenstaande zaken jij je broekje vol plast, bevriest, en huilend om je mama roept...

2 -3
AFCARSCA
Grappig, je hebt het net even tegen de verkeerde. Ik neem het overal op voor oom agent, alleen in die post niet. Verder heb ik vreselijke dingen gezien op de weg, heb jarenlang chauffeur gespeeld en dingen gezien die jij je niet voor mogelijk houdt. Verder ben ik bhv'er en heb de nodige kennis van ehbo, dus nee, ik plas mijn broekje niet vol, bevries niet en huil niet om mijn mama. Sorry!
2 -1
MrPink
Precies. Pak Koningsdag ofzo. Gemeentes/KNVB moeten gewoon schijt hebben.
Bij Fortuna was er ook geen politie, niks loos en achteraf ging de politie huilen omdat het onveilig zou zijn, welkom in NL.
0 0
AFCARSCA
Ze hebben bij Fortuna wel ingegrepen toen utrecht met stenen begon te gooien. Mja, utrecht, de hooligans die zich aankondigen met uuuuuuuuuuuuuuuu, niet al te hoog niveau dus.
0 -1
MrPink
Oke, dat heb ik even helemaal gemist. utrecht, ado en 010, zelfde volk alleen een ander shirt.
0 0
Bky
Alleen de doorgesnoven gekken van Feyenoord kunnen waarschijnlijk niet zonder politiebegeleiding.
1 -1
Dexy
Top!

Hopelijk gaat Ajax op dezelfde voet verder als voor de interlandbreak en rollen we Grunn met 5-0 op.
0 0
FlyingDutchMan
Als die Cassierra ze er maar niet ineens wel gaat inschieten ;)
0 0
Vak430
Off: weet iemand het verschil tussen seizoenskaart NL en seizoenkaart?
0 0
Afcas20
Nl uitrecht en geen uitrecht
2 0
Vak430
Oke, thx.
0 0
Bobbaasje
Daar hoorden zij engelen zingen, AJAX!
0 0
AFCA-B93
Zat net te kijken voor tickets hiervoor. Vrijwel niks te halen. Is dit voor alle thuiswedstrijden zo voor de winterstop?
0 0
AFCARSCA
Je kan echt al weken kaarten kopen voor ieder duel. Gek dat je dan weinig kaarten kan krijgen he? :')
0 0
AFCA-B93
Nou meestal (vorige seizoenen) kon ik wel een paar dagen van tevoren gewoon een paar leuke plekken regelen hoor, dus snap niet waarom je meteen zo bijdehand moet doen
0 0
AFCARSCA
In het verleden gehaalde resultaten, bieden geen garantie voor de toekomst. Is een welbekende uitspraak, heeft niks met bijdehand doen te maken. Jammer voor jou. Ben je er eens niet bij, koop een seizoenkaart, heb je dit gezeik niet. Fijne avond :w
0 -2
Kilum
Echt totaal onnodige reactie. Niet iedereen kan naar elke wedstrijd. niet iedereen weet van te voren al dat het kan. Dus een paar dagen voor de wedstrijd naar kaarten kijken is niets mis mee. Daar is het hele clubcard principe op gebaseerd. En dan komt er nog boven op dat mensen zitten te zeuren dat mensen niet op komen dagen voor een wedstrijd tegen Emmen of Groningen. Nu wil B93 dat juist wel en dan is het weer niet goed omdat hij geen seizoenskaart heeft.
0 0
AFCA-B93
Wordt gewaardeerd. Ik ben vaak wel voor om onverwacht met een vriend naar zulke potjes te gaan. Als er zo weinig zijn die erheen gaan, doe ik het maar he :p
0 0
KleinMiljoen
Ga lekker naar bed man, je hebt duidelijk een slechte dag gehad, kneus
2 0
AFCA-B93
Beetje vreemde reactie was het wel ja
0 0
Ajax412
De laatste 10 minuten zal er plek genoeg zijn, of we nu winnen of verliezen! Nee serieus, ik hoop dat je een ticket weet te scoren ;).
0 0
Labrador
Tja het gaat goed he
0 0