Ajax Vrouwen winnen in CL van Sparta Praag

FinnDekker, 12-09-2018 om 20:55, 5533 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

De Ajax Vrouwen hebben in de Champions League afgerekend met Sparta Praag. Op De Toekomst waren de Amsterdammers met 2-0 te sterk voor de Tsjechen. Lina Salmi en Kelly Zeeman maakten de treffers.

Het duel was de eerste van twee in de zestiende finales van het Europese toernooi. De beslissende return is twee weken later bij de tegenstander in Tsjechië.

Opstelling Ajax: Ubachs; Van der Most, De Sanders, Røddik (Van der Linden 71'), Van Es; Schenkel (Bakker 61'), Zeeman, Salmi; Verhoeve, Jansen, Lewerissa (Akkerman 87').

Doelpunten:
1-0 Salmi (47')
2-0 Zeeman (55')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Keizer020
Top gedaan dames
1 -1
Ajaxvooraltijd
Het is gewoon een sport op zich net als tennis. Fysiek is een vrouw in meer dan 1 opzicht anders dan een man en gelukkig maar. Zou niet in een wereld willen leven zonder vrouwen hoewel ik soms best een paar dagen zonder ze wil zijn. Kregen ze maar net zoveel betaald als de mannen want dan liep Ajax weer binnen, gelijke salarissen ben ik op zich ook niet op tegen, in ieder ander beroep wordt er ook geen onderscheid gemaakt. Hoop dat Lieke Martens ooit net zo zal juichen als Zlatan met ontbloot bovenlichaam :-)) (waarom zouden alleen alle vrouwen mogen genieten van die ontblootte mannenlichamen en mannen niet van ontblootte vrouwenlichamen ;-))
1 -1
PepG
Meest onsamenhangend verhaal ooit.
1 0
Ajaxvooraltijd
Boeiend. Zit hier niet voor de krant of voor jou.
0 -2
FollowAjax1
Beetje respect mag wel, in de reacties hieronder. Die meiden doen ook hun best en hebben plezier met elkaar! Positief voor de naam van de club Ajax als geheel.

Daarbij was de eerste generatie mannen ook niet direct top. Het zal zich zowel qua opleiding, als qua scouting moeten ontwikkelen.

Leuk om te volgen tijdens het eten! :)
3 -1
niquedegraaff
Tuurlijk doen ze hun best. Maar dat doe ik zelf ook. Zo iets moet groeien. Dat gaat niet van de een op de andere dag. En geforceerde dingen werken averechts.
0 -2
Esthas
Tja... Gefeliciteerd!!
0 0
lf87
Ik ben zelf een meid en ik vind vrouwenvoetbal ook niet leuk om naar te kijken (als je het eerste van Ajax gewend bent gaat alles zo ontiegelijk langzaam), maar waarom verdienen deze meiden geen aandacht? We hebben toch ook artikelen over wat O15 heeft gedaan? En dit was gewoon CL.
8 -1
diwa
Ik vind al die aandacht voor het vrouwenvoetbal toch wat geforceerd overkomen. Het blijft toch niveau derde klasse..
3 -4
AFCAjax
als feministen echt voor gelijkheid waren zouden deze vrouwen geen enkele aandacht moeten krijgen volgens hun en gewoon bij de mannen mee moeten doen.. als lieke martens de beste speelster op aarde is loopt er geen enkele speelster rond die ook maar in aanmerking komt voor de keuken kampioen divisie of hoofdklasse of wat dan ook.
een tijdje terug hoorde je ze klagen over de salarissen.. een man met hun kwaliteiten krijgt niet betaald om te voetballen. bij tennis verliest de beste vrouw ook dik van de beste man, maar daar kan het nog enigzins omdat ze naar die vrouwen kijken vanwege de rokjes ofzo.
1 0
Jelephi
Hear hear
1 0
xDusanTadic
Derde klassers rollen de vrouwen met minimaal 6-0 op..
3 -2
AFCA-B93
Die 2-0 van Ajax. Tussen het moment dat de bal getrapt wordt en de bal in de goal valt kan ik een tosti klaar maken. Hoe kan je als keepster zo’n bal niet hebben? Net als die dame van Sparta die voor open teveel tijd nodig heeft. Ik kan er niet bij waarom het vrouwenvoetbal zo’n aandacht krijgt met dit niveau. M’n potje azijn gaat weer dicht.
2 -5
DavidFerr
Zo, wie heeft er die misser van Sparta Praag gezien?
1 0
BrentTomassen
Ik, wel mooie sliding.
2 0
Bjorn
Was het druk?
1 0
FlyingDutchMan
Lekkah
2 0