Botman in de beste elf van de Eerste Divisie

FinnDekker, 11-09-2018 om 17:05, 6043 views, Voetbal International |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Vanwege een sterk optreden in de wedstrijd tegen Jong AZ heeft Jong Ajax-speler Sven Botman een plek veroverd in de beste elf van de Keuken Kampioen divisie van afgelopen weekeinde. Voetbal International posteert de achttienjarige in de verdediging.

Samen met Navajo Bakboord, Dean Solomons en Boy Kemper hield de linkspoot de nul achterin bij de Amsterdammers. Aan de andere kant wist Danilo Pereira wel te scoren, waardoor Ajax de wedstrijd nipt won. Met de drie punten is de ploeg van Michael Reiziger geklommen naar een gedeelde zesde positie met zeven punten uit vier duels.

In het elftal van de week is ook oud-Ajacied Xavier Mous terug te vinden. De doelman was belangrijk voor zijn SC Cambuur, dat won van RKC Waalwijk.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax0916
Potentie voor Ajax 1?
5 -1
Ozymandias
Waarschijnlijk niet. Botman is slecht wanneer hij in balbezit onder druk wordt gezet. Tenzij hij zich daarin wonderbaarlijk gaat ontwikkelen zal hij te kort komen voor het eerste. Het is erg jammer want zijn verdedigende kwaliteiten zijn erg goed. Voor een speler van 1,92 meter heeft hij een goede motoriek waardoor hij verrassend wendbaar is en een goede tackle heeft. Daarbij is hij goed in de lucht en heeft hij een redelijke crosspass. Typisch zo'n speler die bij Ajax niet slaagt maar uiteindelijk wel in de middenmoot van de Premier League of Bundesliga terecht komt.
0 -3
mistermiyagi
Gewoon laten verhuren één seizoen in de Eredivisie.
Dan kan je hem altijd wel slijten aan een ploeg voor een paar ton tot een miljoen.

Veel spelers horen niet in de Keukenkampioenschap thuis, die moeten al de stap maken of vertrekken.

De jeugd 16/19 jaar moet in het veld bij Jong Ajax.
0 -1
WantAmsterdam
Van wat ik heb gezien s het een redelijke verdediger, maar opbouwend/voetballend niet geweldig, dus kans is er, maar een zekerheid niet
5 0