Ajax-getint Oranje O17 wint door Ajacieden

NielsOpdam, 11-09-2018 om 15:23, 5772 views, Ons Oranje | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Oranje Onder-17 heeft dinsdag de laatste interland op het vierlandentoernooi gewonnen tegen Israël. In Duitsland werd het 4-2 voor het Nederlandse jeugdteam, zo meldt Ons Oranje

Aan de aftrap van de O17-ploeg verschenen vijf Ajacieden. Keeper Calvin Raatsie, Brian Brobbey, Kenneth Taylor, Sontje Hansen en Neraysho Kasanwirjo mochten starten en laatstgenoemde was in het eerste bedrijf direct belangrijk. De Ajacied scoorde met een kopbal de 1-0 tegen de touwen. De 2-0 was ook van Amsterdamse makelij. Ditmaal was het Brobbey die het net vond. 

Hoewel de Israëliërs terugkwamen tot 2-1 vanaf de stip na een slippertje van Taylor, kwam Oranje niet in de problemen. Opnieuw was het Brobbey die de marge verdubbelde door een penalty te benutten: 3-1. Anass Salah-Eddine viel nog in en ook Jaymilo Pinas maakte minuten. De Ajax-aanvaller zorgde in de slotfase, nadat de tegenstander tot 3-2 was gekomen, voor het slotakkoord: 4-2. 

Opstelling Oranje O17: Raatsie, Hoever, Kasanwirjo, Velthuis, Maatsen; Van Ottele, Taylor, Bannis; Hansen, Brobbey, Braaf. 
Wissels Oranje O17: Troost, Van der Sloot, De Schutter, Salah-Eddine, Van Kaam, Proper, Pinas, Taabouni, Manhoef

Doelpunten:
1-0 Kasanwirjo (44')
2-0 Brobbey (48')
2-1 Gabay (57')
3-1 Brobbey (65')
3-2 Hanzis (71') 
4-2 Pinas (84')

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MaxBorggreve
BB9 (L)
0 0
FlyingDutchMan
Brobbey powerrrrr
2 0
chuckie88
Dit is echt een verdomd leuke lichting... ik denk wel meer dan 20 hele lekkere voetballers en niet alleen van Ajax... ze wisselen dan ook regelmatig van samenstelling
1 0
Chesterson93
En Braaf(Jayden) en Hoever(Ki-Jana) komen uit de Ajax-school. Ook nog eens mooi om te zien hoe diep Ajax in de jeugd zit.
3 0
Chesterson93
No pun intended*
0 0
Ajax#1900
Kun je bij de titel in combinatie met de foto ook wel stellen
0 0
Mr.P.
Brobbey word een van de sterke spitsen van de toekomst. Hoop dat ze hem op tijd doorschuiven.
5 0
Ajax27
We gaan het zien. Vaak sterke spitsen bij Ajax gezien die door hun fysiek jarenlang in de jeugd uitblonken. Dan kwam de stap naar de senioren en zag je de een na de ander sneuvelen omdat zn voetballende kwaliteiten te beperkt waren. Hopen dat Brobbey de uitzondering wordt.
0 0
chuckie88
Gravenberg na de winter zijn debuut in Ajax 1? Brobbey zijn debuut in Jong Ajax en Unuvar zijn debuut in 019... dit zou allemaal passen in de filosofie van Ajax.
Volgend jaar juni Unuvar contracteren voor 3 jaar... Bingo. dan staan 3 van onze grootste talenten onder contract
4 0
WantAmsterdam
Om eerlijk te zijn denk ik ik dat Gravenberch vel vroeger zijn debuut zal maken...
0 0
Mr.P.
Inderdaad
0 0