BVeenstra, 13-09-2018 om 14:45, 29723 views, AFC Ajax |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Een groepje spelers heeft dinsdag de training hervat op Sportpark de Toekomst. Op het eerste gezicht trainde een kleine groep spelers mee onder leiding van coach Erik ten Hag. Kasper Dolberg en Vaclav Cerny waren ook van de partij. 

De afgelopen week stond in het teken van interlands, maar zaterdag wacht in de eigen Johan Cruijff ArenA FC Groningen. De voorbereiding is dinsdag gestart, toen verschillende Ajacieden op het trainingsveld verschenen. Uit een tweet van Ajax zelf blijkt dat onder meer David Neres, Cerny en Klaas-Jan Huntelaar het veld betraden.

Kasper Dolberg

Ook Dolberg was van de partij. De aanvaller is herstellende van een buikwandblessure. De club doet voorzichtig met hem en het is daarom nog ongewis wanneer het Deense talent fit is. Wanneer de internationals aansluiten is ook nog onduidelijk.

Update - 14.45 uur (13 september 2018) - Alleen Tagliafico ontbreekt nog richting Groningen

Ajax-trainer Erik ten Hag kan beschikken over een bijna complete selectie. Alleen Nico Tagliafico, die dinsdagnacht nog een interland speelde met Argentinië, ontbrak donderdag nog op de training, zo meldt Ajax.nl. Alle andere internationals waren weer present. Ook Dolberg trainde weer mee, al is het (nog) niet duidelijk hoe ver de Deen is in zijn herstel.

Ajax speelt zaterdagavond - mits het duel doorgaat - in eigen huis tegen FC Groningen. Enkele dagen later, op woensdag 19 september, wacht het Champions League-duel met AEK Athene. Ook deze wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam.

Ajax Showtime maakt gebruikt van cookies. Accepteer