Oranje O18 en O19 verliezen van Engeland

ArthurV, 05-09-2018 om 21:25, 12146 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De teams van Oranje O18 en Oranje O19 hebben woensdag hun oefenwedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Engeland verliezend afgesloten. Waar de onder 18 de eerste wedstrijd van het vierlandentoernooi tamelijk kansloos met 3-0 verloor, ging de onder 19 met 4-1 ten onder.

FT | Engeland O18 - Oranje O18 3-0

Met name in de eerste helft had Oranje O18, met Daan Reiziger, Enric Llansana, Liam van Gelderen, Nordin Musampa, Quinten Timber, Terrence Douglas en Venitchio Sint in de selectie, het erg lastig met Engeland, zo valt te lezen op de website van Ons Oranje. Tweemaal moest doelman Mees Bakker de bal uit het net vissen. Hoewel het spel in de eerste helft vrij stroef verliep, kwam de ploeg van Mischa Visser gedurende het tweede bedrijf, ondanks de derde tegentreffer, steeds beter in de wedstrijd. 'We raakten wat vermoeider en zakten wat weg. Los van het resultaat waren de Engelsen ook gewoon beter dan ons. Maar dit was dit ontzettend leerzaam voor de jongens. Weerstand was van zulk hoog niveau ervaren, dat nemen ze in hun bagage mee', liet Visser optekenen.

FT | Engeland O19 - Oranje O19 4-1

Ook het Oranje O19 van Ryan Gravenberch, Jurgen Ekkelenkamp, Mitchell Bakker, Sven Botman en Jurriën Timber ging met lege handen naar huis. De Nederlanders kwamen via Zakaria Aboukhlal nog op een 0-1 voorsprong, maar keken vlak voor rust tegen een 2-1 achterstand aan. Uiteindelijk liepen de Engelsen na de thee uit naar een 4-1 overwinning. Coach Maarten Stekelenburg: 'Niemand wil met 4-1 verliezen, maar dit soort interlands zijn zo enorm belangrijk. Heb je moeite om op dit niveau mee te komen, dan wordt dat meteen duidelijk. Fouten worden direct afgestraft door een topploeg als Engeland. We zullen zien hoe het zaterdag gaat lopen. Maar ik merk nu al in de groep dat ze op revanche uit zijn.'

Neres heeft zijn contract verlengd! Heb jij zijn shirt al?

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Fysiek leggen ze het steeds af tegen die Engelsen en ook op strijdlust valt er veel te verbeteren.
0 0
ProfessorX
Visser , Konterman , Stekelenburg allemaal coaches die het niet snappen en in hun eigen wereld leven tevens denkend dat ze het uitgevonden hebben .

KNVB pffffffffffffffffffffff
1 0
Adios
Ajax zou moeten proberen wat meer te investeren in Engelse talenten in plaats van Scandinavische of Zuid-Amerikaanse. Zodra die het niveau Klaassen hebben bereikt zijn ze al het vijfvoudige van een Nederlands talent. En ik denk dat die talenten eerder doorbreken bij Ajax dan bij een Engelse ploeg.
0 -4
WesleySonck
Engelse spelers zijn alleen meer waard las ze bij een Engelse ploeg spelen. Als ze in het buitenland spelen, zijn ze net zo 'goedkoop' als een Nederlands talent.
0 0
Adios
In de Premier League moet een deel van je selectie Engels zijn. Als clubs een Engelsman aantrekken die ook nog goed genoeg is voor de basis, is hij automatisch aantrekkelijker voor clubs
0 0
ProfessorX
Adios amigo ;)
0 0
SpursAjax
Hopen dat die engelse talenten kansen gaan krijgen van hun clubs. Want dat zou prachtig zijn voor het Engelse voetbal als er een paar engelse wereld toppers doorbreken.
0 -2
Rood Gevaar
op tv te zien?
0 0