[Update] Ajax onder 19 tegen dezelfde drie

FinnDekker, 30-08-2018 om 20:45, 10598 views, Ajax.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Naast het eerste van Ajax kijkt ook Ajax onder 19 uit naar de loting van de Champions League. Door de kwalificatie van de hoofdmacht speelt het vlaggenschip van De Toekomst in de Youth League. Hierin treedt het aan tegen dezelfde clubs als Ajax 1.

'Als je naar pot een, twee en vier kijkt, dan zitten daar gewoon een paar klappers bij. Met Atlético Madrid heb ik natuurlijk een warme band, maar het zou ook mooi zijn als ze naar het Bernabéu of Camp Nou gaan. Er zitten zoveel mooie tegenstanders tussen', spreekt John Heitinga zijn wensen uit bij Ajax TV.

De trainer van Ajax onder 19 geeft de voorkeur aan overwinteren. 'Het liefst overleeft Ajax natuurlijk een ronde, maar ik denk dat de jongens het liefst de ploegen van Ronaldo en Bale tegenkomen. Juventus, Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Paris Saint-Germain Noem maar op.'

Update - 20.45 uur (30 augustus 2018) - Ajax onder 19 treft zelfde drie

Ajax onder 19 zal de eerste seizoenshelft tegen dezelfde drie tegenstanders als het eerste aantreden. De ploeg van John Heitinga bezoekt en ontvangt in de Youth League dus de leeftijdsgenoten van Bayern München, Benfica en AEK Athene. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trodat4030
Leuk, iig 3 thuiswedstrijden meepikken en ff met de baas sparren of ik een paar dagen vrij kan krijgen rond de uitwedstrijd in Munchen.. Gelschenkirchen enkele jaren geleden was ook een leuke trip.
0 0
Saanchez
Zeker Bayern en Benfica hebben goede jeugdopleidingen dus deze wedstrijden zullen waardevolle ervaring opleveren voor onze o19. En uiteraard hebben we genoeg kwaliteit om iig in de Youth League te overwinteren. Ga zeker weer wat potjes op de Toekomst meepakken
2 0
WantAmsterdam
Bayern staat helemaal niet bekend om een goeie opleiding te hebben, Benfica doet het wel heel erg goed de laatste jaren
0 0
koenos1
Bayern heeft idd helemaal niet zo'n denderende jeugd
1 0
AFC Ajax
was al helemaal vergeten dat hun nu ook gekwalificeerd zijn voor de youth league.
1 0
BlueDuke
Denk wel meer mensen. Wel mooi dat ze apsnig yl spelen. Benfica en Bayern hebben altijd sterke jeugd
0 0