'Seedorf benadert Onana voor definitieve terugkeer'

TZwagerman, 19-08-2018 om 16:15, 17716 views, Journal du Cameroun | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

De kersverse bondscoach van Kameroen, Clarence Seedorf, gaat Ajax-doelman André Onana bezoeken. Onana gaf onder de voorganger van Seedorf, Hugo Broos, aan niet meer voor Kameroen uit te willen komen, maar Seedorf hoopt de doelman nu toch warm te kunnen maken voor een definitieve terugkeer in de nationale ploeg.

Nadat Onana zich in overleg met toenmalig bondscoach Broos niet beschikbaar stelde voor deelname aan de Confederations Cup, legde Broos dit in de media uit alsof Onana weigerde voor Kameroen te spelen. De doelman gaf echter aan graag voor Kameroen uit te komen, maar vond in die fase van zijn carrière (hij was net eerste keeper van Ajax geworden) zijn clubcarrière belangrijker dan zijn interlandloopbaan.

Na de uitlatingen van Broos bedankte Onana voor het nationale team van Kameroen, maar na het ontslag van Broos keerde de doelman onder interim-bondscoach Alexander Belinga al terug bij de ploeg. Met de komst van Seedorf en diens assistent Patrick Kluivert lijkt die terugkeer op korte termijn weleens definitief te kunnen worden. Journal du Cameroun schrijft namelijk dat Seedorf in de komende weken een aantal internationals die in Europa actief zijn zal bezoeken, waaronder ook de Ajax-goalie. Het doel van Seedorf is om Onana weer vast bij het nationale elftal te halen. Dit lijkt geen al te lastige opgave, aangezien Onana zelf ook al te kennen gaf graag weer terug te keren in de selectie van de ontembare leeuwen.

 

Goed nieuws voor onze doelman! Kameroen-bondscoach Clarence Seedorf wil André Onana namelijk gaan bezoeken en hem vragen of hij openstaat voor een terugkeer in de nationale ploeg van Kameroen 🇨🇲 Logische keuze van Seedorf? #onana #seedorf #kameroen #cameroon #indomitablelions

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mr.P.
seedorf is over een half jaar weer weg omdat het geen goede coach is vind ik
0 -1
Maxwell_5
Ah ok, nou omdat jij het vindt, dan zal het wel zo zijn.
0 0
de_pitbull
voor Kameroen is het prachtig dat ze Seedorf als coach hebben weten te halen. Dat is echt een voetbal legende daar.
0 0
Raydo
Dat is hij bij Milan ook. Zegt niks.
0 0
Radie125
als hij ja zegt zijn we hem januari februari kwijt. moet die tuin kabouter keepen
0 -4
Diesel77
Afrika Cup is vanaf 2019 in de zomer!
2 0
Ferd
Pffffff eerst denken, dan reageren.
1 0
Radie125
o toch niet zie ik net
0 0