[Update] 'Het ziet er niet goed uit'

ThijsZwagerman, 18-08-2018 om 21:15, 39315 views, AS |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

David Neres is tijdens VVV-Venlo - Ajax ogenschijnlijk geblesseerd geraakt aan zijn hamstring. De Braziliaan werd na een klein halfuur vervangen door Zakaria Labyad. Achter de naam van Neres staat nu een groot vraagteken richting het treffen met Dinamo Kiev.

Neres ging na acht minuten spelen alleen op VVV-doelman Lars Unnerstall af, maar miste. De linkspoot bleef met zijn rechtervoet haken in het Limburgse kunstgras en hield daar hardnekkige hamstringklachten aan over.

De Braziliaan probeerde de pijn te verbijten en door te spelen, maar gaf na 26 minuten toch aan gewisseld te moeten worden. Erik Ten Hag bracht Labyad in en zal hopen dat de kwetsuur van zijn vleugelspeler meevalt. De kans dat Neres woensdagavond tegen Dinamo Kiev van de partij zal zijn, lijkt echter erg klein.

Update - 18 augustus 21.15 uur - 'Het ziet er niet goed uit'
Erik ten Hag heeft zich na afloop van het duel met VVV-Venlo uitgesproken over de blessure van Neres. Of het duel met Dinamo Kiev haalbaar is, weet de trainer niet: 'Moeilijk te zeggen, maar het ziet er niet goed uit. We zullen de exacte diagnose natuurlijk moeten afwachten.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kade88
De enige speler met diepgang. Heel erg klote dit.
0 0
Ronaldinho020
Iemand die bewijs heeft dat de nieuwste generatie kunstgras een verhoogd risico hebben op blessures ten opzichte van natuur gras? Gewoon geïnteresseerd!
0 0
munser
tadic op links zetten, ziyech rechts, middenveld met schone, de jong en vd beek
0 0
Ajax27
Yup, zoiets zal het wel worden.
0 0
ajax1981
De reden dat Robben niet in Nederland zal terugkeren. En gelijk heeft hij.
0 0
JesperOlsen74
Ik zag Neres in de thuiswedstrijd tegen Luik in de eindfase van de wedstrijd ook al pijnlijk naar zijn hamstring grijpen.
Dacht toen al als dat maar goed gaat.
0 0
ram
Echt schandalig dat we in zo'n bizar rijk land als Nederland niet op normaal gras kunnen spelen.
En de oplossingen zijn vrij simpel.

Verdeel de inkomsten uit tv-rechten gewoon eerlijk. Ik vind het best als de topclubs iets meer krijgen dan de kleine clubjes. Dat kan nog wel. Maar de huidige insteek is bizar. Je kunt ook gewoon iedere club 1/18e geven. Dan hebben alle teams kans om goede ploegen te bouwen waardoor het niveau van de competitie omhoog schiet. En iedereen kan dan tenminste een normale grasmat neerleggen.

Ook zou je, per direct en op basis van begroting ofzo, een potje moeten maken waaruit clubs een normale grasmat kunnen neerleggen. Dan speelt iedereen in de Eredivisie én Keuken Divisie over twee weken op gras. Geen probleem! Dit jaar betalen de grote clubs dan het meeste. Best, jammer dan.

Volgend jaar wordt 50% van de kosten voor de grasvelden gedragen door alle clubs. Maar lukt het je volgend seizoen niet om een normaal veld neer te leggen? Dan ga je naar de amateurs. Op een gegeven moment is het ook klaar. Als je niet eens gras kunt neerleggen en onderhouden, ben je de sticker "profclub" niet waard.
1 -2
koetje
Amen
0 0
Illegaal
Gelul, iedere club kan het zich permitteren op echt gras te voetballen ze komen met non redens aan dat het te duur is.

Overal in de wereld wordt op echt gras gespeeld, in landen die veel en veel minder rijk zijn.
In Nederland zijn er nog genoeg clubs die niet rijk zijn en op echt gras spelen.
Almere bewijst dit door op echt gras te gaan.

En als je het geld niet hebt dan verkoop een speler en doe het met eentje minder. (maar nogmaals geld is geen reden)
Op onderhoud van het gras kan je bijstandstrekkers voor opleiden, ook dan kost het geen cent.
Er zijn nog genoeg redenen op te schrijven dat de kosten van gras de grootste onzin is.
Ik geloof dat Heracles met die ellendige mat begonnen is in het betaald voetbal en die hadden ontzettend veel voordeel toen omdat zij de enige waren, andere minder sterke clubs zagen dit en zijn ook alleen om deze reden op kunstgras gaan spelen.

Hou op met die domme praat van het is te duur te steunen of als reden te geven.
1 0
ram
Okay... rustig maar hoor. Wist niet dat je boos werd...

Misschien heb je wel gelijk en vallen de kosten mee. Ik ken alle cijfers niet precies; jij blijkbaar wel. Ik dacht ook altijd: als je één speler minder hebt, kun je een jaar lang een grasmat hebben. Maar ik weet oprecht niet of dat idee klopt. Volgens mij verdienen de spelers in de onderste regionen zó weinig dat je er wel 5 moet opofferen. Dat idee heb ik nu een beetje. Maar misschien klopt dat niet. Dat zou onderzocht moeten worden. Maar dat moet dat wel gebeuren. En volgens mij kan de KNVB dit dan echt binnen een maand geregeld hebben!

Misschien zijn er ook clubs die gewoon verrot kunstgras neerleggen om er voordeel uit te halen. Opzettelijke competitievervalsing. Zou ook kunnen.
0 0
Ajaxvooraltijd
Afschaffen dat kunstgras en anders die ploegen maar uit de competitie zetten en ze een eigen kutgrascompetitie laten beginnen. Worden ze ook een keer kampioen. Winnen ze ipv een zilveren schaal een autoband.
0 0
ajacied pp
Dat verlies van Neres kan ze duur komen te staan, heb het al veel eerder hier gezegd, haal Pedrinho geweldige speler, want Neres is volgend jaar echt niet meer te houden, voorhoede heeft echt nog wat meer kwaliteit en snelheid nodig, we hebben geweldig ingekocht, maar nog steeds niet genoeg kwaliteit op de vleugels, ben bang dat het toch allemaal fout zal gaan, en ook defensief hou ik mijn hart soms vast, we missen echt een sloper achterin, en Blind in plaats van Sanchez is alleen maar achteruitgang!!!
0 0
Illegaal
Pedrinho is te duur voor Ajax... Ajax koopt liever 2de rangs spelers als Blind voor 20 miljoen.
1 -1
vurnon
Pedrinho is 20m geboden door Ajax, maar nog steeds te weinig. Is die Anthony geen optie? Die is nu nog te betalen nl..
0 0
Illegaal
als je voor Blind 20 betaald dat is die jonge zeker het dubbele waard, die zijn daar ook niet gek, die zien Ajax 20 miljoen betalen voor een modale voetballer en hun zouden dan voor dit zelfde bedrag een toptalent weg doen.

Dat Ajax zo dom is om 20 miljoen voor Blind te geven, daar snijden ze zich zelf in de vingers, Blind daar had ik 5 miljoen voor betaald als 12e man en omdat hij misschien zijn waarde in de kleedkamer heeft.
1 -1
adam1973
Dit kunstgrasveld bij VVV is echt het goedkoopste van het goedkoopste veld. De rubberkorrels vliegen je om de oren. Goed en snel voetbal is hierop niet mogelijk. De KNVB moet dit gewoon verbieden. Bij hockey heb je tegenwoordig watervelden, juist om het spel veel sneller te maken. Totaal niet te vergelijken met deze stortplaats van gemalen autobanden.
4 0
PvLvD
Hopelijk valt het mee voor Neres en anders aub GEEN Labyad zeg...... dan maar Tadic linksvoor en van de Beek extra
1 -1
Genant
Bande, Neres en Dolberg geblesseerd . Dat zijn net de mannen met beetje diepte. Er moet echt wat gehaald worden nu anders investeer je 40 miljoen en zit je nog met een raceauto die niet in de hoogste versnellingen geschakeld kan
4 0
jaribombari
Gelukkig hebben we Cerny, Labyad, Johnsen, Lang en Nunnely nog. Een blind paard had kunnen zien dat er op de vleugels nog iemand bij moest. Als Neres maar niet wegvalt had ik weken geleden al gezegd. En je zult het zien...
3 0
AFCA1510
Het laatste sprankeltje snelheid op de vleugels is voorlopig ook vervlogen. Wat een armoede die bezetting op de flank, gaat je duur komen te staan in de loop vh seizoen.
5 0
Tomajax1990
Die Post van vvv Venlo zag er uit alsof hij over gereden was. Pleur nou bij iedereen gewoon gras erin, dit kan echt niet.
2 0
ratje
Dit komt niet door het kunstgras...
0 -2
NouridolbergNeres34
Er moet gewoon wat bij op de vleugels, Neres geblesseerd nu heb je geen goed alternatief, mocht ziyech ook nog gaan heb je helemaal een groot probleem.
4 0
FlyingDutchMan
Mjaa is leuk maar voor de cruciale wedstrijden ben je al te laat met een aankoop..
3 0
Ajaxbrl
Lekker dat kunstgras en nog erger moeten we het met Labyad doen op links!
0 -3
JKCW
Daar gaan we..de beste speler niet inzetbaar tegen Kiev......
6 -1
de_pitbull
als het Tadic, Ziyech of de Ligt was geweest had je hetzelfde gezegd.
2 -5
Pierre Heno
MaDonny vd Beek zal de plaats van Ziyech op het middenveld innemen en Ziyech verhuist naar of de rechter of de linker flank in een vrije rol.
2 0
Duif63
Een extra buitenspeler en een extra spits was al hard nodig en dat is na vanavond nog meer noodzaak geworden. Zonder Neres hebben we helemaal geen aanvallers met diepgang meer.
4 -3
433metdepuntnaarlinks
Een extra spits, supporterslogica. Stel je eens voor dat je Overmars bent en nog een spits gaat halen. Heb je Huntelaar Dolberg Sierhuis en Cassierra onder contract. Stel je eens voor dat je ten Hag bent, heb je straks 4 fitte spitsen en een talent. En hoe ziet dat uit tegenover Sierhuis en Cassierra en je hele academie.

Over de buitenspelers kan ik het zelfde verhaal doen, Bandé kun je niet voorzien, Labyad is een prima speler (al was het tegen VVV erg mager), Tadic en Ziyech kunnen er spelen en straks heb je ook Cerny nog terug. En dan heb je Neres ook nog plus wat talenten. Je kan niet ala City 25 volwaardige selectiespelers aantrekken. Moet je ook niet willen als club.
1 -8
vurnon
Kuwas is prima voor erbij toch? Peterson heeft ook wel iets, maar niet echt Ajax-materiaal denk ik.. Gister Heracles ook weer lkkr bezig btw!
0 0
DeWijsneus
Cerny voor de breedte is goed maar zal nog even duren dat hij wedstrijdfit is. Verder is het zeker erg dun gezaaid.
4 -1
Jajijdaar
Morgenochtend gelijk Corinthians opbellen om een mega bod uit te brengen op Pedrinho.
Kan hij met de return meteen zijn kunsten vertonen.
9 -2
PJSM
Ik zou sowieso nog een buitenspeler halen. Labyad kan me niet echt overtuigen. We hebben een prima basis met daarnaast van de Beek. Daarna houdt het echt op geen kwaliteit of nog te licht voor Ajax 1 of gewoon niet goed genoeg. Voor en achterin moet zeker nog wat bij.
6 -2
JanTa
De enigste die over dat ku(ns)tgras te spreken is zijn de arme luizenclubs met hun middelmatige spelers. Zij zijn het die het voetbal kapot maken.
24 -2
433metdepuntnaarlinks
Meebetalen is de oplossing. Ik heb er laatst al een stuk over getypt; je moet maar gewoon een pot gaan maken, de top betaald meer dan de mindere goden en dat geld wordt eenmalig gebruikt voor het vervangen van alle kunstgrasvelden. Dan betalen we maar mee, het is ons probleem. Teams met een plastic veld hebben gewoon een voordeel omdat ze het gewend zijn en het is gewoon alleen een financieel probleem. 1x een pot, alle velden vervangen, daarna jaarlijks een kleine pot maken waar alle clubs gebruik van kunnen maken, een vast klein bedrag krijgen voor onderhoud, gedeelde kennis over de grasmatten, gedeelde technologie en middelen en als er door overmacht ergens een akker ligt, dan pak je geld uit die pot om dat op te lossen.

Dan betalen we maar een paar honderdduizend of een miljoen extra, 1x bloeden moeten we als topclub kunnen doen in het belang van het Nederlandse voetbal. Daarbij komt dat het ook competitievervalsing is. KNVB moet die potten beheren, regels opstellen over bepaalde graslengtes, hybride matten, onderhoud, onderhoudsgelden en besproeien ofzo.

Wij en PSV kunnen best wat geld missen voor 1x, Feyenoord en AZ ook (want die hadden blijkbaar geen inkomsten van Europese potten nodig, dat bleek uit de manier waarop ze met de pet gooide naar de tickets) want die mogen best wat betalen in het belang van het Nederlandse voetbal, wat ze al een ongelofelijke dienst hebben bewezen de afgelopen weken ...

Nogmaals, dan moeten we maar betalen. Het is ons probleem, wij willen dat dit stopt en als het enige argument van de clubs de financiën zijn, dan moet het maar een keer. 1x flink investeren, daarna onder leiding van de KNVB met gedeelde kennis en regels een kleine bijdrage van de clubs pakken (pak een klein deel van televisiegelden of whatever) om de clubs te helpen. Nu hoeft VVV geen mat als in de kuip te hebben maar een degelijk veldje moet lukken. En dat wij PSV en Feye meer uitgeven aan die mat om hem tip top te hebben is onze keuze, als de rest maar aan een bepaald minimum voldoet.
2 -6
JCr14
De KNVB moet kunstgras verbieden op het hoogste niveau.
Dat ze erop trainen dat is geen probleem.
Ze kunnen toch minder uitgeven aan spelers en randzaken. En onderhoud lukt zelfs de allerkleinste clubs door vrijwilligers.
0 0
mgtow
Gaan de kleine clubs de schade die we al geleden hebben vergoeden dan? Precies. Wij betalen niks. Ze zoeken 't maar uit.
3 0
Hans Kraay Jr.
Ik hoop voor Neres en ons dat hij er snel bovenop is.

Middenveld met schone, Donny en Frenkie en dan een voorhoeden met Tadic, Klaas en Ziyech?

En dan kunnen ze mooi afwisselen, of wordt het middenveld dan overlopen tegen Kiev?

Wordt nog puzzelen voor Ten Hag.
6 0
de_pitbull
dan wordt het miiddenveldniet overlopen hoor, want als Tadic en Ziyech eenb eetje terugzakken speel je 4-5-1
0 0
433metdepuntnaarlinks
Precies en als het nodig is heb je met Eiting een slimme middenvelder op de bank die defensief op het middenveld extra balans kan brengen.
0 0
Rentokill
Ik vermoed dat hij niet heel lang geblesseerd is. Als je hamstring gescheurd is voel je meteen dat je niet door kan. Neres heeft t nog zo’n 20 minuten doorgespeeld.
0 0
koenos1
Plus hij liep nog redelijk normaal op de trap
0 0
Sterretje73
Niet helemaal waar. Heb het zeker 2/3x gehad en elke keer kwam de echte pijn en stijfheid pas na het afkoelen.
1 0
Tijntjee
Hmmm is dit anders een optie?


Tadic---Klaas--Hakim
----------Labyat----------
Eiting-------------Blind
Nico--Frenki--DeLigt-Mazroui
Onana
2 -10
Naoro
Anders gooi ff je hele team overhoop door een missende speler voor een belangerijke europese pot
4 -1
Tijntjee
Kom met wat beters dan
0 -3
Hans Kraay Jr.
Tadic——Klaas——Ziyech

De Jong——vd Beek
Schone
8 0
DonnyNeres
Wat is dit voor fake account, ik heb Hans Kraay jr nog nooit wat zinnigs horen zeggen.
0 0
Dennis1964
Kut kunstgras, kut Nederland, het land dat alles beter weet. Over 10 jaar speelt iedereen op kunstgras werd er gezegd. Alleen maar om te verdienen. Nu zakken we steeds verder weg internationaal. Gewoon verbieden. Geef die clubs 2jaar om gewoon gras te nemen. Anders gaan ze maar hockeyen. Kutzooi
12 -1
de_pitbull
kut azijnzeikers..
0 -6
31xAjax
Eens vwb het afschaffen van het kunstgras, morgen nog besluiten...

Oneens vwb het verband dat je legt tussen kunstgras en blessures, heeft er niets mee te maken en al zeker niet aangaande spierblessures...
0 0
DS
2jaar? Het had deze zomer stop al vervangen moeten zijn die bagger.
Zonder goed grasveld geen eredivisie.
2 0
Ar
Frenkie dan maar linksbuiten, zoals Keizer vorig seizoen een keer deed?!
1 -2
MitsjollAjax
Tadic of Ziyech daarheen en dan andere middenvelder erbij? Hoe fit zijn kuhn en sinkgraven?
0 -1
de_pitbull
ja joh, gooi sinkgraven lekker in de basis tegen kiev. die redt het op dit moment nog niet eens tegen de Treffers.
0 -1
Ar
Kuhn heeft nog niets laten zien!
1 0
DrFootball
Met Dolberg, Bande, Cerny en Neres (langduirig) geblesseerd wordt de spoeling wat dun voorin. Labyad is geen buitenspeler en heeft (op dit moment) niet het niveau. Johnsen is hopeloos uit vorm en Lang is geen aanvaller al vindt Ten Hag van wel. En mocht Ziyech de komende weken nog vertrekken dan heb je een probleem. Misschien toch niet zo onverstandig om nu alvast een buitenspeler te halen. Al is het maar, zodat hij alvast kan wennen en in de zomer van 2019 de plek van Neres in te nemen.
4 -1
AFCA1996
Gelukkig hoeven we niet meer op kunstgras te spelen. Oh wacht eens, we hebben pas de eerste van de 6 kunstgrasvelden gehad. Wat een amateuristische kut competitie
3 -1
ajax4ever01
Marc zal denk ik wel even een aankoopje gaan doen, geld mag en moet rollen nu ;)
1 0
MitsjollAjax
Veel zullen we niet meer investeren in de selectie. Iemand voor half seizoen huren die ergens op de bank zit? Of Kuwas van Heracles? Is niet niveau wat je wil maar als noodoplossing tot iedereen weer fit is. Of gewoon jeugd de kans geven
0 -1
Duif63
In de jeugd loopt geen enkele aanvaller die goed genoeg is voor Ajax 1.
0 0
Dennisjez
Pardon? Nog niet misschien
0 0
Middenweg401
Nou Haggie laat maar eens zien uit welk tactisch hout je gesneden bent. Met het surplus aan middenvelders hoeft dit geen probleem te zijn natuurlijk. Al is het wel wat lastig dat Tadic ook al geen pure buitenspeler is..
2 0
3*stars*3
Kutzooi.
1 0
AFC34
Hoever is Cerny in zijn revalidatie?
0 0
DonnyNeres
Ben benieuwd hoe die überhaupt zal spelen. Hij was echt overtuigend in het begin, maar nadat 'supporters' hem de schuld gaven van het mislopen van het kampioenschap is hij eigenlijk niet meer de oude geweest. Gebrek aan vertrouwen en vervolgens twee langdurige blessures. Die jongen gaat echt niet ineens de sterren van de hemel spelen, die moet langzaam weer vertrouwen krijgen ook in zijn eigen lichaam. Hopelijk kan die weer eens schitteren zoals bij Celtic uit!
0 0
Middenweg401
Kijk ik ook reikhalzend naar uit, maar aangezien hij nog niet eens op de bank zit bij Jong, is hij nog ver verwijderd van goed presteren in 1.
3 0
ajax4ever01
Vergeet dat maar dat gaat nog ff duren net als Dolberg
3 0
Bobbaasje
Filip Kostić halen Marc!
2 -6
FlyingDutchMan
Verbaasd mij dat hij nog steeds bij HSV zit ja
0 0
CR14FF
Mpoku van Standard lijkt me dan bijvoorbeeld een betere optie. Goedkoper, heeft meer diepgang, snelheid en een individuele actie. Precies het type vleugelflitser wat Ajax goed kan gebruiken.
0 -3
AFC34
Wat moet hij kosten? Die ga je ook niet laten banken en hij heeft ook niet bepaald diepgang, althans, niet in zijn Groningen tijd.
3 0
Bobbaasje
15 miljoen euro.

Hij zit ook niet meer bij de wedstrijd selectie van HSV, omdat Filip Kostić wilt vertrekken uit de 2e Bundesliga.
1 0
AFC34
Voor dat geld zijn betere spelers te halen, en als Bande en Neres terug zijn heb je te veel spelers hoor. Kostic laat je niet banken, Bande moet snel aansluiten en Neres en Tadic gaan helemaal niet banken.
1 -3
AFCAPurpleHaze043
1.Bande kan er helemaal niks van!! 2. Bande is totaal verkeerd gescout want hij is helemaal geen vleugelspeler maar een spits!! Snap echt niet waarom Ajax denkt dat het een vleugelspeler is want daar heeft hij zelden gespeeld(99% in de spits)
0 0
AFCA.
Gooi dan maar een Kuhn, Johnsen of Nunnely voor de leeuwen. In ieder geval wel een buitenspeler erneer zetten. Anders haal je echt alle diepte uit het spel en haal je te veel creativiteit uit de as.
3 -4
DS
Doe dan Kuhn maar, daar wil ik weleens wat van zien.
Die Johnsen heeft zijn kansen niet waar gemaakt.
7 0
Flarkow
Johnson is en zal nooit een ajax 1 speler worden
4 0
ajax4ever01
Lieke is nog beter
2 -1
DS
Ook leuk voor Van Leer opzich.
1 0
Bky
Nunnely bij de selectie houden. Houdt het veld breed en heeft wel die diepgang. Is wel voor op rechts.
6 0
FlyingDutchMan
Naast de optie Beek of Eiting op middenveld erbij en Ziyech naar buiten, zou Nunnely de eerste vleugelspeler van Jong en de A1 zijn die op de deur klopt.
0 0
AFC34
En hierdoor geen CL halen straks en de kleine clubs maar klagen dat ze minder tv geld etc krijgen. Ja dat komt dus doordat onze spelers geblesseerd raken op jullie plastic matten en hierdoor lopen de grote clubs meer kans om uitgeschakeld te worden. De eredivisie verliest niet alleen aanzien door het slechte spel, minder geld en het feit dat er kunst gras ligt, maar ook onze beste teams hebben hier buiten de eredivisie last van en halen uiteindelijk minder punten binnen voor nederland.

Loopt hier ook nog zo'n gek te verkondigen dat wij als Ajax zijnde die clubs met hun prioriteiten op de verkeerde plek maar even financieel moeten bijstaan om een grasmat te laten leggen. Moet niet gekker worden, als Neres zijn niveau niet meer haalt door zon blessure kun je 12 miljoen afschrijven. Wie gaat dat betalen? Vvv? Pec? Flikker toch op man.
9 -1
JordyAjacied
Ziyech is echt niet slecht op de vleugels en heeft vaak een goede wisselwerking met Mazraoui die er overheen kan gaan als Ziyech naar binnen trekt. Donny of Eiting op het middenveld.
0 -1
hallo1
Aderlating.

We hebben namelijk niet echt een alternatief. Labyad is totaal uit vorm en Bandé is nog lang geblesseerd. Van de Beek op het middenveld kan een alternatief zijn, maar dan moet je op meerdere posities schuiven.
0 0
insectenverdelg
maar je wil niet 3n Tadic en ziyech op de vleugels lijkt me. nu ja er blijft genoeg voetbal, maar vond Neres na een onwennige periode net beter gaan spelen op links en hij kr3eg op deze kant ook meer diepgang in zijn spel. Labyad gast ook wel diep, maar dan minimaal een meter over de achterlijn...
0 0
hallo1
Het is logischer om Tadic en Ziyech te laten afwisselen zoals ze nu al doen. Daar zou ik niet mee gaan schuiven, dus dan kom je toch bij Labyad uit. Labyad kan wel wat beter dan hij vandaag liet zien, maar ik had hem persoonlijk niet gekocht als Ajax zijnde. Te veel geld voor een net-niet speler. Hoe dan ook, Neres zal dus gemist worden.
0 0
X-RaY
Overmars lees je mee? Ff die knip trekken voor een buitenspeler.
7 0
Flarkow
Wel ja dalijk zijn ze weer fit oja kut en nu
0 -1
Jaridebeste
Waarom staat dit onder bijzaken en geruchten? Ik vind dit bepaald geen bijzaak.
9 0
MickS
Zwaar kut.
Kan sinkgraven daar niet spelen? Al is het maar alvast een halve wedstrijd? Beter dan Labyad, die is er echt nog niet klaar voor.
2 -2
Ar
Ja, hoe is het eigenlijk met Sinkie?
0 0
Naoro
Ziyech toch gewoon op de flank, komt er weer een plekje vrij voor vBeek/Eiting
3 0
Tinus
Ziyech heeft weinig diepgang in zn loopacties. Tadic heeft dat denk ik iets meer. Zet dan tadic aan de buitenkant en speel met de punt naar achteren met blind op 6. Wober erin, dan kan ziyech blijven staan op het middenveld. Krijgt KJH misschien ook weer eens een bruikbare voorzet vanaf de zijkant.
1 0
Naoro
Allemaal eens, ik zou ook graag met 2 tadic spelen. Maarja we hebben er maar 1 en die staat al op de buitenkant:)
0 0
Middenweg401
Precies. Ideaal zelfs.
Jammer dat Cerny nog niet terug is, maar kunnen zowel Frenkie als Donny spelen.
0 0
MickS
Ah ja dat kan ook inderdaad. Goeie.
0 0
Jaridebeste
Ik vraag me af of hij fit genoeg is....
0 0
Ajaxhart
Is Sjaak nog voldoende fit?
9 0
Patrick78
Overmars is fit.
6 0
CruyffFootball
Gelukkig hebben we specialist Labyad erbij gekregen.
Echte dynamische buitenspeler.
12 0
HsvHoek
Overmars kan aan het werk, dit team zonder Neres heeft 0 diepgang. Er moet minimaal 1 maar liefst 2 pijlsnelle vleugels bij, wat PSV ook heeft.
5 0
de-Ajacied
Lekker dat kunstgras
Kan ons de CL kosten
5 0
Joseph
Claim bij de KNVB neerleggen, moet afgelopen zijn met dit plastic.
9 0
ajaxxcied4life
Inderdaad. Totaal bezopen dat er betaald voetbal wordt gespeeld op zo een ondergrond.
3 0
kampioen0809
Poeh, labyad speelt echt zonder lef/zelfvertrouwen. Heel onwennig, die moet echt even een knop omzetten.
3 0
hallo1
Dat is het precies.

Labyad had ik persoonlijk niet gekocht als Ajax zijnde, maar het is ook geen slechte voetballer. Hij kan een stuk beter dan dat die vandaag liet zien.
5 -1
Bramzel
Had wel verwacht dat het een bruikbare speler zou zijn voor de meeste eredivisie wedstrijden, maar daar ziet het op dit moment niet echt naar uit.
0 0
MickS
Dat ben ik met je eens, maar het ontbreekt hem aan alle zelfvertrouwen.
1 -1
Jaridebeste
Dat denk ik ook. Misschien kijkt hij teveel op AS.
0 0
NouriVandeBeek
Die diepgang ga je zo hard missen. Labyad is geen fatsoenlijke oplossing.
1 -1
Sergevanw
Noa lang
0 -6
MickS
Als je al zo ver moet gaan, dan nog eerder Gravenberch inzetten.
1 0
Toon meer reacties