Geeft Ajax tegen VVV wél een goed vervolg?

JesseTH, 18-08-2018 om 08:00, 3802 views, ad |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Er zal voor Ajax alles aan gelegen zijn om zaterdag tegen VVV-Venlo wél een goed vervolg te geven aan een doordeweekse wedstrijd. Een week geleden leed de ploeg van Erik ten Hag puntenverlies na Europese verplichtingen en het zal de ploeg doordrongen zijn dat het niet nogmaals kan en mag gebeuren.

Tegen de promovendus uit Venlo zullen de Ajacieden uit de startblokken willen vliegen en op zoek willen gaan naar doelpunten. Mocht het Ajax lukken om met drie doelpunten uit Venlo weg te gaan, dan ligt er een factor van 2,90 klaar om je inzet mee te vermenigvuldigen.

De speler die het doelpunten maken bij uitstek beheerst is uiteraard Klaas-Jan Huntelaar. Kaj Sierhuis speelde vrijdagavond in de spits bij Jong Ajax en het kan dan ook bijna niet anders of de routinier staat in de punt van de aanval. Mocht hij het met zijn ervaring en kwaliteiten voor elkaar krijgen om het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren, dan geldt daar een waarde van 3,70 keer je inzet voor.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Ja.
0 0
ST
1-3 voor Ajax. Tadic, Ziyech, Vd Beek
0 0
Patajax
laten we hopen van wel. anders loop je al 4 of 5 punten achter op psv
0 0
Labrador
En in september moeten we al naar Eindhoven. Dan kan het gat zomaar 5 of 8 worden. Volle focus vandaag!
0 0
ST
Welnee man. We geven PSV op hun kloten. Beetje vertrouwen in de mannen.
2 0
Patajax
Europees heb ik meer vertrouwen dan in de competitie tegen de "kleintjes" Daar doen ze vaak nogal makkelijk over en geven ze veel punten weg. zie vorig jaar
0 0