Kranten: 'Extra druk richting duel met Standard'

BVeenstra, 13-08-2018 om 07:30, 17322 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De Nederlandse kranten schrijven maandagochtend vooral over de keuze van trainer Erik ten Hag om voor het duel met Heracles Almelo (1-1) liefst vier wijzigingen door te voeren. Niet zo handig, zo vinden de kranten. Door het puntenverlies neemt daardoor de druk op het duel met Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League van dinsdag extra toe.

De Telegraaf schrijft het volgende: 'Door zijn ongelukkige keuzes heeft de trainer de druk op Ajax, die na de zeges op Sturm Graz afnam, in de aanloop naar Standard Luik-thuis eigenhandig opgevoerd', aldus de krant, die wel toegeeft dat het geen zekerheid was geweest dat Ajax met de vaste basis wel ruim had gewonnen. 'Maar die kans was wel groter dan met Max Wöber, Carel Eiting en Kaj Sierhuis, die stuk voor stuk zwaar tegenvielen.'

De krant ziet daarnaast in dat Ajax met alleen David Neres en nu toevallig weer eens Donny van de Beek weinig spelers heeft met diepgang. 'De rest van de aanvallers en middenvelders komt voortdurend en tot irritatie van de fans alleen maar in de bal. Het maakt het spel van de Amsterdammers voorspelbaar en saai.'

Bovendien vindt De Telegraaf dat Ten Hag zijn oren mogelijk laat hangen naar Frenkie de Jong. Geschreven wordt dat de jongeling het liefst op het middenveld speelt. 'Maar juist als linker centrale verdediger is hij de katalysator van het elftal. Met Daley Blind op die plaats verloopt de opbouw trager, terwijl Blind als controleur op het middenveld meer in zijn element is. Die switch moet Ten Hag aan De Jong kunnen verkopen. Die is in het teambelang. En ook als "vier" bivakkeert de inschuivende De Jong zeventig procent van de tijd op het middenveld.'

Het Algemeen Dagblad schrijft dat het duel met Standard Luik van dinsdagavond door 'de dramatische competitiestart' een nieuwe dimensie heeft gekregen. 'Ajax moet de play-offs voor de Champions League halen, om zo de snel omslaande stemming te draaien. (...) Nee, dit Ajax is dan wel een elftal met grote namen, maar nog absoluut geen team dat gezamenlijk de strijd aangaat. Na de voorzichtig positieve start van het seizoen met twee zeges op Sturm Graz is dat sentiment vliegensvlug verdampt.'

Net als De Telegraaf ziet ook het Algemeen Dagblad meer een middenvelder in Daley Blind. Toch levert dat mogelijk ook weer een probleem op. 'Tja, daar is het nu al zo moeilijk kiezen. Kortom: aan Ten Hag de taak om met al die beoogde basisspelers de juiste samenstelling te vinden, maar vooral om dat te "managen". Juist omdat bij Ajax werkelijk elke keuze onder een vergrootglas ligt.'

Ook bij De Volkskrant ziet men de druk op Ajax door het gelijkspel tegen Heracles Almelo toenemen. 'De Amsterdammers moeten zich snel herpakken om niet alsnog te hoeven spreken van een mislukte seizoensstart', aldus de ochtendkrant, die schrijft dat Ten Hag wel erg vroeg begint met rouleren. 'Hij benadrukt voortdurend te zullen rouleren zodat zijn spelers nog op kracht zijn als in april de prijzen worden verdeeld. Maar tegen Heracles bleek dat zo ver vooruitkijken weinig zin heeft. Zeker voor de rust leek het nergens op wat Ajax liet zien. De ploeg speelde in een te laag tempo en moest toezien hoe Heracles onder leiding van de nieuwe Duitse trainer Frank Wormuth bij vlagen het initiatief nam.'

Dagblad Trouw tenslotte is behoorlijk kritisch en schrijft dat de verwachtingen over dit Ajax wel erg hoog zijn. Zo is men behoorlijk kritisch op Van de Beek en Eiting. 'Ze zijn niet zo goed, de Ajacieden, als onverminderd wordt gezegd en door hun trainer met zijn wisselgedrag wordt gesuggereerd. Bij gebrek aan essentiële (fysieke) elementen op het middenveld en in de verdediging vormen ze, in welke samenstelling ook, een matig tot slecht bewapend team dat er zelfs in de eerste competitiewedstrijd al als plastic bleek te kunnen uitzien.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Tja verlies je is het tijd voor de volgende trainer, geen cl, missie gefaald
En dan heeft die een heel seizoen om 2 punten achterstand weg te poetsen.
Met deze selectie kan het gewoon niet een half jaar duren voor het gaat lopen.
0 0
Boer Gijs
Dat gaat mis morgen. Hopelijk dan eindelijk een normale Ajax trainer voor de groep.
1 -2
Red Devil
Vanaf de eerste seconde die Belgen overlopen en hopen op 1 of 2 snelle goals.
0 0
chrisjuhhh
Begin eens met
Onana
Kristensen , de Ligt , Wober , Tagliafico
vd Beek , Blind , F de Jong
Ziyech , Neres , Tadic

geef die voorste 3 vrijheid en Mazraoui heeft nu 2 opeenvolgende fouten gemaakt tegen Standaard laten schieten en tegen Heracles en allebei waren het goals .
1 -3
trodat4030
Tadic liet de man van Nico schieten tegen Standard. Wel bij de feiten blijven. Daarnaast slaat het nergens op, want er werd alleen in de 1e helft al 10(!) keer geschoten door Standard, moeten ál die spelers er dan ook niet uit? Of is dat alleen als er gescoord wordt? En dan Kristensen opperen, my god.. Die heeft in 8 maanden tijd nog geen enkele goede verdedigende actie laten zien.
1 0
mickey2602
Waar chrisjuhhh op doelt wat betreft Mazraoui is dat hij de penalty veroorzaakt heeft dus de 2-2.
0 0
JanTa
Het probleem met Ten Hag is dat hij ieder1 tevreden wil stellen en dan krijg je vreemde opstellingen met teveel ego's waarbij iedereen naar elkaar kijkt maar niets doen. B.v., v.d. Beek en Eiting zijn 2 geweldige spelers maar stel ze niet beide op. Het is of de 1 of de ander en ga nu al niet knoeien met rolleren van spelers want dat werkt niet maar geef spelers invalbeurten als ze daar aan toe zijn. Als dit soort fouten nu al gemaakt worden door de technische staf dan vrees ik voor de rest van het seizoen.
1 0
Boer Gijs
Heel vreemd. Hij is de top niet gewend en daarom zwalkt ie zo, iets anders kan ik niet bedenken. Good old van Gaal had als beginnend trainer wel de durf te doen wat hij moest doen.
0 0
chrisjuhhh
Helemaal geen extra druk !

Gewoon je best doen want in theorie sta je 4-2 voor bij een 0-0 stand of een 1-1 .
Speel je automatisme dan win je met 3-0 , maar ergens zie ik dat Schone wederom op het middenveld komt en dat geeft niet , maar wissel op tijd .
0 0
mickey2602
Misschien geen extra druk mbt de wedstrijd van morgen want met het behaalde resultaat in Luik moeten we die over de streep kunnen trekken. Maar ik denk wel extra druk in de competitie,immers je loopt vanaf wedstrijd 1 al achter op andere teams qua punten. En dus moet je vanaf wedstrijd 2 alweer in de achtervolging. Terwijl je met dit materiaal gewoon op 3 punten had moeten staan,ook met 4 wijzigingen in het elftal.
En als je dan over een maand ofzo tegen PSV moet en je verliest die,dan gaat er extra druk bij ten Hag en directie komen. Want Europees voetbal heeft ie inmiddels veilig gesteld maar kampioen worden is prioriteit nr 1.
0 0
gras
Ten Hag desintegreert het elftal.

Ze zetten niet goed gezamenlijk druk, er zijn amper automatismen terwijl de kern al jarenlang samen speelt, er staat geen eenheid die weet wat ze moeten doen. Hij lult maar theoretische verhalen over vernieuwing en schuwt allerlei Engelse en Duitse vaktermen niet die hem wat meer geloofwaardigheid als vernieuwende trainer moeten geven, maar maakt er geen elftal van.

Ze vechten niet voor elkaar, ze weten niet precies wat verwacht wordt. Het team straalt twijfel uit. Dat is puur de trainer met zijn rare tactiek, die hij elke wedstrijd aanpast, net als de formatie van het team. Hij heeft geen idee. De man heeft werkelijk geen idee. Als een speler mekkert, krijgt die zijn zin. En vaak mekkeren ze terecht, want hij moet een basiselftal aanhouden. Bosz durfde dat na 1,5 maand. Ten Hag nog niet eens na 8 maanden.

Totale flop deze man. Kan met het duurste materiaal werken en slaagt er dan nog ze een amateuristische bende te laten ogen.
2 0
Knalpot
Tís toch echt het team wat hierin tekort schiet, in de 6e klasse amateurniveau konden wij met een paar spelers de boel al ten gunste van ons omdraaien als het moest. Zulk soort impulsen moeten tijdens de wedstrijd door de aanvoerder en een paar bepalende spelers doorgedrukt worden. Tegenwoordig houden ze de bek maar tegen elkaar en laten de coach het maar in de rust oplossen. Niemand zie je een ander de huid volschelden alleen maar hypocriete blikjes en knikjes naar elkaar. Het punt is gewoon weer zoals het altijd is geweest, de cohesie van het team is weer ver te zoeken en daar moet je toch echt de TD voor bedanken die weer geen goede dwarsdoorsnede van zn selectie heeft weten te maken. Gevolg: wel ervaring en kwaliteit maar nog steeds een gebrek aan power, drive, winnaarsmentaliteit.
1 0
Redrum
Amen. De selectie klopt nu gewoon, maar met deze trainer gaat het nooit wat worden. Ik hoop van harte dat het bestuur dit op tijd in ziet.
1 -1
Radikaal
Wat zei Rijkaard niet zo lang geleden ook weer? "Ziet er leuk uit, maar balans moet nog gevonden worden. Hoe? Dat laat ik over aan de trainer en zijn staf" of iets dergelijks, niet?
4 0
mvdk
Kranten... en als Ajax straks ineens de dubbel wint is het geen prestatie, want volgens die kneus van De Telegraaf is alles minder dan de dubbel een nederlaag. Met andere woorden: Ook als je alles wint zullen ze ons bashen.

Ajax moet nu snel op elkaar ingespeeld raken, dan gaan we echt wel knallen. Ja, Ten Hag lijkt het niet te hebben, maar laat ik maar gewoon hoop houden. Ajax gaat hem echt niet ontslaan.
0 0
Redrum
Ik zal nooit hopen dat Ajax verliest, maar als het morgen toch fout gaat dan mag ik toch godverdomme wel hopen dat ze Ten Hag eruit sturen. Helaas zegt mijn gevoel ook dat ze dit niet snel zullen doen. Maar mijn gevoel zegt ook dat het niet goed gaat komen onder Ten Hag. Als ik de reacties van de spelers lees proef je toch ook een beetje onvrede over de keuzes van de trainer. Als spelers niet vierkant achter hun trainer staan dan zal het nooit een succes worden. Ik hoop dat Ajax morgen overtuigend wint en dat de boel dan zal gaan lopen, maar dan zal Ten Hag om te beginnen de spelers eens op de juiste plek moeten zetten.
1 -1
ajaxrosenberg
De raarste keuze van Ten Hag vind ik nog dat hij Neres vanaf links en Tadic vanaf rechts laat spelen. Van Neres zie je meteen dat hij vanaf rechts meteen veel beter speelt en ik zag ergens statistieken dat Tadic meer rendement heeft vanaf links in vergelijking met rechts. Dus hoe moeilijk kan het zijn?

Verder denk ik dat Blind gewoon op 6 moet staan en Wober heeft het in zijn eerste periode prima gedaan als centrale verdediger (en hij is gewoon geen back).

Verder zag je bij Mazraoui bij de goal van Heracles opnieuw dat het gewoon geen verdediger is, blijft maar achteruit lopen in plaats van ingrijpen. Wat dat betreft vond ik dat Sinkgraven dat verdedigende deel wel wat sneller oppakte.
3 0
AlexIbarra
Mazraoui is een noodgreep, omdat Kristensen / Orejuela niet leveren.
Heeft nog geen 10 officiele wedstrijden als back gespeeld dus hopelijk groeit hij nog wat in zijn rol.

Verder helemaal eens.
0 0
Redrum
Het is bijna knap hoe Ten Hag het met deze selectie presteert om zoveel mensen op een verkeerde plek te zetten. Hoe ingewikkeld kan het nou zijn? Tegen Sturm Graz stond het prima en dan opeens gaat hij schuiven. Waarom in vredesnaam? En waarom is er niemand bij Ajax die hier iets van zegt?
2 0
Sampaoli
Helemaal eens. Met alles. Neres moet zo snel mogelijk op rechtsbuiten en Mazraoui moet er zoveel mogelijk overheen. Dan wordt Ziyech ook gedwongen om centraal te blijven, waar hij het meest gevaarlijk is en waardoor het combinatiespel beter gaat lopen. Frenkie de Jong op linkshalf samen met Tadic die hangend speelt en Tagliafico die voor loopacties moet zorgen. Wöber is een betere centrale verdediger dan Blind, ondanks zijn foutjes is hij een zeer groot talent.
1 0
Redrum
Ja zo simpel is het toch gewoon? Waarom zien wij simpele supporters dat allemaal wel en de professionals bij Ajax het niet? Hier word je toch gewoon schijtziek van.
0 0
dumperPattiruhu
Blind speelde zich in de kijker op het middenveld (bij zijn 1e periode ajax) dus posteer hem gewoon op de 6 positie.
1 0
Willem410
Ik zie bij Psv het hele middenveld in dienst spelen van ene Pereiro.
Als wij Ziyech die vrije rol nu is zouden geven en Frenkie en Blind allebei op het middenveld controlerend daar achter?
Dan moet je wel met Wober in de verdediging gaan spelen, het voordeel daarvan is dat het wel gewoon een echte verdediger is zonder poespas.
1 0
Redrum
Ja het is dat bij psv de corners en vrije trappen (vaak met meer geluk dan wijsheid) weer goed vallen, maar verder hebben zij net als zo vaak vorig jaar geen enkel doelpunt uit veldspel gemaakt. Laten we vooral niet naar hun kijken alsjeblieft.
0 0
Bky
Haha ja, dit is ongeveer hetzelfde als die mensen die zeiden dat we Hobbelpaardje moesten halen, want die scoorde zo lekker veel. Tot je de statistieken ging bekijken en er achter kwam dat maar 3 goals ofzo uit veldspel kwamen en de rest uit penals.
0 0
Sampaoli
Tadic - Huntelaar - Neres
F. de Jong - Ziyech
Blind
Tagliafico - Wöber - de Ligt - Mazraoui
Onana
0 0
Knalpot
Verwacht dat die Emond gaat spelen morgen, dan kan je beter Wober centraal opstellen idd, zou alleen Ziyech met Tadic omwisselen, het blijft gewoon te gevaarlijk zo'n speler op het middenveld, zeker tegen een team als Luik.
0 0
ElSalvadorakel
Eens. Meest voor de hand liggende opstelling op dit moment. Wöber is een echte verdediger en verdient de kans zich terug te knokken in het team, gaf ook een prachtige assist tijdens zijn laatste (korte) invalbeurt. In principe zal de opbouw beginnen bij De Ligt, maar denk dat De Ligt momenteel ook zijn handen vol heeft met het rugdekking geven aan de rechtsback positie.
0 0
trodat4030
Dat laatste slaat werkelijk nergens op. Hoezo kan De Ligt niet rugdekking geven aan Nous en opbouwen? Opbouwen doe je namelijk in balbezit en rugdekking verleen je bij balbezit tegenstander.. Heb je hier werkelijk over nagedacht of schrijf je maar wat?
0 0
ElSalvadorakel
Ik heb nergens geschreven dat De Ligt niet beiden kan, heb je het werkelijk gelezen of reageer je maar wat? Je zult als inschuivende CV waarschijnlijk vaker hoger op het veld uitkomen. In de omschakeling KAN het voorkomen dat Standard er met de rappe buitenspelers uitkomt en dan vind ik een goed gepositioneerde De Ligt, naast de onervaren (en getalenteerde) Mazraoui een fijne geruststelling!
0 0
trodat4030
Koekoek, je kunt ook opbouwen zonder in te schuiven. Een bal op een middenvelder inspelen is ook opbouwen, misschien nog wel meer dan naar voren dribbelen.

Daarnaast impliceert het woord 'maar' dat je een tegenstelling of nuance aanbrengt in je eerdere woorden. De Ligt kan opbouwen, máár moet ook rugdekking verlenen. Dat impliceert dat het niet allebei kan.. Dus ja, ik kan lezen.
0 0
Bky
Nee.
0 -2
DeKenner
Toen de opstelling net bekend werd gemaakt was iedereen nog zo lyrisch. Op dat moment plaatste ik een kritische noot, en je moest de bijen hier op AS eens op de honing zien afkomen. "Zelfs met dit team moet je Heracles oprollen." Dat is precies de misplaatste houding waarmee de spelers ook op het veld staan. Het begint bij de teveel gewijzigde opstellen van Ten Hag, gevolgd door de matige inzet op het veld. Als die niet deugen krijg je het tegen iedere ploeg zwaar. En dit is een herhaling van de afgelopen seizoenen. Ik hoop dat ze nu een keer WEL wakker worden.
1 -2
blava
Middenveld is compleet uit balans. Eiting en vd Beek stonden er alleen voor. De speldiscipline van Ziyech is ver te zoeken, hij doet maar wat op basis van zijn intuitive soms gaat het goed maar meer soms gaat het fout. Eigenlijk moet TH en keuze maken tussen Tadic en Ziyech. Of Ziyech op papier linksbuiten zetten met een vrije rol. Ik zie liever Tadic op het middenveld dan Ziyech.
2 -1
Ajax27
Ach ja, de waan van de dag. Win dinsdag en de komende 3 eredivisiewedstrijden en de perspectieven zien er weer heel anders uit. Enige waar ik het 100% mee eens ben is het dansen naar de pijpjes van de Jong.

Lekker belangrijk dat die jongen liever op het middenveld staat, voor nu moet ie gewoon in het belang van het team spelen. En voor het team is hij op dit moment het belangrijkste en sterkste als CV. Blind was op zijn sterkst bij Ajax als 6. Omwisselen dus.

Onana
Mazraoui - de Ligt - Frenkie - Tagliafico
vd Beek - Blind - Ziyech
Neres - Huntelaar - Tadic
5 0
MrAFCA
Trek een Ajax pak aan en wat mij betreft mag je dinsdag op de bank zitten als trainer!
0 0
Ajax27
yes, in ieder geval 1 iemand die in mij gelooft ;-)
0 -1
PJK54
Ik ben bang bij geen CL dat er ook een aantal spelers gaan vertrekken, de Ligt en Frenkie de Jong, en wat zijn we dan eigenlijk opgeschoten?...... helemaal niets dus, trouwens wat heeft het technische hart eigenlijk in 8 maanden bereikt een draaiend team? nee... automatisme? nee... en dat terwijl we de beste selectie van NL hebben.
2 0
Ajaxbrl
Ik zeg : Geen CL , Adios Ten Hag..
5 -3
afca87
Als die her wel haalt is het een prestatie die niet veel hem hebben nagedaan
Geef hem een kans, als vind ik het ook niks
0 -2
Joseph
Niet veel hadden dan ook deze selectie tot hij beschikking. Het team met Sneijder en vd Vaart is de laatste met een goede mix van kwaliteit en top talent.
0 0
afca87
Tegen kiev was her laaste via de play off
0 0
afca87
Ben er mee eens
De ligt Frenkie naast elkaar daarvoor blind
Met hakim en Donny

2 0
oudzuid2
die rus gister bij studio voetbal had ook gewoon gelijk: altijd met je sterkste elf beginnen, dan kun je als je na 60 minuten voorstaat altijd nog wisselen. nu staat de druk vol op Ten Hag, en terecht. het enige wat ie hoeft te doen met zo'n selectie is de 11 beste poppetjes het veld in te sturen. als ie dat al niet kan...
2 0
blessure
Ben het met je eens maar, heeft Ten Hag wel 11 beste poppetjes?
AJAX mist een El Amahdi op het middenveld.
1 -4
BrandjeXL
Wat een onzin. Wat heb je aan een aanjager/balveroveraar als je 65% balbezit hebt?
1 -1
FSideMaluku
Geen El Ahmadi? Kom op.. Zelfs de reserves van ons voor het middenveld zijn beter. We hebben een trainer die te veel "FC Utrecht" en te weinig "Ajax" denkt . Daar zit het probleem, hij is een veel te defensieve denker voor een aanvallende club als Ajax.
3 -1
Redrum
Exact, dat is het hele probleem. Ten Hag denkt nog steeds dat hij bij Utrecht zit. Dit gaat gewoon nooit werken en ik hoop dat de directie dat in ziet. Ik ben alleen bang dat het eerst weer volledig mis moet gaan voordat ze ingrijpen. Laten we hopen dat het niet morgen al gebeurd.
2 0
mickey2602
Mocht het morgen misgaan,dan is dat nog niet volledig misgaan zoals jij dat noemt. Hij heeft als eis te horen gekregen dat er Europees gevoetbald moet worden en dát is hem gelukt.
Volledig misgaan zie ik als na 5 wedstrijden tegen PSV moeten en dan ook nog eens verliezen zodat in dit stadium van de competitie de achterstand al 5 of meer punten is.
0 0
mvdk
De Jong moet natuurlijk ook gewoon weer even wennen aan het middenveld. Als je een tijdje op cv hebt gespeeld is dat gewoon logisch.
1 0
Jelephi
Liever even Europa veilig stellen met frenkie op 4. Daarna kan je hem wel naar voren schuiven. Al betwijfel ik of dat de beste optie is. Hij kan als dynamische 4 ook zoveel toevoegen
1 0
mickey2602
Europa is al veilig gesteld. Sterker nog,de meeste supporters zien ons liever in de EL als in de CL want de EL is,zeker momenteel,meer ons podium als de CL.
En wat ook de meeste supporters vinden is dat het kampioensschap op nr 1 staat. Dat zullen we moeten worden met dit team.
Dus dan begin je de competitie met je sterkste elf,niet met 4 wijzigingen.
Sowieso kan ik voor beide gedachten wel begrip hebben. Aan de ene kant zou ik zeggen,speel zoveel mogelijk met je vaste elf en rouleer waar mogelijk(dus bijv tegen Heracles met je vaste elf beginnen en als je in de 60e minuut voor staat dan wisselen)en aan de andere kant,tegen een,op papier,mindere tegenstander je team op een aantal plaatsen wijzigen.
En het punt waar het hier om gaat,Frenkie op 4 of op 6 en Blind idem,daar moet ik toch zeggen dat ik het met jullie eens ben. In het belang van het team Frenkie op 4 en Daley op 6. En in de beker of een andere mindere tegenstander,ga dan eens spelen met Frenkie op het middenveld.
Zelfde geldt in mindere mate voor de links en rechtsbuiten positie,gewoon Neres rechts en Tadic links. Neres is vanaf rechts beter,dat hebben we ook in deze paar wedstrijden al kunnen zien en Tadic kan zowel links als rechtsbuiten spelen.
0 0
Jelephi
Helemaal eens. De Jong valt tegen op het middenveld en was als CV vele malen sterker. Blind op 4 is waardeloos
1 -2
Jeugdtrainer
Haha Trouw, ik weet niet of Henkie het geschreven heeft, maar die heeft vast goedkeuring gegeven als Chef daar. Niet te beroerd om even te benoemen dat onze talenten fysiek tekort komen, maar te meer ook omdat hij zelf grote fan is van 'René van der Gijp-adoratie-types' met veel felheid en duelkracht in zich. Had ik winnaarsmentaliteit al genoemd?

Het enige waardoor deze jongens fysiek niet goed genoeg zijn is omdat ze te veel ruimtes af moeten dekken. Normaal speel je met 3 of zelfs meer middenvelders om je heen in een compacte organisatie. Ten Hag weet het na balverlies alles behalve compact neer te zetten waardoor het een 4-0-0-2-0-0-4 blijft. En je raad al wie die twee zijn en in wat voor soort ruimtes. Dan kun je Kanté in je ploeg hebben, maar verover je nog niet de bal. Het is een fout van Ten Hag en niet van de fysieke inhoud van die gasten. Want samen 'kunnen ze een tuin verdedigen als de beste, maar geen heel voetbalveld' (JC).

Overigens begint je verdediging al wanneer je aanvalt dus moet TH dáár eigenlijk wat aan doen. Gister de 1-0 gezien van City tegen Arsenal gezien? Wie pikt de bal net buiten het strafschopgebied op? De back.
4 -1
Dexy
Precies dit. Ik weet zeker dat Henk Hoijtink het geschreven heeft, die is er namelijk altijd als de kippen bij om te vertellen dat Ajax meer fysiek in de ploeg moet hebben...
1 0
Knalpot
En hij heeft ook gelijk maar blijf lekker zo ouwerwets denken. Als je gister City heb zien spelen dan weet je wel wat er tekort komt bij Ajax. Power, drive, slimme pressing, balcirculatie, tempo ach kan nog wel een uur doorgaan.....mijlenver van dat niveau verwijderd.
0 -1