'Medespelers zien Labyad als 'zoontje' Ten Hag'

JesseTH, 10-08-2018 om 21:25, 45150 views, Veronica | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Volgens Valentijn Driessen ligt nieuweling Zakaria Labyad nog niet geheel positief in de groep bij Ajax. De aanvaller kent een langlopend verleden met trainer Erik ten Hag en die verhouding levert hem scheve gezichten op.

'Hij wordt een beetje als het zoontje van Ten Hag gezien, ook door de medespelers', meent Driessen bij Veronica Inside. 'In de kleedkamer loopt dat natuurlijk niet altijd even lekker, want wat je zegt ligt voor hetzelfde geld twee minuten later bij Ten Hag. Maar die jongen speelt nu niet, dus we zien wel dat Ten Hag onderscheid durft te maken en hem op de bank durft te zetten.'

Johan Derksen wordt er op zijn beurt 'moe' van dat Donny van de Beek zijn negativiteit na het kortstondig uitblijven van een basisplaats niet onder stoelen of banken steekt. 'Dan moet Van de Beek maar zorgen dat hij wel speelt, want als hij de sterren van de hemel speelt en scoort, dan stelt hij hem op. Het is namelijk een groot talent', spreekt hij, waarna hij zich positiever uitlaat. 'Van de Beek zou één van de eersten zijn die ik zou opstellen. Ik vind het een uitstekende speler, echt een Ajax-speler.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PeterDeAjacied
Allemaal gelul van Driessen. Maar neemt niet weg dat die wissel van Labyad tegen Luik gewoon debiel was, dat kostte gewoon 2 punten. Gewoon op de bank houden die gast.
0 0
Babayaka
Driessen zat bij vi aan tafel toch?
Ach hij moet wat zeggen om interessant te lijken bij gijpie en Derksen. Echt ongelofelijk dat die pulp nog wordt uitgezonden.
Nog ongelovelijker is het dat er figuren nog naar kijken ook
1 0
Remark
Dat hij niet goed ligt is geen probleem, dat hij niet goed voetbalt wel.
1 0
Ardoe
Wat zet die Driessen zichzelf toch steeds weer enorm voor lul
1 -1
RedFeather
Laat Valentijn zich even met ander nattevingerwerk bezighouden.
2 0
Afca85meer
Labyad heeft in het verleden al aangetoond een ratje te zijn, dus dit verbaasd me niets. Achter de rug om over spelers praten bij de trainer om een zelf een wit voetje te halen is killing voor je teamspirit. Oppassen dat hij geen rotte appel wordt als hij niet speelt.
2 -4
Ferd
Hij werd genaaid door PSV met een illegale constructie. De ratten zaten in de PSV leiding. Ken je feiten.
0 0
Freddy Al
Welja man, iedere losse flodder van die roddeltante is iets waar we waarde aan moeten hechten lijkt me.
1 0
NotForSale
En ga nu maar terug in de ballenbak spelen Valentijn
0 0
marty21
Krijgt meneer weer zendtijd. Onder het mom van ik ben journalist kan ie alles schrijven. Tijd voor een boycot. Staat straks weer kwijlend voor aan.
2 -2
RobbertB
Als AS eens zelf iets zou doen, dan kregen we hier misschien fatsoenlijke informatie. Valentijn Driessen dit, Henk Spaan zus, VI ook nog iets.

Niks geen wederhoor bij iemand van Ajax. Alleen maar bagger voor de clicks.

Doei.
5 0
JariHeijden
Daar heb je wel een punt. AS mag best meer journalistiek bedrijven.
0 0
RusselWestbrook
Ze worden door Ajax niet als serieuze media gezien geloof ik.

Wat ik persoonlijk helemaal niet zo vreemd vind. Foutloze artikelen zijn zeldzaam. Spelling en grammatica van dubieus niveau, maar ook als het op simpele feiten aankomt zitten ze er soms gewoon keihard naast. Geboortedata van spelers, namen, geboorteplaatsen, etc. Dingen die simpelweg te Googlen zijn.

Komen dan nog die belachelijk ophitsende titels bij die amper de inhoud van het artikel weergeven. Dat artikel zelf is dan weer vaak knip en plakwerk van een andere site, maar dan wel zo geknipt dat het artikel een compleet andere lading krijgt.

Riooljournalistiek. Ik vermaak me hier prima hoor, maar dat heeft verder niets te maken met de kwaliteit van de artikelen.
0 0
maikelklaassen
maat, als het broodje döner niet lekker is zeg dat dan tegen die turk maar val ons hier niet lastig zure
0 -2
Trainer21
Ga toch weg ! Hij zat op de bank
2 -1
rsvh88
Dit gerucht kan meteen de prullenbak in. Zijn alleen maar aannamens. Denk je nou echt dat hij inside information heeft. Dikke doei voor die griezel.
7 -1
Mr-MZ
Je bent nog dommer dan Driessen als je serieus gaat nemen wat hij zegt. Hij werkt niet voor niets voor de TG. Als er geen nieuws is moet hij wel nieuws creëren.
3 -2
Joodhannus73
Als het eindelijk rustig is bij Ajax weet die klootzak van een Driessen wel ergens weer een bom onder te leggen. Niet te geloven. Wat een vulle rat is het.
12 -5
hallo1
Ten Hag is het enige twijfelgeval.

Daar helpen dit soort geruchten niet bij. Overmars heeft een prima selectie neergezet met genoeg talent, ervaring, creativiteit en scorend vermogen. Daarbij is het ook nog eens een brede selectie waardoor je op twee fronten (competitie en Europees) actief kunt zijn. Nu je ziet dat PSV met Thomas als vervanger voor Van Ginkel komt, zou het schandelijk zijn als Ajax niet met een afstand kampioen wordt. PSV speelt namelijk ook Europees, dus dat is geen excuus. Feyenoord gaat dit jaar niet meedoen.
1 -7
Freddy Al
Wat heeft Ten Hag nu te maken met een oude wijven uitspraak van Driessen?
Ik vind jou eerder een twijfelgeval met dit soort commentaren.
0 0
hallo1
Als ik naar de selectie kijk dan staat alles klaar om kampioen te worden. Er spelen verschillende spelers in die zich immers al op dit niveau bewezen hebben en anderen bij de hand kunnen nemen. Hoe Ten Hag het allemaal gaat managen zodat we ook daadwerkelijk kampioen worden, is onzeker. Hij heeft daar ook nog geen ervaring mee en had geen beste start bij Ajax.
0 0
3*stars*3
Ach ja, Driessen met z’n rattenkop...
Hij is weer vroeg begonnen met onrust stoken.
Wat een lage actie weer maarja een rat blijft een rat.
8 -4
Bensco
Wow, wat een kutprogramma is dat geworden zeg. Gijp zegt niks, Genee loopt alleen de sponsor te pleasen, Dennis wil op de Hartman 2.0 tour en Derksen geniet maar wat te graag van al die tongetjes die zijn reet lopen te likken. Ze zeggen wel dat er niks veranderd maar dat betwijfel ik ten zeerste.
3 -2
Jelle2500
Dat zal dan niet met de 'Marokkaanse afdeling' zijn want op de foto kunnen ze het prima met elkaar vinden..
0 0
Chesterson93
WTF?
0 0
Hobbemastraat
Niet doen AS. Nieuws dat op niets gebaseerd is gewoon negeren.
3 -1
Ruff Rhythim
Doorzichtig...
3 0
Keizer020
Oke Driessen terug in je mand
4 -2
Barra
Net alsof de spelers dit laten doorlekken aan die pisvlek, Labyad zit er net en ik kan me niet voorstellen dat hij nu al niet goed zou liggen. Het ergste is nog dat Driessen dit allemaal als waarheid verkondigt
6 -2
Web
Die Driessen is een heel gevaarlijk mannetje
Een echte stoker.
10 -4
sucre
inderdaad... echt een mafkees. ook zo opgezet met derksen die dit zogenaamd gehoord had.....
5 -3
CruyffFootball
Had je dit soort grote woorden ook toen Driessen het incident tussen El Ghazi en Bosz wilde verzwijgen omdat dat Bosz te goed uit zou komen?
2 -5
Aeter
"Publiek ziet Valentijn Driessen als zielig lulletje rozenwater."
14 -4
ajax4ever01
Stemmingsmakerij
11 -5
jollie18
idd het lijkt de goede kant op te gaan met Ajax dus komen dit soort berichten
4 -3
JenkieDeFrong
Te triest voor woorden weer, meneer Driessen
5 -4
AsensioWillemsen
Telegraaf begint weer te stoken met iets dat helemaal niks is. Alsof het die spelers boeit dat een trainer een prima band heeft met een speler (die ie al kent sinds zijn 18e)
5 -3
3sterrenAjax1
haha leugen na leugen bij driessen altijd. alles om onrust te stoken. een heel eng en zielig mannetje.
5 -2
Ajax412
Valentijn vieze 010'er...
4 -3
SjaakWolfs
Klinkt niet heel geloofwaardig.
2 0
Bocarra
Driessen van de Televaag probeert koste wat het kost ten Hag in een kwaaddaglicht te zetten. Begint een beetje een zielige vertoning te worden.
8 -4
Dwergje48
Hij deed precies hetzelfde bij Keizer en Bosz.
6 -3
433metdepuntnaarlinks
Ajax verkoopt, relletjes worden weer gezocht.

Ik vind het juist opvallend dat Labyad totaal geen voortrekkersrol krijgt, hij is helemaal niet het lievelingetje. Dat zou niet raar moeten zijn maar we weten hoe het gaat met trainers en aankopen. Klasse naar ten Hag, hij heeft een hele klus om deze selectie te managen en ik denk dat hij wel wil gaan rouleren om te gaan proberen wat Bosz probeerde: Europees ver komen en om het kampioenschap spelen. Rouleren wordt key en die ruimte is er ook met Wober Kristensen Eiting Schone Labyad Huntelaar en straks Cerny misschien nog.
6 0
AJAIXIXIXI
Valentijn is ook weer wat aant zoeken... Triest figuur is het toch.
8 -2
Saanchez
Weet je wat ik niet begrijp? Ajax pakt alweer een handjevol punten voor de Nederlandse coëfficienten terwijl Feyenoord gisteren met het schaamrood op de kaken het veld verliet tegen de nummer vier van ffing Slowakije en NOG moet de media zich zo nodig bezig houden met nieuwsberichten over onrust bij Ajax die er helemaal niet is. Alsof iemand van Ajax engnek Driessen even een appje stuurt met dat de spelers in de kleedkamer Labyad als 'zoontje' van Ten Hag zien.

Ik zweer het, het wordt iedere dag erger met dat achterlijke stoken van de media bij onze club. Ajax doet zn best om de Eredivisie te voorzien van kwaliteitsspelers met Blind en Tadic en doet dus zijn plicht in Europa maar nee hoor. Bij Ajax gaat het zogenaamd slecht terwijl ik amper één bericht heb gezien vandaag over een van de meest schandalige nederlagen van Nederlandse clubs in Europa van de laatste 10 jaar. Zou bijna Ajax willen tippen om alle media lekker buiten te houden tot ze eens een beetje normaal gaan doen. Smerige mannetjes allemaal....
6 -1
off
Net als veel voetbalsupporters heb ook jij een plank voor je kop als het om je eigen club gaat. Hoeveel coefficientpunten hebben wij vorig jaar gepakt? En vervolgens een zielig verhaal ophangen.
1 -6
JariHeijden
En het jaar daarvoor? Toen haalde Nederland behoorlijk veel punten. Dankzij.... Ajax.
0 0
Redrum
Fuck off
1 0
Saanchez
Sinds jaar en dag haalt Ajax de meeste punten binnen op een sporadisch jaar na maar kijk jij lekker alleen naar vorig jaar joh
1 0
3*stars*3
Ga je nou serieus vorig jaar erbij halen?
Die kutkakkerlakken helpen al jaren de punten naar de kloten, als ze Europa ingaan.
Ajax heeft afgelopen 10 jaar volgens mij 8x overwintert en die kakkies?

Je wijst naar vorig seizoen maar Nederland heeft nog profijt van het seizoen onder Bosz want toen had Ajax heel wat punten voor Nederland gepakt.

Maar je valt trouwens niet op hoor....
4 0
Sommelier
Wat een enorme calimero reactie zeg..
0 0
Chesterson93
Huh?
0 0
Saanchez
Jij vind t fijn om constant je club in een negatief daglicht te zien in allerlei media-uitingen die 9 van de 10 keer nergens op slaan? Oke dan
0 0
AJAIXIXIXI
Ajax is de grootste club van Nederland, dat zie je hier ook weer aan. En de grootste club krijgt ook het meeste aandacht. Niet altijd even prettig vooral als iemand weer met zo'n lulkoek verhaal komt zoals Driessen nu.
0 -1
4xEC1
Wat is die Driessen toch een vervelende (wannabe) oproerkraaier zeg. Voorlopig is Labyad geen basisspeler zoals hij zelf zegt dus waarom zouden zijn medespelers hem als slijmbal van ten Hag zien? Net alsof zoiets speelt in de spelersgroep! Wat een idioot die Driessen.
7 -3
Maik
Ja dit zal ook de eerste speler ter wereld zijn die een streepje voor heeft omdat ie door de coach is gehaald haha. Valentijntje is nou net het jongetje voorin de klas die in zn notitieboekje heeft opgeschreven dat dit gaat gebeuren. De hele tijd wiebelend op zn stoel omdat Labyad niks speelt. En ja, eindelijk! Hij heeft één minuutje meegedaan. Hahahaha
0 0
Redrum
Valentijn, doe iedereen een lol en slik je eigen tong in alsjeblieft.
7 -4
DUDE92
Dit programma heeft enorm veel fans, maar ik stoor me zó vaak aan hun "gegronde" meningen... Alleen Gijp kan grappig zijn, maar daarvoor hoef ik geen voetbalprogramma te kijken. Over Donny ben ik het ook juist niet met Derksen eens; die uitspraak is te groot gemaakt, en hij is niet een van de eersten in mijn opstelling. Helaas.
3 -3
Dwergje48
Gaan we alweer drama proberen te zoeken?
9 -2