'Heb niet lang hoeven nadenken over Ajax'

FinnDekker, 07-08-2018 om 13:15, 21290 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

John Heitinga heeft dit seizoen de beschikking over drie nieuwe krachten: Noa Abid, Elgero King en Damjan Dostanic. De drie komen over van verschillende BVO's uit Nederland. De trainer van Onder 19 krijgt daarmee een versterking in elke linie. Op Ajax.nl worden de drie voorgesteld. 

De eerste is de van Vitesse overgekomen Abid (18). 'Ik ben een technische verdedigende middenvelder, heb een druk karakter en een ontzettende winnaarsmentaliteit. Ik voel me altijd slecht als ik verlies. Goed spelen en vervolgens verliezen gaat er bij mij niet in.' Voor Vitesse zat de middenvelder bij Manchester City. Abid is vastberaden de top te halen. 'Nu is het aan mij.'

King (17) heeft ook al een aantal clubs achter zijn naam staan op jonge leeftijd. 'Voorheen kwam ik uit voor PSV, Sparta Rotterdam en heb ik zelfs even in de F-jes van Feyenoord gespeeld.' De Amsterdammers legden het contact met King, nadat de linker centrale verdediger in Eindhoven werd weggestuurd. 'Ik moest vertrekken bij PSV. Ajax gaf aan interesse te hebben, en daar heb ik niet heel lang hoeven na te denken. Het Ajax-spel trekt mij erg aan. De keuze was dus snel gemaakt.'

De laatste nieuweling is Dostanic (16). De rechtsbenige aanvaller, met Servische ouders, komt over van Excelsior. 'Ik ben een rustige en bescheiden jongen, die goed met iedereen op kan schieten. Maar op het veld kan ik ook 'vies' spelen als het moet.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Hopelijk meer succes dan James Fofana!
0 0
Redrum
Ajax haalt een Bergwijntje uit. Iemand enig idee waarom hij is weggestuurd bij psv? Wij pikken normaal hun vuile restjes niet op. Zou hij te aanvallend zijn ingesteld?
2 0
NouriVandeBeek
Hij kon de gemoedelijkheid en de warmte van De Herdgang niet aan.
2 -1
MankeNelis
Hij liet steeds zijn urine lopen in een donkerblauw trainingspak. Hij voelde de warmte, maar ze zagen het niet.
0 0
Sunstridr
De probleem die PSV had met Elgero King is dat hij een introvert is.
0 -1
Redrum
Hij wilde niet altijd meedoen met de after training gangbang in het bubbelbad dus. Ok, nou welkom bij Ajax dan, daar hoeft al die 'warme' gezelligheid niet.
11 -1
chrisjuhhh
Dus meer recht op lopen en minder bukken dus ;)
0 0
Ferd
Hij heeft teveel talent, daar kunnen ze in Eindhoven niet mee omgaan. Zie ook Bazoer.
4 0
Redrum
Precies, die probeerden Bazoer nog af te remmen door hem in de verdediging neer te zetten, maar dat hielp niet meer. Vraag me wel af hoe dat gesprek bij psv is gegaan. Misschien iets in deze richting: "Elgero, we hebben al meerdere malen aangegeven dat als jij de bal krijgt dat je hem hoog naar voren moet schieten. Maar jij blijft de voetballende oplossing zoeken, het is hier geen Ajax Elgero! Wij spelen de lange bal en nemen geen risico! Het is klaar nu Elgero, er is geen plek meer voor jou bij onze warme club. Je gaat nu toch niet naar Ajax he?"
11 -1
mistermiyagi
Bazoer was ook een betere verdediger geworden dan postbode middenvelder in Duitsland.

Voetbalend zal de Ligt ook wel goede middenvelder zijn, maar dat betekent niet dat je er MOET spelen.
Zie aan Frenkie, de verdedigers van nu kunnen iets met een bal (Bazoer had ook een aardig techniek voor een verdediger))
0 0
OKP-AFCA
020 zouden ze waarschijnlijk nog zeggen ipv Ajax.
2 0