'De geweldige fans blij maken en laten genieten'

JesseTH, 23-07-2018 om 16:30, 9752 views, FOX Sports |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Dusan Tadic kan niet wachten om te gaan spelen in het rood-wit van Ajax. Aankomende woensdag, wanneer de wedstrijd tegen Sturm Graz op het programma staat, is daar de eerste kans voor. Of dat gaat gebeuren, is voor nu nog even afwachten.

'Normaal gesproken ben ik fysiek altijd in een heel goede staat, maar ik train nu pas één dag na drie weken', spreekt Tadic eerlijk in gesprek met FOX Sports. 'Als het team me nodig heeft omdat het een hele belangrijke wedstrijd is, dan zal ik er staan. Het is belangrijk dat je je team helpt als het nodig is. De trainer zal beslissen.'

De Serviër sprak al kort met trainer Erik ten Hag over het meespelen op woensdag. Als het aan de aanvallend ingestelde speler zelf ligt, zal hij het veld dan zeker betreden. 'Ik wil altijd spelen. Hoe zou het kunnen dat je dat niet wil? Het is Ajax, één van de grootste clubs van de wereld. De geweldige fans wil je blij maken en laten genieten.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
insectenverdelg
ik las de kop op AS en dacht, " Dat moet over Ziyech gaan. " :)
1 0
Amp
haha wacht maar tot je een paar ballen verkeerd raakt Dusan, dan slaat je mening over die supporters wel om ;)

Benieuwd wat hij gaat brengen, zie hem liever met de aanvoerdersband lopen met zijn gif en drive dan Blind. Blind kan dan reserve captain zijn als de wat rustigere sturende persoon. Zin in dit seizoen, maar snap niet dat sommigen het al hoog in hun bol krijgen.
1 -4
NoMoreMrNiceGuy
In het veld brengen bij een 0-2 achterstand om er nog iets van te maken hahaha...nee dat Storm Gras gaan we inmaken. Met of zonder Tadic. Let maar op! Ik zeg 4-0 of meer.
0 -1
Dennis1964
Geweldige fans???? Als de FLUITERS thuis blijven dan heeft hij gelijk.
5 -6
Michelinho
Zijn eerste groepstraining en meteen al lopen coachen, perfect.
6 0
NouridolbergNeres34
Lekker interview daar staat echt iemand hoor, deze klasbak neemt de leiding wel als hij praat is iedereen in de kleedkamer stil. ik heb er een heel goed gevoel bij.
6 0
ajax4ever01
voor dit soort spelers kom je naar het stadion
5 0
AFCAMM
Ultieme sportman met een passie voor Ajax. Goed ook dat (ik elders las dat) hij op het veld Nederlands gebruikt om de spelers te sturen. Was in zijn eerdere periode in Nederland al onder de indruk van hem, daarna prima doorontwikkeld in het ‘buitenland’, toonaangevende speler geworden ook in het nationale elftal. Ik ben erg enthousiast over hem. Hopelijk wordt het een prachtig huwelijk met Ajax. Koop sowieso een shirt met z’n naam erop, deels ook vanwege m’n ‘roots’, maar vooral omdat ik het een erg fijne speler voor Ajax vind.
6 0
WantAmsterdam
Je hebt Servische roots zo te spreken? Waar liggen die precies? Just curious ;)
1 0
AFCAMM
Rond Smederevo, maar ook veel familie in Nis.
0 0
JordyAjacied
Volgens mij heeft Tadic in Griekenland flink zijn conditie op pijl gehouden, lekker door die bergies rennen, klasse jongen! Alles voor de topsport, als je zag hoe die andere servier terugkwam van een vakantie (sulejmani) die moest eerst een paar maanden trainen voor die weer goed zat qua gewicht en alles.
7 0
PuurGeluk
Goed om te lezen. Heb er weer zin in!! Niet alleen in woensdag maar het gehele seizoen!!
2 0
JordyAjacied
Als hij is zich goed voelt en wilt spelen, stel hem aub op want we hebben hem zo hard nodig! En wat een trots straalt er van af en dan heb je premier league al gezien. Machtig mooi.
7 0
RaynoFischer
Idd, totaal onverwaxhts ook eigenlijk :)
Van zo iemand als Daley verwacht je het wel een beetje, kind van de club
1 -1
Johnvanessen
Alles beter dan zo'n verwend jochie als een Lang (uitstraling). Doe mij dan een Tadic die nog niet topfit is. Die regelt het wel op wilskracht en talent!
7 -1
trodat4030
Noa heeft tijdens zijn vakantie alleen maar gerevalideerd zodat hij toch fit was aan t begin vd voorbereiding na een operatie van een paar maandjes geleden. Maar Tadic is geweldig en Noa heeft een nare uitstraling dus kan nooit iets zijn..
0 0
Joseph
Die lang is een kopie van Justin, zal Ajax net zo makkelijk naaien. Treurig, dit soort talenten, al verpest voordat ze een basisplaats binnen hebben.
Is ook wel een teken aan de wand dat het nu niet goed gaat bij de toekomst..
3 -2
trodat4030
Wéét je wat pas treurig is? Na een positief interview van Tadic ff lekker lopen inhakken op een 19 jarig knaapje met allerlei veronderstellingen die je totaal niet hard kunt maken.. Dát is pas treurig..
5 -1
Koekepeer
Bam! Die zit
1 -1
PuurGeluk
Amen!
0 -1
JordyAjacied
Ik heb helemaal niks met die Lang, hele verkeerde uitstraling en een onwaardige presentatie voor de camera, totaal Ajax onwaardig. Ook een speler waar je niet op kan bouwen want als je veel met Hakim en Justin omgaat, hoef je niet te rekenen op een lang verblijf van deze arrogante kwal. Nep Mocro.
3 -5
RaynoFischer
Idd, Dusan is op halve kracht waarschijnlijk nog 3 klasse beter dan Lang :p
4 0
JordyAjacied
Niet waarschijnlijk, dat is 100% zeker ;)
2 -1
Johnvanessen
Geweldenaar! Als ik foto van zijn lichaam zie geloof ik nooit dat dat maar 50% is!
7 0
433metdepuntnaarlinks
En als je op de Youtube account van Ajax kijkt maakt hij ook een gretige fitte indruk. Wat opvalt is dat je hem veel ziet praten en wijzen, hij oogt dus gelijk al wel als iemand die het spel naar zijn hand wil zetten zoals Ziyech dat ook doet. Zeker in een jonge groep met veel verfijnde voetballers is dat een positieve ontwikkeling!
2 0
Johnvanessen
Precies mijn gevoel!

Ook al is het woensdag even laatste 20 minuten als de wedstrijd er om vraagt. Op linksbuiten kan je in 20 minuten niet heel veel fout doen!
5 0
433metdepuntnaarlinks
100% niet mee eens, op linksbuiten kan in je 20 minuten niet veel fout doen? Je bedoelt: Tadic kan daar weinig fout doen hahaha.

Ik herinner me een Duitse tuinkabouter die ik toch tal van keren 20 minuten op linksbuiten nagenoeg alles fout heb zien doen, zich doodlopen, de bal 10x aanraden, ballen richting Centraal schieten ... ;)
3 -1
Johnvanessen
Had het nu ook over Tadic inderdaad haha! Excuses!
2 0
433metdepuntnaarlinks
Hahaha details! ;)
3 0