Tadic: 'Wilde op PlayStation altijd Cruijff zijn'

BVeenstra, 23-07-2018 om 15:50, 9018 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Dat Dusan Tadic uitgerekend voor Ajax heeft gekozen is niet zonder reden. De Servische spelmaker is namelijk al zijn hele leven lang fan van de Amsterdamse club. Dat vertelt de van Southampton overgekomen middenvelder annex aanvaller in gesprek met De Telegraaf.

'Ajax behoort tot de tien grootste clubs van de wereld. Iedereen kent de club', vertelt Tadic, die al sinds zijn jeugd supporter is van Ajax. 'Ik krijg kippenvel als ik denk aan alle grote spelers die hier hebben gespeeld. Je kan de shirts van de club ook overal krijgen.'

Tadic kent de geschiedenis van Ajax dan ook goed en weet wie Ajax' beste speler aller tijden is: Johan Cruijff. 'Iedereen zei altijd wat een geweldige speler hij was. Op de PlayStation wilde ik altijd Cruijff zijn', glimlacht Tadic.

De Serviër heeft sowieso reden tot glimlachen, want maandag trainde hij voor het eerst mee met de selectie van Ajax. Of hij woensdag - wanneer Ajax in de tweede voorronde van de Champions League aantreedt tegen Sturm Graz - van de partij is, zal moeten blijken.

 

Jawel! Daar is 'ie! De eerste groepstraining van Dusan Tadic is een feit ✅! Kunnen jullie ook niet wachten om de Serviër te zien spelen in het rood-wit ⚪️🔴⚪️ van Ajax?! #ajax #tadic #training #fit #championsleague

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GvanderK
Is toch mooi dit. Hij is een type dat kan uitgroeien tot een clubicoon, misschien ga ik hiermee wat te ver maar zoals hij over Ajax praat zal ik er niet gek van op staan kijken. Dit soort spelers moeten wij koesteren, net als Blind.
2 0
JordyAjacied
Het mooiste wat er is, spelers die liefde voor een club hebben en ook nog is heel goed zijn. En het mooie is dat hij op deze leeftijd nog komt, vaak is het de weg die andersom bewandelt wordt, dan moet je wel heel erg Ajax fan zijn.
1 0
FCKUNST
Tadic woensdag bankie. Zojuist bevestigd
3 0
maus_afca
Overigens, en dat is al eerder voorbijgekomen hier, zal Cruijff wel tot de nieuwe selectie ‘legends’ behoren. Er vallen wel wat Nederlandse legends af, zoals Overmars en Gullit.
1 -2
Yo
Heb jij meer info over FIFA 19? En Gullit eruit? Dat lijkt me raar omdat dat een kaart is die mensen graag gebruiken
1 0
maus_afca
Ik heb mijn mond denk al voorbij gepraat ;) dus hiermee zal het moeten doen.
0 -6
020bornraised
Doe niet zo interessant
4 -1
pettuh
Mooi om te lezen op Ajax.nl dat hij ook meteen indruk maakt tijdens de training. Daarnaast is hij nadrukkelijk aanwezig tijdens de training in zijn coaching en doet hij dit in het Nederlands.
3 0
Yo
Cruijff komt in FIFA 19 voor de mensen die dat interesseert. Zie officiële insta van Johan
6 0
Dolberg25
Cruijff zit wel in PES voordat alle bijdehandjes komen...
8 -1
RaynoFischer
In PES idd, daar heb je altijd classic players uit verschillende landen tussen zitten.
In Fifa weet ik niet zeker maar zag hieronder 2000 en 17 en je kan ook gewoon zelf een speler creeeren, maak je Cruijff na ;)
2 0
voorkennis
Cruyff had ook geen mobiel
1 0
Santiago
Daarbij zit Cruijff ook gewoon in PES
1 -1
SammyR
Yes! Ik heb hem ook weten te strikken met myclub, check mijn myclub team met alleen maar (oud) Ajacieden: https://ibb.co/cgNgEJ
1 0
maus_afca
En dat terwijl Cruijff nog nooit eerder in FIFA zat!
1 0
gi0vanni
Volgens mij speel je nog niet zolang fifa. Hij zat in fifa 2000. Maar ook in fifa 17. Misschien zijn er nog maar ik speel nog maar net ultimate team.
3 -1
Koekepeer
Cruijff zat ook in FIFA 96, maar dat was Jordy
1 0
maus_afca
Da’s best gek aangezien ik zelf werkzaam ben bij FIFpro en dus weet dat Cruijff nooit een licentie heeft uitgegeven (overigens zijn eigen beslissing uit principes). Weet dus niet welke mod jij op FIFA 17 geïnstalleerd had? ;)
1 0
gi0vanni
Mod? Heb geen mods nodig om ultimate team te spelen. Bij ultimate team heb je legends en Cruijff is er een van. In 18 zit hij niet en tegenwoordig noemen ze legends icons.

Ook zit hij in fifa 2000. Is trouwens een grappig spel met verschillende codes. Een zorgt ervoor dat het gaat onweren en dan slaat af en toe de bliksem in op een speler of wat dacht je van een ruimteschip boven het veld die af en toe een speler opgestraald.

PS: De enigste speler die in een tijdje zijn naam uit het spel liet halen zie je op mijn profielplaatje. Op zijn shirt stond toen in game NR9 dacht ik en de commentator zij ook number 9 als hij de bal had.
1 -1
Dennisjez
Cruijff zit alleen in pes. Fifa heeft die nooit een licentie gegeven
2 0
KevinDurant
Cruyf had geen legend
1 0
SoAFCA
hij zegt toch alleen dat hij Cruijff wilde zijn met FIFA en niet dat het ook kon.
1 0
JariBergkamp
Dat is knap, naar mijn weten heeft Cruijff nooit de rechten aan EA gegeven en is hij dus nooit in het spel opgenomen.
2 0
Koekepeer
In feite zegt hij toch niets over FIFA. Alleen over PS. Maar ik heb te weinig PES versies gespeeld om te beoordelen of hij daar wel in zat
0 0