Huntelaar: 'Wacht nog altijd op de landstitel'

BVeenstra, 23-07-2018 om 13:50, 7193 views, Voetbal International |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar heeft in gesprek met Voetbal International nog maar eens benadrukt hoe belangrijk het is dat Ajax zich heeft weten te versterken met ervaren krachten Daley Blind en Dusan Tadic. Toen Huntelaar zelf jong was, leerde hij namelijk heel veel van de ervaren krachten destijds bij Ajax.

'Er is goed ingekocht, met ervaren spelers die het niveau omhoog trekken. Dat is zo belangrijk', vertelt Huntelaar, die vervolgens met een onderbouwing komt. 'Als jonge speler had ik dat bij Ajax met Jaap Stam en Edgar Davids. Hun beleving, manier van werken, dat maakte indruk op me en hielp me als jonge prof om beter te worden. Dat wordt vaak onderschat en nu zijn er meerdere spelers die de ploeg op sleeptouw kunnen nemen.'

Volgens Huntelaar zit er voor Ajax dit seizoen nu ook maar één ding op. 'Het moet leiden tot een prijs, dat lijkt me duidelijk. Ook voor mezelf. Ik heb drie jaar bij Ajax gespeeld en wacht nog altijd op de landstitel. Het heeft nu lang genoeg geduurd.’

Huntelaar speelde tussen januari 2006 en december 2008 ook al bij Ajax en sinds de zomer van 2017 is hij na een periode in het buitenland terug in Amsterdam. Toch wist de spits nog nooit kampioen te worden met Ajax.

De hele reportage van Voetbal International lezen over het trainingskamp van Ajax in Engeland met onder meer Marc Overmars, Erik ten Hag en Daley Blind aan het woord? Dat kan hier!

Van €20,00 voor nog maar €12,50! De laatste exemplaren van het originele WZAWZDB-shirt!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ruff Rhythim
Als iedereen binnen Ajax dat ook vind dan wil ik dat ook vanaf minuut 1 bij ELKE wedstrijd ook zien dat ze het voor niet minder dan de titel gaan doen.

De inzet en eis van dit seizoen is gigantisch hoog: geen titel betekent dat er koppen moeten rollen, zonder enige vorm van excuus !!

Er is geen enkele weg terug....
3 0
AFC Ajax
Ben er bang voor dat dat met Hag niet gaat gebeuren.
0 -5
artteun
wij ook Klaas-jan, wij wachten ook.....
1 0
BrandjeXL
Komt Klaas-Jan. Eind februari mag jij landstitel nummer 34 vieren :)
0 -1
Mart42
Doe maar met kerst kampioen. Heb een hekel aan kerst:)))))
1 -1
insectenverdelg
is t niet de vlo3k van Klaas-Jan die boven Ajax hangt. hoop voor hem en ons dat dit jaar de vloek wordt opgeheven.
0 0
afcasven1995
Of de vloek van géén Blind.

Met Blind: 4x kampioen achter elkaar
Zonder Blind: 4x geen kampioen
3 -1
Redrum
Daar geloof ik eerder in ja.
1 0
Redrum
Dat vind ik ook Klaas-Jan. Het is nu tijd voor de titel.
2 -1