[Update] 'Gerucht rond Pedrinho is schot hagel'

BVeenstra, 21-07-2018 om 14:00, 55993 views, Gazeta Esportiva |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Vrijdag viel in de Geruchtenmolen al te lezen dat Ajax het bod op Corinhtians-aanvaller Pedrinho had verdubbeld naar twintig miljoen euro en dat gerucht wordt nu bevestigd door Will Dantas, de manager van Pedrinho.

Het eerste bod van tien miljoen euro werd al snel van tafel geveegd en ook het bod van twintig miljoen euro wordt niet geaccepteerd. De laatste dagen zou Overmars veel contact hebben gezocht met Giuliano Bertolucci, de zaakwaarnemer van Pedrinho. 'Wat er is gebeurd is dat Bertolucci, met wie wij samenwerken, heeft laten weten dat Ajax twintig miljoen euro op Pedrinho geboden heeft', zegt Dantas in gesprek met Gazeta Esportiva.

De Braziliaanse club wil echter meer geld voor haar sterspeler. Immers, twee maanden geleden deed - naar verluidt Udinese - nog een bod van tussen de twintig en 25 miljoen euro. 'Corinthians heeft mij echter verteld dat er pas onderhandeld kan worden als er een bod komt van ongeveer vijftig miljoen euro.'

Ajax is erg actief in de huidige transferperiode. De Amsterdammers wisten Zakaria Labyad over te nemen van FC Utrecht, Dusan Tadic kwam van Southampton en Daley Blind werd teruggehaald van Manchester United. In een eerder stadium werden Perr Schuurs en Hassane Bandé al overgenomen van respectievelijk Fortuna Sittard en KV Mechelen.

Update - 14.00 uur (21 juli 2018) - 'Gerucht rond Pedrinho is schot hagel'

Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf heeft op Twitter laten weten dat er op dit moment geen sprake is van een mogelijke transfer van Pedrinho naar Ajax. De journalist doet de geruchten rondom de Braziliaan af als 'een schot hagel'.

Van €20,00 voor nog maar €12,50! De laatste exemplaren van het originele WZAWZDB-shirt!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DonAdam
Corinthians heeft net een 3-1 nederlaag geleden tegen Sao Paulo. Gek genoeg bleef dit wonderkind van 50 miljoen 90 minuten lang op de bank, terwijl Corinathians wat had te forceren. Drie schamele schoten op doel en dan Pedrinho op de bank laten. Tsss!

Een toptalent van 20 jaar dat 10 miljoen waard is ben, speelt toch? Laat staan als je 50 miljoen waard bent ;)
1 0
Bky
Hij zat natuurlijk op de bank omdat hij niet geblesseerd mag raken voor zijn aanstaande toptransfer!
0 -1
Rentokill
Schot hagel: Je spelers etaleren door te zeggen dat Ajax heeft geboden en zo hopen dat je daarmee andere clubs ‘raakt’. Iedereen let op Ajax.
2 0
ajaxrulesz
jammer.
0 0
RedFeather
Alsus Mike 'voor pinksteren' Verweij
1 -1
Van Reenen
Als die Pedrinho écht zo goed zou zijn, waarom hebben andere topclubs uit Italië, Duitsland of UK. dan nog geen actie ondernomen.
0 -10
ajaxrulesz
udinese bood ook eenzelfde bedrag!. maar was ook afgewezen.
0 0
Bky
Als Sanchez echt zo goed was in Colombia, waarom hadden andere topclubs uit Italië, Duitsland of UK toen geen actie ondernomen?

Als Neres echt zo goed was in Brazilië, waarom hadden andere topclubs uit Italië, Duitsland of UK toen nog geen actie ondernomen?

Als Frenkie echt zo goed was bij Willem II, waarom hadden andere topclubs uit Italië, Duitsland of UK toen nog geen actie ondernomen?

Als Suarez echt zo goed was bij Groningen, waarom hadden andere topclubs uit Italië, Duitsland of UK toen geen actie ondernomen?
14 -1
AsensioWillemsen
Volgens mij kon Sanchez ook naar FC Barcelona toe en wilde Piet de Visser Frenkie naar Chelsea brengen.

Maar die Pedrinho wordt ook gelinkt aan Udinese. En begin van het jaar was FC Barcelona nog zeer geïnteresseerd in hem en zaten ook Chelsea en Atletico Madrid achter hem aan. Die jongen kan echt wel wat
0 0
Jan Doedel
Piet de Visser wil iedereen met voetbalschoenen naar Chelsea brengen. Wist je trouwens al dat Piet dd ontdekker is van Messi? Piet zag al in de baarmoeder dat Messi een uitzonderlijk takent was haha.
0 0
3*stars*3
Netjes, zo vermoeiend telkens om dat te lezen.
Sanchez is beste voorbeeld.
2 0
luiszwaaris
Hoppaaa
2 0
Ajax#1900
En nu maar hopen dat niemand meer dat non argument gebruiken hier. Wat mij betreft voegen we dat toe aan de huisregels hier ;) Evenals 'Fdb is een goede trainer want 4x kampioen en Bosz is een slechte trainer want geen prijs'.
4 0
Labrador
Verweij riep ook dat die argentijn met pinksteren bij Ajax zou tekenen toch
3 -1
AFCA0492
de beste man is toch ook in amsterdam geweest? kan niet alles goed hebben he
1 0
Kupke
Haha
0 -1
Jelephi
Als er één iemand niet over hagel-nieuws mag praten dan is het open deuren inkopper Verweij wel.
2 -3
ajax4ever01
Marc belt alvast met Peter Bosz; Marc vraagt: Peter heb je je verhuizing richting Amsterdam alvast geregeld?
Peter antwoord: Tuurlijk Marc we zullen voetballend nederland weer eens echt Ajaxvoetbal laten zien dus ik ben er klaar voor!
0 -7
Ajax meister
Ajax zou eens een goede trainer moeten aanstellen, die al plus 15 jaar ervaring heeft op het hoogste niveau buitenland. Want ik ben bang dat ten Hag op dit moment te licht is voor Ajax.
Peter Bosz had waarschijnlijk alle geluk met Sanchez.
2 -2
Ajaxbrl
Let nou maar op voor de Kerst is Frankie al weer terug...
0 0
AFCZlatan
Peter Bosz had een filosofie en benutte daarmee vrijwel de maximale potentie van z’n selectie. Dat is iets wat ik voorlopig nog bij Ten Hag mis helaas.
1 -1
BrandjeXL
Nee ook Petertje faalde hopeloos met een fantastische selectie. Voor de winter uit de beker. Die afbraakploeg uit zuid werd kampioen.
Onder Bosz speelde Ajax een paar fantastische wedstrijden maar toen het echt moest gaf men ook niet thuis. Dus kappen met Bosz als een of andere Messias te zien.
2 -3
Maxwell5
Schei uit kerel! Bosz liet Ajax meer dan een paar wedstrijden goed voetballen. En dan ook nog op de manier zoals Ajax hoort te voetballen. Dat was sinds het tijdperk Van Gaal niet meer het geval. Dat Ajax uiteindelijk naast de prijzen greep, a la! Liever in schoonheid dan zoals toen met dat tergend trage spel onder De Boer in 2014 en bijna weer in 2016.
Seizoen onder Bosz zal mijn inziens memorabel blijven voor een hoop Ajacieden, want we hadden in een lange tijd niet zo genoten.
1 -1
afcas
ik vond ook dat bosz het deed, maar de mensen die zeggen dat hij het ajax spelletje speelde weten niet waar ze over praten. daarvoor kwam men puur opbouwend gewoon tekort.
0 0
Maxwell5
Als je al roept dat het 'opbouwend' tekort kwam, dan neem ik je al niet meer serieus, vriend.
0 0
grannig mokum1
Genoten van wat kerel? Bij ajax gaat om prijzen en waarom denkt je waarom zo ingekocht wordt in spelers nu? Om prijzen en champions league en ten 2e als kam met mooi voetbal
0 0
Maxwell5
Meer dan in die 5 jaar ervoor.
0 0
behangdelul
Onder Bosz werd het pas goed na de winterstop, toen begonnen ze pas echt de 5 sec regel door te voeren en hoog druk te zetten.
0 0
Maxwell5
Nee, dat werd niet toen pas ingevoerd. Dat is onzin.
Het begon pal voor de winterstop gewoon te lopen en erna werd die lijn doorgetrokken.
0 0
AFCZlatan
Gooi jezelf ff in de vuilnisbak alsjeblieft! Sorry hoor, maar er komt echt zoveel onzin uit jou op dit forum.

Peter Bosz heeft heel de speelstijl van Frank de Boer om moeten zetten naar zijn speelstijl. Hij gaf voor het seizoen al aan dat dit zomaar een paar maanden kon gaan duren en dit heeft het ook geduurd. Uiteindelijk hebben deze verliespunten en het feit dat je extreem lang in Europa actief bleef ervoor gezorgd dat je geen kampioen geworden bent. Ik durf te wedden dat Ajax afgelopen seizoen kampioen was geworden als Bosz had gebleven.
Onder Keizer en Ten Hag is er echter een nieuwe (voor mij nog onbekende) speelstijl ingekomen, die nog niet voldoende is gebleken.

Volgens mij zie jij dat maar als te graag, want dan kan je jouw miezerige clubje weer kampioen zien worden...
1 0
Ajaxbrl
Dit gesprek heeft mogelijk al echt plaatsgevonden alleen heet de persoon die Marc dan aan de telefoon had Frank..
0 0
ajax4ever01
Komende week zullen we met zn allen weten waar dit Ajax werkelijk staat qua vorm en kwaliteit
1 0
FlyingDutchMan
Alsof komende week daar een realistisch beeld van geeft, de helft van het basisteam heeft diverse mankementen...
0 0
Ajaxbrl
Word letterlijk en figuurlijk een heet avondje in de Arena , Ik kleed me maar luchtig denk ik... ;)
0 0
Justin4195
Ik vond een groot deel van de spelers individueel wel goed maar als team lukte t ze zoals perr schuurt al een beetje zei nog niet echt om motivatie op te brengen.. heb t idee dat als er echt iets op het spel staat en het zit goed met de motivatie, ze met deze kwaliteit echt wel hoge ogen kunnen gooien aankomende woensdag
0 0
AFCA1510
Dat wordt een bitter harde wake-upcall vrees ik.
2 0
AFCZlatan
En dat betekent?
0 0
Vincenzo3
Had ook geen idee. ff gegoogeld en kwam op het volgende uit: je schiet in het wilde weg en je hoopt dat je wat raakt.

Vind het dan nog niet echt deze situatie verwoorden maar ja...
0 0
Geoffajax06
Nouja het komt er op neer dat ze zo veel transfer geruchten verspreiden, waarvan de meeste onzin zijn. Maar omdat het er zoveel zijn zal er uiteindelijk vast wel een kloppen.
1 0
AFCAfan93
Als net dat verwij heeft gemeld dat het echte een gerucht is. Mocht het zo zijn best jammer
0 0
AFCAfan93
Zou eventueel kostic niet een leuke speler voor ajax kunnen zijn?
5 -3
Redrum
Ja.
1 -1
4EVERAJAX
lekker filmpje op YouTube van deze jongen, die kan wel wat.
1 0
ajax4ever01
Praat jij ff mer marc dan om te overtuigen dan ik die speler op naar Ajax ;)
0 0
4EVERAJAX
ik zou wel willen, of het enig nut heeft is weer een 2e. Mike heeft het al over een schot hagel :)
0 0
GerardAjax26
Geen idee hoe goed ie is, maar zulke filmpjes kan je ook van Younes maken.
2 -1
Pheadrus
Ajax heeft veel te bieden aan een top talent uit Brazilië. Met Danilo en Neres heeft Ajax al 2 Braziliaanse aanvallers (altijd prettig voor een jonge speler) en het is bekend dat Ajax een perfecte tussen-stap is naar een club in de top competities van Europa.
Als Pedrinho en zijn manager hebben bepaald dat, voor zijn ontwikkeling, Ajax de beste stap is, dan komt er een markt conforme prijs (en doorverkoop %) uit de onderhandeling en dan komt hij. Als Pedrinho het wil dan gaat het gebeuren, zolang het voor Ajax een (bijna) zekerheid is dat zij er niet op gaan verliezen.
1 0
MelleAfca
Ik was vrij sceptisch, heb toch maar even een good old Youtube filmpje erbij gehaald. Maar tering zeg, die gast kan echt voetballen, absolute buitencategorie. Zekerheid heb je nooit, maar ik sluit niet uit dat als je uiteindelijk 30 miljoen voor hem neerlegt, je met een uiteindelijke verkoop alsnog winst maakt.
1 0
GvanderK
Als hij het goed doet verkoop je hem een jaar later voor 60 of 70 miljoen door aan Real Madrid ofzo
0 0
Ajax34
Gewoon een verkooptruc door bekend te maken dat Ajax intersse heeft voor 20mj. en dan hopen dat een van de rijke clubs er dan wel 50mj voor neertelt. Is een leuk spelertje maar hooguit 12mj waard.
1 -1
Pheadrus
Weet je nog dat Overmars zei; "we hebben te veel betaald voor Neres".
Je mag er van uitgaan dat als Neres zich blijft ontwikkelen als vorig jaar dat hij voor 30 miljoen verkocht kan worden. Dan kun je best ver gaan om nu al zijn opvolger te halen.
0 -1
Ajax#1900
30 miljoen zou te weinig zijn hoor. Eerder 45.
0 0
FWAjacied
Zo'n manier van onderhandelen is zelfs op Football Manager onrealistisch. Denk dat het inderdaad vooral vanuit Brazilië komt om de prijs wat op te krikken.
1 0
Caparzo
Geloof er nix van, Mighy Marc die voor elke cent vecht gaat zomaar even een bod verdubbelen? Bovendien Brazilianen zijn per definitie al 40% te duur om het simpele feit dat ze Braziliaan zijn.
0 0
AjaxDude12
Klinkt alsof hij onhaalbaar is. Prima, gaat geen 50 miljoen betalen voor een buitenspeler die 3 goals in 47 wedstrijden had gemaakt.
3 0
Mitchjo
Pedrinho is een absoluut toptalent. Sowieso blijft Brazilië gewoon een talentenfabriek, als je ziet wat er nu weer aan zit te komen. Vinicius Junior gaat naar Real, maar als je bij voorbeeld ook Rodrygo Goes ziet van Santos, die kan denk ik hetzelfde niveau halen als Neymar. In Brazilie betaal je idd wel vaak de hoofdprijs, daarom moet je zulke spelers eigenlijk contracteren voordat ze echt doorbreken. Je kunt je natuurlijk ook meer focussen op Colombia, Uruguay etc, de prijzen liggen daar lager, maar er komt wel simpelweg wat minder talent vandaan (zijn ook kleinere landen natuurlijk).
4 0
Pheadrus
"Contracteren voordat ze doorbreken" zoals Danilo? Ik hoop dat hij het waar maakt dit seizoen in Jong.
0 0
Ajax4life94
Leuke buitenkansjes zijn:

Alan Dzagoev (centrale/defensieve middenvelder)
- 230 wedstrijden
- 1.7 mln jaarsalaris

Oscar de Marcos (rechtsback)
- 254 wedstrijden
- 860.000 jaarsalaris (sinds 2015)

"Vako" Qazaishvili (centrale middenvelder)

- 32 wedstrijden
- 1.3 mln jaarsalaris

James Forrest: (centrale middenvelder/defensieve middenvelder)

- 177 wedstrijden
- 900.000 jaarsalaris

Gotoku Sakai (rechtsback)

- 83 wedstrijden
- 950.000 jaarsalaris

Deze spelers hebben allemaal nog 1-jarig contract (behalve Sakai, maar die speelt bij het gedegradeerde Hamburger SV) dus kosten niet te veel denk ik!

PS: mits ze naar Ajax willen gaan natuurlijk xD
6 0
mvdk
Aldus Football Manager, die overigens vaak goed zitten.
0 0
Ajax4life94
Info van Transfermarkt ;-) de aantal wedstrijden en duur van contracten dan. Salarissen had ik van allerlei sites moeten halen... dus weet niet of de salarissen kloppen..
0 0
mickey2602
Stuur je dit lijstje ook ff naar Overmars? En btw,als je nog zo'n lijstje hebt van buitenspelers(want die hebben we toch wel weinig),stuur die dan ook ff;-)
0 0
Ajax4life94
Javier Aquino (links/rechtsbuiten)

- 4mln jaarsalaris (kan je misschien afdwingen met tekengeld)

Lucas Piazon (linksbuiten)

- 900.000 jaarsalaris

Mijn voorkeur zou gaan naar Takashi Inui... is jammer genoeg al 30 en zit net bij Real Betis, maar hele goede voetballer! Dat heb je met het WK kunnen zien. Jaarsalaris 1.3 mln btw

Ook zou ik Keisuke Honda proberen te halen voor als Ziyech weggaat en als je Schöne (ook nog maar 1-jarig contract) laat gaan. Specialist en ervaring!
0 0
Jornnn
Ajax gaat natuurlijk nooit lukraak met biedingen smijten. “We proberen 10. Ow niet genoeg? Wat denk je van 20?”

Dit zou Overmars nooit doen en ten tweede zou de RvC dit ook nooit accepteren.
3 0
Bky
Blijkbaar, want het bod is bevestigd?
1 -1
Kupke
Ben jij nou zo dom? Tuurlijk zegt de zaakwaarnemer van Pedrinho dit om de interesse van andere clubs aan te wakkeren.
1 0
Jessey1981
wat ben jij een vreselijk irritant persoon... heb je nooit geleerd om fatsoenlijk te communiceren?
0 0
DonAdam
Het bod is bevestigd door iemand die baat heeft bij prijsopdrijving.

Never nooit niet dat de zorgvuldig werkende Overmars een paar uur later het bod verdubbeld. Dat is zo' n slechte taktiek, dan denkt Corinthians dat ze veel meer kunnen vangen.
0 0
Jornnn
Door Overmars, Ten Hag of desnoods Mike Verweij?
0 0
fc Barcelona_ke
Gonzalez uit argentinie was ergens mei genoemd bij ajax, is schot bij vfb stutgart. 3 oefenwedstrijd heeft ie al 8 doelpunten gemaakt geloof ik..
3 0
Rsv
Sowieso bullshit net als dat Benedetti gerucht
0 0
EazyMe
Beneditti vind ik sowieso al van veel minder niveau
0 0
dumperPattiruhu
Brazilië is een vijver waar de hele Europese top/subtop uit vist. Door veldmate heb je een ingang, maar wil je een groot talent halen uit Brazilië kun je die als ajax zijnde niet betalen of er zit al een grotere club te azen.

Het lijkt mij verstandig om de omliggende landen is voluit te scouten. Colombia/chili/Uruguay/Peru/Venezuela
2 0
GerardAjax26
Mee eens, Brazillianen (en Argentijnen) zijn vaak te duur.
0 0
afcasven1995
Hoop dat dit lukt. We kunnen nog wel een buitenspeler gebruiken en we moeten ook alvast naar volgend seizoen kijken. Dan zullen heel veel spelers vertrekken.
0 0
Bensco
Als ik lid Eros moet geloven is die het geld wel waard. Kan zowel links als rechtsbuiten maar heeft volgens transfermarkt een voorkeur voor rechts. Denk alleen niet dat Ajax ervoor gaat. Zeker na de 2 transfers van Blind en Tadic, zou dit een behoorlijk prijzige aankoop zijn.
0 0
EazyMe
Ook ik vind Pedrinho het geld waard ... (Veel) Meer dan 25 miljoen euro zou ik ook weer niet gaan. Een nieuw transfer record voor Ajax zou ik er zeker weten voor over hebben.

2 0
Bensco
25 miljoen is een hoop maar als je daarmee de nieuwe Martial, Pogba of Mbappé kan scoren moet je het doen.
1 0
zivkabrimovic
Pedrinho halen voor linksbuiten, en uiteindelijk opvolger Neres. Ziyech gaat vast nog weg, dus Tadic lekker op middenveld.

En noem me idioot, maar ik zie duizend keer liever VdWiel rechtsback dan Veltman/Kristensen/Orejuela/Mazraoui. Pluspunt; krijgen we zijn vrouwtje ook vaker te zien.
4 -2
Gooseman
Toch blijft het verschil in kwaliteit in aankopen en interesses vreemd. Je haalt spelers als Tadic en Blind, afgelopen jaar Neres. Sanchez niet meegerekend, dat was echt een koopje.

Dan toon je interesse in een speler als Pedrinho, terwijl je ook Labyad en Bandé hebt gekocht. Je mag toch erna streven dat zowel spelers in de breedte kwalitatief van hetzelfde niveau moeten zijn dan je basis? Of in ieder geval aanvullen met de top uit de jeugd. Of het vertrouwen in Bandé is er niet, en zijn blessure helpt natuurlijk ook niet mee. Dat lijkt me de enige optie waarom er een bod op Pedrinho wordt gedaan. Bij een vertrek van Ziyech of De Jong is er geen extra aanvaller nodig. Dan zijn er voldoende middelen om het vertrek op te vangen.

Lijkt me niet dat we een half jaar op Bandé gaan wachten en afhankelijk zijn van Noa Lang en Cerny.
0 0
Bky
Nouja, Bandé is eigenlijk een linksbuiten en raakt geblesseerd. Labyad is meer opvulling lijkt mij. Pedrinho is daarbij meer een rechtsbuiten. Het lijkt mij gewoon dat Ajax rekening houdt met het vertrek van Neres komend seizoen. De ervaring met jonge spelers uit Zuid Amerika is dat ze even de tijd nodig zijn om te acclimatiseren. Ajax probeert gewoon vroeg in te spelen op het vertrek van sleutelspelers. Iets waar dit forum al jaren om zit te gillen.
0 0
Gooseman
Dat kan natuurlijk ook, maar wie gaat er dan voor linksbuiten? Dan zal er echt iemand bij moeten lijkt me. Vooral voor de winterstop moet je de meeste wedstrijden spelen. Dat gaan we toch niet doen met Cerny, Lang en eventueel Labyad? Stel dat Neres geblesseerd raakt heb je een groot probleem. Dan krijgen we straks weer Lasse als rechtsbuiten. Of Neres links en Tadic rechts?
0 0
Bky
Tadic, Labyad, Lang, eventueel dan zelfs al direct Pedrinho als hij direct goed aansluit.
0 0
Rentokill
Tadic is zonde om daar neer te zetten. Die moet eigenlijk gewoon op 10. Ware het niet dat we niet altijd met een 10 spelen.
1 0
EazyMe
Pedrinho is niet perse meer een rechtsbuiten ...! Omdat hij zo creatief en balbehendig is maakt het niet uit in welke positie hij staat. Hij is een linkspoot en kan daarvan uit makkelijk zijn mannetje passeren en een assist geven.
0 0
Bky
Klopt, maar Ajax moet linksom of rechtsom inspelen op het vertrek van Neres. Misschien gebeurt het wat eerder omdat Bandé zo geblesseerd raakt.
0 0
EazyMe
Mee eens ... Vanuit de jeugd komt ook volgend jaar niet echt iemand voor de buitenpositie doorstromen. De eerst volgende is Ünüvar
0 -1
trodat4030
Ünuvar?!? Das een middenvelder, geen flankspeler. De eerste is Zamani..
1 0
Bobbaasje
Ik hoop dat dit door gaat.
4 -2
Restored
Jij hoopt dat we 20m aftikken voor iemand die gaat banken? Of denk je dat Overmars alsnog terugkomt op zijn woord en Neres vertrekt?
0 -4
Bky
"die gaat banken".

Ken je hem?

Stond jij ook te gillen toen Neres een halfjaar moest banken?
1 -2
Restored
Slaat nergens op om een speler voor 20m te halen en hem vervolgens niet op te stellen, voor Neres geldt hetzelfde. Waarom halen we niet gewoon spelers waar we versterking nodig hebben ipv spelers halen en dan op andere posities zetten?
1 0
mvdk
Wie zegt dat hij gaat banken. Je loopt wel erg op de zaken vooruit. Heb je hem gescout?
0 -1
Restored
Waar zou jij hem neerzetten dan? Het is toch een rechtsbuiten en daar hebben we Neres? Of gaan we met 4 spitsen spelen?
0 0
Ajax#1900
Hij zou hier op linksbuiten spelen
0 0
Benijax
We moeten ook de selectie een beetje opruimen/schonen. Het wordt wel erg vol. Daarnaast moeten we nu niet doorschieten. In de jeugd lopen zat talenten die al jaren bezig zijn om het eerste te halen. Het zou frustrerend en demotiverend zijn als Overmars dat vergeet en de Ajax filosofie achter zich laat door als een malle nu te gaan kopen. Overmars ziet natuurlijk kansen om nog meer geld te gaan verdienen, want hij wil graag deze idiote prijsontwikkelingen ondersteunen. Ajax met zijn sterke jeugdopleiding is spekkoper in deze tijd. Dat begrijpt Overmars dondersgoed. Alleen vrees ik dat het voor de ambities om kwalitatief beter en internationaal sterker ons te presenteren geen goede ontwikkeling is. Ajax wordt nog rijker en het Nederlandse voetbal zakt steeds verder weg.
1 -1
TheTruth
Die eerste zin ben ik het mee eens, het wordt wel heel vol. MAAR: Overmars is op dit moment de enige manier aan het uitvoeren hoe Ajax zich kan redden in Europa, zo doet Monaco dat ook. Spelers verkopen voor verschrikkelijk veel geld en dan kan je ook wat terug kopen maar het is belangrijk dat we winst blijven maken om op financieel gebied bij te blijven.
0 0
Bjorn
Ik hoop dat dit onzin is.
1 -2
larson
waarom denken mensen hier dat het met de jong of ziyech te maken heeft.
hij is een rechtbuiten geen middenvelder.
verder is dit gewoon een gerucht anders meld mike verweij het altijd.
1 0
De_Realist
Volgens mij stond er eerst dat Pedrinho een middenvelder was, dus daarom dacht ik iig dat het een middenvelder was.
0 0
TheTruth
Hzo zouden die posities uitmaken, het middenveld staat vol dus we kunnen prima een paar middenvelders verkopen en er iemand voor een andere positie voor terug kopen.
0 0
AjaxBaggio
Tja, had je Bande en Labyad niet gehaald (wat ik persoonlijk 2 overbodige aankopen vind) Dan had je deze jongen misschien kunnen binnen hengelen.

Al gaat Ajax natuurlijk never nooit 50 mil betalen.
5 0
EazyMe
Precies! Ajax moet alleen toppers aankopen en de rest met eigen opleiding doen. Labyad en Bande zijn geen toppers. Pedrinho is dat wel!! Je haalt je investering bij verkoop er makkelijk weer uit. Hij is een linkspoot en kan zeer makkelijk een mannetje passeren. Voor de linksbuiten heb ik liever een echte buitenspeler zoals Pedrinho. Zonder echte buitenspeler (Neres komt redelijk vaak naar binnen) is het creëren van kansen ons grootste probleem komend seizoen.
3 0
SpursAjax
Als Ajax nog een buitenspeler wilt halen dan het liefst Babel en die kost maar 7 miljoen.
0 -1
FiberPaste
Dan zullen F de Jong en Ziyech wel vertrekken en wordt deze jongen aangetrokken ter vervanging.
0 0
TheTruth
Oke even een overzichtje:

We hebben nu Ziyech, Tadic, Donny, Frenkie, Lasse, Labyad, Sinkgraven en Blind we spelen met 3 middenvelders.

Ziyech: gaat wss deze zomer nog weg
Tadic: basisspeler
Donny: blijft en zou op dit moment boven Frenkie worden geplaatst.
Frenkie: lijkt naar Barca te willen.
Lasse: is altijd fijn om er bij te hebben, speelt jaren bij Ajax en lijkt een soort mentor van de jongens.
Labyad: dit weet niemand, misschien als linksbuiten.
Sinkgraven: het is duidelijk dat hij het in zich heeft maar het moet er wel nog even uitkomen.
Blind: kan als verdediger, is beter als verdedigende middenvelder.

Het zou dus geen ramp zijn als Frenkie en Ziyech weggaan. Als Frenkie deze zomer 30 tot 40 miljoen oplevert en Ziyech 20 tot 30 miljoen dan zou dat alleen maar compenseren met een aantal aankopen en het betekent dat er voor Lasse en Sinkgraven nog kansen zijn.
0 0
Erik1966
20 miljoen is veel... Maar in Overmars we trust.
0 0
HilversumNoord
Ooit zong ik in alle stadions: en koop er nog maar 6, en koop er nog maar 6....en nu 25 jaar later...
6 -1
SfeervakZuid2
Met 4 jaar op rij geen kampioenschap. Ajax onwaardig. Al jaren wordt er geroepen dat we ervaring missen. Dan wordt dat gekocht met Blind en Tadic en is het nog niet goed.

Overmars wordt al 4 jaar Dagobert Duck aka Marc netto genoemd, geeft hij geld uit, is het ook weer niet goed.

Ik denk dat Ajax echt op termijn gaat heersen in Nederland. Daarvoor heb je een gezonde financiële huishouding nodig, goede doorstroom in de jeugd.
1 0
iammike
Belachelijk bedrag voor iemand die in 28 wedstrijden op het hoogste niveau 1 doelpunt en 1 assist op zijn naam heeft.
1 -2
Bky
Ooit bij nagegaan dat die statistieken mogelijk niet kloppen?
0 0
Bacta
Boven de 20/25 miljoen is natuurlijk gekkenwerk voor Ajax begrippen. Positieve is wel dat ze opzoek zijn naar een extra buitenspeler.
Overschakelen naar een andere lijkt me
0 -1
iammike
Hoeveel zou Pavon kosten?
0 -1
Sunstridr
Pavon zou nu 50 miljoen kosten omdat zijn contract net verlegend is
0 0
Sanalologo
Als je opgelet hebt op het wk, dan had je gezien dat pavon ene veredelde Narsingh is.
3 0
De_Realist
Heel Argentinie zag er niet uit op het WK, Messi bijvoorbeeld, Tagliafico was ook niet bijzonder, zijn het dan opeens geen goede spelers?
0 0
Ajax68
Ook ik vind dat Overmars er een échte rechtsback moet bijhalen. En 50 miljoen voor een onbekende speler is in mijn ogen wel erg veel voor nederlandse begrippen.
1 0
TheTruth
Deze jongen heeft nou niet bepaald sterke statistkeken, weet niet waar ze dat bedrag vandaan toveren. Tis nou niet alsof hij 30 heeft ingetrapt dit seizoen...
1 0
Jelle2500
20 miljoen braziliaanse Reaal? Dat is iets minder dan 5 miljoen euro ;)
0 0
Jaridebeste
Dit lijkt me een onzinnig verhaal. En ik hoop ook zeker niet dat het klopt.
1 -1
Mikes
Je hoopt niet dat het klopt? Heb je wel eens een wedstrijd van Pedrinho gezien?? In Brazilië wordt verwacht dat hij een nationaal elftal speler wordt.
3 -1
Bonno1978
Mocht dit waar zijn, dan verwacht Ajax dat er nog wel wat zal vertrekken. 20 miljoen is tenslotte niet niks. Voor Ziyech zal nog wel wat komen en wellicht toch Frenkie. Ik kan het niet los zien van elkaar. Overmars kan wel zeggen dat niemand meer vertrekt, maar markt bepaalt. Dat is ieder jaar zo geweest en in augustus komt het pas op gang....
1 0
Jeugd
We hebben betere spelers? Volgens mij komen we op de flanken nog ernstig niveau tekort als het gaat om een links of rechts buiten die een man kan passeren. Deze jongen is echt van een goed niveau, absolute meerwaarde. Dat de beste talenten doot de topclubs al zouden zijn weggehaald is onzin. De meeste toppers zijn nooit rechtstreeks bij een topclub gekomen.
1 -1
godlike
Over een half jaar gaat ie voor 35 a 40 naar Spanje oid. Ze bieden echt niet zomaar 20 miljoen. Ik zou hem graag zien komen maar dan moet je helder naar iedere selectiespeler zijn over het feit dat iedereen speelt maar niet altijd. Op YouTube zeer technisch vaardig en hoge handelingssnelheid!
2 0
Toon meer reacties