Van der Sar: 'Het wordt nu wel weer tijd'

JesseTH, 20-07-2018 om 16:35, 10080 views, Ajax TV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Edwin van der Sar en Frank de Boer vinden het mooi dat er middels het boek 'Rood en Wit wordt kampioen' stil wordt gestaan bij de successen die de club heeft behaald. Honderd jaar geleden werd Ajax voor het eerst kampioen en om die reden werd het boek nu gelanceerd.

'Het is natuurlijk een mooi naslagwerk van de 33 landstitels die we hebben behaald in honderd jaar', begint de directeur te vertellen tegenover Ajax TV. 'Ik heb er gelukkig ook vier als speler mee mogen beleven en een aantal als directeur. Maar goed, het wordt nu wel weer tijd.'

Ook De Boer had zijn aandeel in het behaalde eremetaal en hij kan er dan ook van genieten dat er stil wordt gestaan bij de successen. 'Al die kampioenschappen, natuurlijk ook van jezelf, ik ben er zelf acht keer bij betrokken geweest, dat is hartstikke leuk om die herinneringen weer een beetje op te rakelen.'

De voormalig succestrainer van de club vindt het nog lastig om te zeggen of komend seizoen landstitel nummer 34 aan het rijtje toegevoegd kan worden. 'Het is nog afwachten. Op papier ziet het er goed uit. Maar op papier telt niet, het gaat erom wat er uiteindelijk op het veld gebeurt. Ik ben zeer positief gestemd en dat is het eerste vereiste.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAfan93
Mocht het dit seizoen weer niet lukken dan wordt het tijd dat van der sar en ten hag hun koffers pakken. Overmars is ook mede verantwoordelijk tuurlijk maar vindt dat Overmars de laatste tijd prima werkt vericht met het aantrekken van blind en Tadic en mocht het doorgaan Pedrinho helemaal
0 0
Ajax68
Wat een uitspraak van van de Sar, het wordt nu wel weer tijd.
4 jaar verlóren, en die " Cat Weazel " vindt het wel weer tijd worden, wat een verschrikking om dit aan te moeten horen.
Door o.a. JOUW WANBELEID én TEKORT aan INZICHT heb je Eindhoven dichterbij laten komen, EN ze het idee gegeven béter te zijn dan ons aller Ajax.
Sar moet nog steeds terugtreden als voorzitter, geef hem commercieele zaken maar, en dhr. van Dinsbergen terug als voorzitter én uithangbord, een voorzitter met UITSTRALING.
0 -1
Pierre Heno
Natuurlijk pakt Ajax die 34e titel want er zijn geen serieuze concurrenten meer. Bij Feyenoord en PSV zakt het niveau en AZ zal de concurrentie geen heel seizoen volhouden. Ajax zal de NL klompetitie gaan domineren en op een slof en een oude voetbalschoen het 34e kampioenschap gaan behalen. Zo zeker als wat. Maar in de Europese competities mogen we al blij zijn als we de poulefase zullen kunnen halen.
Tja en wanneer je dan met Frenkie op de LCV positie gaat spelen bij gebrek aan beter dan heb je je toch ( voor de zoveelste keer) niet goed voorbereid op de Europese wedstrijden die er aan staan te komen.
2 -2
Ajax68
Ja Klompetitie ?
1 0
Lane 8
No shit pauper
0 -2
Lane 8
No shit pauper
0 -2
Juichtoon
Het is er altijd tijd voor Edwin. Je legt onnodig extra druk op. Je kunt beter je werk jaar in jaar uit goed doen dan hoef je dergelijke uitspraken niet te doen.
PSV houdt iedereen zoals het ernaar uitziet binnenboord. Dat betekent dat boven PSV eindigen zeer lastig wordt. We zullen op alle onderdelen een ruime voldoende moeten halen willen we de titel halen. En daar ziet het momenteel niet naar uit.
Dus laten we reeel blijven en op alle vlakken ons stinkende best doen dan lukt het misschien.
0 -2
ajaxrulesz
idd. de voorbereiding is er in ieder geval een om snel te vergeten!. Met toch een aantal aansprekende gewaagde tegenstanders waar totaal geen indruk is gemaak in die potjes.(munster,nordsjaelland,anderlecht,wolves,steau.)
0 -1
Adios
Ze zijn Arias, Brenet en Van Ginkel al kwijt. Vooral Van Ginkel en Arias waren echt belangrijk in de grotere wedstrijden
3 0
vvz1917
Een Jaar zoals afgelopen jaar, zal PSV nooit meer krijgen! Let maar op, die krijgen een lastig jaar
1 0
Wheelie
FdeB werd inderdaad Lucky kampioen. Haalde nooit meer dan 76 punten maar werd wel 4x kampioen met vreselijk voetbal. Zelfs afgelopen rampseizoen haalden we er 79. Seizoen ervoor 81. Ajb geen FdB meer!
4 -4
Robinjo1988
De andere eredivisie teams zijn ook zwakker geworden en daardoor haalt de top 3 makkelijker punten.
2 0
Lazell
We hebben de afgelopen 2 jaren voor veel geld ingekocht (Ziyech, Neres / Tadic, Blind). Ik zeg niet dat De Boer een goede trainer is, maar het verschil in kwaliteit van de selectie is wel groot.
1 0
Tscheu
Frank de Boer for President !!
1 -3
jarenfan
Voor een andere trainer.
0 0
Labrador
Ik heb een beetje het gevoel dat Frank de Boer al met een been op de trainersstoel zit. Bij een negatief resultaat tegen Graz is de switch heel snel gemaakt denk ik. Ik hoop het niet hoor want het mag wel eens rustig worden bij Ajax maar ik verbaas mij nergens meer over
0 0
X-RaY
Als ten Hag faalt wat ik uiteraard niet hoop dan zijn de rapen gaar binnen de club. Dan kunnen er een hoop conclusies trekken en vertrekken plus dat er een leegloop aanstande zal zijn van spelers. Dus laten we er maar vanuit gaan dat het goed want komt anders zit de gifbeker weer tot de rand vol. Ik moet er niet aan denken.
2 0
Pierre Heno
Dan zal wederom klinken "geef Ten Hag de kans zich dit seizoen te bewijzen...".
0 0
Labrador
Dat hoop ik ook. Ik ga van het positieve uit Woensdag.
2 0
geDaante
Dan ben ik er klaar mee. Dan is de leiding definitief zeer incapabel en visieloos.

De enige echte vervanger zou Bosz moeten zijn, en zeker niet de tegenhanger van Bosz, met zijn verschrikkelijk on-Ajax voetbal. Zelfs voor de neutrale kijker is De Boer een verschrikking.
1 0
Web
Iedereen die hoopt dat het met Ten Hag fout gaat ( en dat zijn er heel veel )
Kunnen er vast rekening mee houden, dat er een grote kans is dat het Frank het over gaat nemen
Hij word breed gedragen binnen de club.
Ik hoop en reken er op dat Ten Hag het aan de praat krijgt.
5 0
ArnoAjax
Altijd beter dan th
1 -2
geDaante
Houd op zeg, alles is beter dan Frank de Boer, als er iemand qua mentaliteit en spelopvatting niet bij Ajax past, is het De Boer wel. Ten Hag laat spelers tenminste nog eens het centrale middenveld inspelen en staat nog open voor enig risico.
2 -1
ArnoAjax
Nee th past qua mentaliteit bij Ajax. Gaat toch weg met th. Na 50 jaar Ajacied te zijn is th het slechtste wat we ooit gehad hebben. Qua uitstraling en qua voetbal
1 -1
AFCAsphere
We hebben in de afgelopen 50 jaar echt wel slechtere trainers gehad. Wederom een opmerking van jou die nergens op slaat.
0 0
geDaante
Ik wil Bosz terug zien, Ten Hag lijkt tot nog toe ook niet geschikt. Qua uitspraken wel, maar het is nog niet te zien, misschien komt dat nog.

Maar volgens mij ben je vergeten hoe slecht het was onder De Boer, en hoe doodsaai, dat is nog vele malen erger dan Ten Hag.
4 0
BRAMHOUTEN
de trainer die nooit wat won. mooi voetbal, je geheugen laat je toch een beetje in de steek. de mooie wedstrijden zijn op 1 hand te tellen. in de competitie viel er echt niet meer te genieten als onder frank terwijl hij betere spelers tot zijn beschikking had. europees een paar wedstrijden echt genoten terwijl de finale echt voetballend een afknapper was. als je een nouri en frenkie tot je beschikking heb en je gebruik ze niet. bosz is ook de trainer mwt de meest lelijke voorbereiding ooit. zelfs van AFC wisten we niet te winnen
0 0
Jajijdaar
Ligt het aan mij of heeft Frank weer meer haar?
Volgens mij heeft hij ook een haartransplantatie gedaan.
0 0
geDaante
Dat heeft ie inderdaad laten doen.
0 0
Jajijdaar
Ziet er wel goed uit moet ik zeggen.
Beter dan wat ie' eerst had.
0 0
NielsKster
Kan ik wel begrijpen idd. Als we geen CL spelen dit seizoen en er dus uitvliegen dan wordt t allemaal wel heel somber voor TH.
0 -1
NielsKster
Hoop toch dat Frank het ooit nog wil proberen. Maar heb zeker vertrouwen in Ten Hag.
1 -7
geDaante
Duidelijk verblind door lucky kampioenschapjes, de Ajax kernwaarden boeien je totaal niet? Goed aantrekkelijk en aanvallend voetbal boeit je niet?
1 0
FerdiZ
met betonbakvoetbal kampioen worden, omdat de concurrentie faalt.. nee bedankt
2 -1
ArnoAjax
Ik en vele met mij heb helemaal geen vertrouwen in th
6 -5
BRAMHOUTEN
is dat zo? omdat hier een paar schreeuwers zijn die überhaupt op alles wat met ajax te maken heeft, loopt af te zeiken?
1 -1
ArnoAjax
Mijn wereld is waarschijnlijk groter dan die van jou en niet alleen de mensen hier op AS
1 -2
OKP-AFCA
Oh hier hebben we me. Worldwide hoor.
1 0
ArnoAjax
Reageer dan niiks als je niets beters te zeggen hebt
0 0
AFCAsphere
Ik heb vaker comments van jou langs zien komen en jij hebt absoluut niet het recht niet om mensen te vertellen dat ze beter niet kunnen reageren als ze niets beters te zeggen hebben.
0 0
***1900***
Jouw grotere wereld comment is niet veel beter hoor ;)
0 0
Ozymandias
Ben je zo onzeker over je eigen mening dat je erbij moet zetten dat veel mensen dezelfde mening hebben?
2 -5
ArnoAjax
Dat slaat als een tang op een varken
0 -1
AFCAsphere
Nee, dat klopt gewoon. Jij bent bang dat je geen ondersteuning voor je mening krijgt, dus zeg je maar gewoon dat er 'vele mensen' het met je eens zijn.
0 0
ArnoAjax
Ik ben niet bang voor mijn mening, daar sta ik voor. Ik spreek blijkbaar meer Ajacieden dan jij!
0 0
Redrum
Ik zie liever Frank aan het roer nu dan Erik persoonlijk.
7 -8
geDaante
Hoezo dat in godsnaam, niet genoeg verschrikkelijk on-Ajax voetbal gezien en je kapot verveeld?
3 0
Redrum
Ik heb meer Ajax-waardige partijtjes onder leiding van Frank gezien dan onder leiding van Peter en jij ook. Maar misschien is je lange termijn geheugen wat slechter dan je korte. Of denk jij soms serieus dat Peter met de selecties van 2013 en 2014 mooi voetbal had laten zien?
0 -3
Jessey1981
veel mensen romatiseren Bosz. veelal wedstrijden waren niet om aan te zien. in de EL thuiswedstrijden was het top maar de wedstrijden die daarna volgden in de competitie tegen o.a groningen, excelsior en psv waren om te janken. we moeten niet doen alsof we nou getrakteerd werden op oogstrelend typisch Ajax voetbal onder Bosz.
0 -2
Redrum
Exact, ik erger me daar kapot aan. Een handjevol leuke wedstrijden en Bosz is de man opeens. Hij is niet voor niets in Duitsland door de mand gezakt.
0 0
flyingsoccer
Inderdaad in Duitsland ging hij kopje onder en goed ook. Bosz kan beter wegblijven hebben we niets aan.
0 0
ArnoAjax
Ja alleen maar de finale EL gehaald
0 -1
AFCAsphere
"alleen maar de finale EL gehaald"

Jij kan beter gewoon stoppen met praten.
0 0
ArnoAjax
Nooit van sarcasme gehoord zeker? Simpele
0 0
ArnoAjax
Wel kampioenschappen
0 0
Ajax#1900
Dit is zo enorm kortzichtig. Kampioen met 73 punten. Dan ware we de afgelopen jaren ook steeds kampioen geweest.
0 0
geDaante
En daar komt de aap weer uit de mouw, resultaat, lucky resultaat.
Laatste twee jaar ook niet meer, toen PSV een beetje opkrabbelde.
Daarvoor lag de volledige concurrentie op hun gat, en als je dan een selectie met Eriksen, Blind, Vertonghen, Alderweireld, Anita, etc, hebt, mag je ook wel kampioen worden, en met wel meer punten dan gemiddeld 70-75, wat normaal gesproken goed is voor de derde plek.
1 -1
Bensco
Disrespect, pure disrespect dit. Frank heeft gigantisch veel betekend voor de club. Zijn 4 kampioenschappen maakte het mogelijk dat we 5 opeenvolgende jaren CL miljoenen konden opstrijken. Frank was tevens een trainer die naast zijn trainerschap nog eens vele uurtjes bezig was met talenten. Vraag Eriksen of Vertonghen maar wat ze aan Frank hebben gehad. Of nog beter, kijk maar eens hoeveel uurtjes hij op de toekomst doorbracht om te kijken welke talenten hij weer kon doorstromen naar het eerste. Frank is een echte Ajacied, de stabiele factor in een tijd dat de club in de fik stond. En dat ook bleef ondanks het feit dat Liverpool en Tottenham hem wilden hebben. Ik ben die man voor eeuwig dankbaar.
1 0
FerdiZ
maar het spel was niet om aan te zien.
0 0
ArnoAjax
Ik ga voor resultaat ja. Na een gelijkspel of verlies ga ik met een rotgevoel naar huis. De club vaart ook wel bij kampioenschappen. Jij bent happy als er verloren wordt of een gelijk spelletje behaalt is??
0 0
Ajax#1900
Dit dus. Spot on.
0 0