Lang over 'vaderfiguur': 'Zie hem als een voorbeeld'

JesseTH, 19-07-2018 om 21:45, 14812 views, Voetbal Inside | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Noa Lang ziet Hakim Ziyech als een vaderfiguur en een voorbeeld. Het talent geniet ervan met volwassen spelers samen te spelen in de voorbereiding op het seizoen 2018/2019 en leert daarvan. Vooralsnog is het voor Lang wel wennen.

'Het gaat natuurlijk allemaal veel sneller', kijkt Lang in gesprek met Voetbal Inside terug op de voorbereiding. 'Ze zijn fysiek veel sterker en professioneler, maar dat is allemaal goed. Vooral voor een jongen van mijn leeftijd. Dan moet je kijken wat je nog moet verbeteren om echt met zulke ploegen mee te kunnen doen.'

Al met al kijkt de jongeling dus met een goed gevoel terug op de afgelopen weken. 'Ik was natuurlijk een tijdje geblesseerd en daarna geopereerd. Ik ben in deze voorbereiding weer aangesloten en ik denk dat ik wel tevreden kan zijn met hoe het is gegaan. Ik ben fit gebleven, dat is het allerbelangrijkst. Ik heb mijn best gedaan en meer kan ik niet doen.'

In de spelersselectie trekt Lang het meest op met de jongelingen én met Hakim Ziyech. 'Dat is wel echt een vaderfiguur voor me. Hij heeft al veel meegemaakt en zegt me wat ik beter moet doen. Ik lach veel met hem en kan buiten en in het veld heel veel van hem leren. Ik zie hem ook gewoon als een voorbeeld.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Genant
Wat me opvalt is dat hij telkens prima de combinatie wil aangaan maar dan vaak wat onnauwkeurig is in de uitvoering. Is wel een jongen met potentie op zich.
2 0
afca4eva
Man man :') Die heeft ongetwijfeld zijn vakantie gevierd in Salou met Burberry petje, heuptasje en Adidas slippers whaaa
5 -2
SjaakWolfs
Stone Island, vriend
0 0
Ardoe
Hahaha
0 0
clipper020
Dat geld heeft hij tenminste eerlijk verdiend dus mag hij er van genieten ook toch niks mis mee
0 0
GvanderK
Vergeet het Gucci petje niet, dat hele merk is verziekt door dit soort lui....
4 -1
Ardoe
Is Boukhari niet z'n stiefvader? En Bruma zn neef? Volgens mij hoorde ik dat tijdens de wedstrijd. Zou wel een hoop verklaren ;)
2 0
clipper020
boukhari gaat met zijn moeder klopt, Bruma is een aangetrouwde neef, Zijn opa heeft kinderen met de Zus van de moeder van Jeffrey Bruma, en Kylie Ebicillio is zijn neef, dus al met al een grote voetbalfamilie die de slagen van de zweep kent.
1 0
afcaman
Ook geinig dat zijn stiefvader Nourdin Boukhari is.
1 0
Siemmie
Dit is gewoon een Kluivert 2.0, alleen dan nog iets slechter in het veld. Verder komt het niveau van intelligentie en die nare persoonlijkheid overeen.
4 -2
altijdwelwat
Dat interview valt toch wel mee ? Ventje is net 19 , geeft keurig aan dat het een leerzame wedstrijd is en dat hij door het spelen van dit soort wedstrijden goed kan zien wat zijn verbeterpunten zijn. Ook zegt hij dat hij terugkomt van een blessure en dat het belangrijk is dat hij heel is gebleven , en veel van Hakim leert op en buiten het veld. Dat doet hij met een accent en dus is hij dom , en als Per Schuurs met een accent verteld dat hij misschien niet alles heeft gegeven vind men dat zeer intelligent.
1 -3
SjaakWolfs
Het is maar wat je onder 'keurig' verstaat... En een Limburgs accent, wanneer je uit Limburg komt, is totaal onvergelijkbaar met een Marokkaans accent, terwijl je geen Marokkaanse achtergrond hebt. Dat laatste heb je jezelf dan om een of andere reden aangemeten, wat je inderdaad niet bijster intelligent doet lijken.
4 -2
trodat4030
Hij heeft geen Marokkaans bloed (wel Surinaams, van z'n vader), maar is al jaaaaaaaaaaren de stiefzoon van Nordin Boukhari.. Waar je mee omgaat wordt je mee besmet. Ik ben Amsterdammer, geboren en getogen, maar na 5 jaar in Nijmegen te hebben gewoond sprak ik ook Nijmeegs. Inmiddels niet meer hoor, woon alweer 20 jaar waar ik hoor te wonen (Amsterdam), maar als ik weer eens in de buurt ben, schakel ik ook vrij snel en sta ik ook weer Nijmeegs te nuilen..
1 0
GvanderK
Hij spreekt meer met een Marokkaans accent dan Ziyech. Maar zonder dollen, als hij maar van waarde gaat zijn voor Ajax. Meestal kunnen aparte mannetjes wel aardig voetballen. Al komt Lang wel extreem over van 'kijk mij ik ben zo interessant'.
1 0
clipper020
kun je mij vertellen wat een marokaans accent is?????
0 -1
GvanderK
Net zoals dat een Belg of Duitser een eigen accent heeft. Niks mis mee, maar sommige Nederlandse boys praten wel erg overdreven met dat Marokkaanse accentje.
0 0
KlasseLasse
als je die noa lang in het echr hoort praten klinkt het alsof hij nooit naar school is geweest! zag hem bij jong ajax vaak! het is ook een mannetje van kijk mij nou eventjes! ik heb niks met die gozer mag van mij gelijk weg
4 -2
Dennis1964
Daar heb je de FLUITERS weer. Wat een negativteit weer zeg. Ga lekker je vrouw een beurt geven ofzo, of wacht misschien zit daar wel jullie probleem. In ieder geval OPROTTEN
2 -3
pettuh
Haha fluiter hoezo? Kijk voor de grap naar zijn Instagram en als je dan de berichten in 'zijn verhaal' ziet i.c.m. dit interview dan straalt de intelligentie er niet van af. Daarnaast vind ik hem als speler ook helemaal niks.
2 -2
EVH
Gelukkig kan hij goed voetballen ..
1 -1
ST
Tsja... hij moet het niet van zijn slimheid hebben, maar van zijn voetballende kwaliteiten.
1 -1
JordyAjacied
Neemt het heel letterlijk, gaat ook als een wannabe mocro praten...
10 -3
WantAmsterdam
Vind dat Ziyech enigszins normaal praat ivm Lang...
8 0
ppierce34
Die Noa spreekt dus even dom als dat ie uit z'n ogen kijkt
6 -4
Kibbahimovic
Hahaha echt he.. zoveel domheid heb in weinig mensen zien uitstralen..
2 -2
SjaakWolfs
Apart dat hij iemand als vaderfiguur beschouwt, die qua leeftijd eerder z'n broer had kunnen zijn.
4 0
grannig mokum1
HAHAHAHAHAH
0 0
redfella
Beetje ongelukkig hij had beter grote broer kunnen zeggen maar wel mooi om te lezen en hij heeft het goed gedaan in de voorbereiding
2 -1
AjaciedRK
Ze schelen een jaar of vier. Best bizar.
0 0
Champy
6 jaar
2 0
abi
Ik weet niet welke vader er met zijn zoon 6 jaar leeftijdsverschil heeft hoor....
0 0
altijdwelwat
Een stiefvader ....
0 0