Cerny gunde Blind '17'; comeback met 'nieuw' nummer

JesseTH, 19-07-2018 om 21:05, 11186 views, Instagram |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Donderdagavond werden de nieuwe rugnummers voor het seizoen 2018/2019 bekendgemaakt door Ajax. Daarbij viel op dat Vaclav Cerny van rugnummer zeventien naar 32 was gegaan, terwijl Daley Blind zeventien overnam. Cerny meent daar zelf voor gekozen te hebben.

'Ík heb besloten mijn oude nummer zeventien aan Daley Blind te geven, niemand anders', vertelt het talent op zijn Instagram-pagina. 'We hebben erover gesproken en ik accepteerde het. Eén van de redenen waarom ik dit besloot te doen, is dat ik een lange tijd geblesseerd ben geweest. Ik kan niet wachten tot ik weer kan spelen en daarom wil ik nummer 32 weer dragen, net als drie jaar geleden. Een comeback met het 'nieuwe' nummer!'

Op 26 oktober 2017 scheurde Cerny zijn kruisband af tijdens het bekerduel tegen ASV De Dijk. Het betekende een abrupt einde aan het seizoen van de Tsjechische jongeling. Ook tijdens de huidige voorbereiding kon Cerny nog niet in actie komen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Cerny, kan niet wachten totdat je weer wedstrijden speelt. Geloof nog steeds dat hij bij Ajax kan schitteren!
5 -1
El-Dorado
hij komt er nog, let maar op.
1 0
pizzapunt
Ook gewoon alles afscheuren tegen de amateurs in de KNVB beker. Trieste aftocht eigenlijk. Heel onterecht, maar ik heb Cerny altijd verantwoordelijk gehouden voor het debacle tegen de Graafschap na die misser voor open goal. Heb de hoop dat hij sterk terugkeert en tegen de Graafschap zijn rentree en een hattrick mag maken want ik ben het hem steeds meer gaan gunnen.
0 -7
AFCACBS1900
Er was er maar 1 die daar verantwoordelijk was en dat was onze meestertacticus de Boer. Milik er uit halen en dan van der Hoorn in de spits. Of hele seizoenen aan die Sigthorsson vasthouden terwijl dat de meest waardeloze spits van de afgelopen 20 jaar was. Hij zette hem zelfs soms op linksbuiten.
En dan houd jij een jongen van 18 verantwoordelijk omdat ie een kans mist?
2 0
off
Ben je een mooie kneus als je cerny daarvoor verantwoordelijk houdt. 1 moment in de wedstrijd van 1 speler sterker nog 1 moment in een seizoen. terwijl je met 11 man op het veld staat.
5 0
pizzapunt
Daarom zeg ik, daar kom ik langzamerhand steeds meer op terug.
0 0
PuurGeluk
Het had nooit in je op mogen komen...
2 0
off
Wat hebben we toch een hoop buitenspelers gehad sinds het tijdperk f de boer. Vaak kwamen ze snel en vielen daarna weer ver terug. Dieptepunt in die tijd was natuurlijk sigtorson op linksbuiten.

Heb toch vaak het idee gehad dat die buitenspelers aan het begin nog voor diepte zorgen met hun liopacties zonder bal. Maar op een gegeven moment willen ze alleen nog maar de bal in de voet en een actie maken. Tegen die teruggetrokken ploegen waar we vaak tegen spelen. Zit er dan geen enkele beweging in het team en dan krijg je dat trage voetbal waarvan we na de wedstrijd horen dat het tempo te laag lag. 't lijkt zo simpel op te lossen...
0 0
Lane 8
Ik was vergeten dat hij hier überhaupt nog speelde
0 -2
NouridolbergNeres34
Ik hoop dat hij sterk terugkomt gun het die jongen echt, in de jeugd genoten van die gozer en toen hij net debuteerde.
11 0
gi0vanni
Vaak komen spelers niet op het zelfde niveau terug na zware blessures. Tenzij ze Robben heten. :d
1 0
BillSplate
Of de echte Ronaldo.
0 -1
JordyAjacied
Nog mooier, iemand reageerde dat hij nu een nieuw shirt moet kopen vanwege de nummer switch, heeft Cerny gereageerd geef me je gegevens en ik fix een nieuw shirt voor je, wat een lieve jongen is het ook.
14 0
Stone020island
Hahahah ja en nu heeft iedereen opeens een nieuw shirt nodig...
3 0
Ajax#1900
Goede jongen. Helaas denk ik niet dat hij het echt gaat halen, maar wie weet. Als het goed is is hij wel fysiek gegroeid.
3 0
Ajax412
Ik gun het hem ook echt van harte, maar vrees er ook voor. Zou wel mooi zijn als hij uiteindelijk in de Eredivisie terecht kan komen!
2 0