Ten Hag vindt zich na halfjaar nog geen Ajacied

FinnDekker, 18-07-2018 om 22:55, 12824 views, RTL7 | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

In een interview met RTL 7 werd Ajax-trainer Erik ten Hag woensdag gevraagd in welke mate de coach zich een Ajacied voelt. Een ietwat onduidelijk antwoord volgt, waarin de trainer aangeeft zich nog geen Ajacied te voelen. 

'Ik ben trainer van Ajax. Daar geef ik alles voor. Maar als je een halfjaar bij deze club bent, kan je jezelf nog niet Ajacied noemen', stelt Ten Hag. 'Dat zou te veel eer zijn. Ik probeer mij aan te passen aan de Ajax-familie. Als ik het over Ajax heb, dan heb ik het altijd over ons.'

Samen met 'zijn' Ajax gaat de trainer er alles aan doen om Ajacieden een goed seizoen te bezorgen. 'We hebben een sterke selectie neergezet. We willen aanvallend, dominerend voetbal spelen en succesvol zijn. Daar zullen we onze stinkende best voor doen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAMM
Snap enkele reacties hieronder echt niet. Ik denk dat hij het juist heel respectvol bedoelde.
0 -1
Len nart
Heb je de reacties hieronder wel gelezen? Ze steunen Ten Hag overweldigend.
0 0
Kunstgrasmaaier
ach ja ten Hag hij wil heel graag das duidelijk en ik denk ook wel te weten wat hij voor ogen heeft de spelers zullen een mentale omslag moeten maken vooral spelers die te veel beroepen op hun talent er moet een winnaarsmentaliteit komen de dag vandaag win je niet altijd met mooi voetbal das de realiteit
0 0
Dennis1964
Mooi gezegd van Ten Hag zo een journalist is natuurlijk opzoek naar sensatie. Net als vorig jaar met Ziyech en hij en de FLUITERS trapte erin. Gelukkig denkt het grootste gedeelte van de supporters wel na.
5 0
Lane 8
Het is best een prima vent, ik heb alleen niet zoveel vertrouwen in zijn trainerskwaliteiten. Niks persoonlijks nogmaals.
4 -7
Bjorn
De man praat in ieder geval altijd met veel respect over de club. Ik hoop dat zijn filosofie door de spelers wordt opgepikt en dat het een goed seizoen wordt.

Sturm Graz wordt cruciaal voor hem.
10 -2
AjaxfanRuben
Heel veel niet-Ajacieden willen ook gewoon bij Ajax spelen/werken. Ajax blijft ook voor een Peter Bosz een prachtige club om bij te werken.
2 0
Ajaxvooraltijd
Ik vind het oprecht een onterecht afgezeken aardige kerel die helemaal geen verkeerde dingen zegt (misschien met een wat apart accent, maar so what!)
15 -6
Leviathan
Hij heeft vorig seizoen wel enorm veel onzin uitgekraamd hoor, maar er zijn duidelijk goede stevige gesprekken geweest en ik denk ook wel media training.
0 -2
ajaxminimax
Daar kun je wel eens gelijk in hebben. Hij komt bij mij anders over als vorig seizoen. Zal nu ook mooi wezen als iedereen weer de club gaat steunen dus ook ten Hag. Met dat eeuwige gezanik komen we ook niet verder. Zo verkeerd denkt die beste man niet over voetbal. Hoe dan ook Sturm Graz wordt wel direct een cruciale.
1 0
Keizer020
En terecht
0 -3
Jeugd
De man zegt niks vreemds. Waarom zou je na een half jaar Ajacied zijn?
Bovendien, hij geeft gewoon zijn mening......
Hadden we hem niet uitgelachen en hypocriet genoemd als hij nu had gezegd dat hij het wel was?
15 -3
jarenfan
Zal je ook niet worden,ben ik bang.
4 -13
Dennis1964
Jij snapt het
0 -3
GrandMasterFlex
Zodra hij ons kampioen maakt is hij een Ajacied.
8 0
Leviathan
En dan wel met een vleugje Cruijf in het spel.
0 0
larzoboy
Interviewer van RTL7 probeerde de antwoorden van Ten Hag aardig te verdraaien en in een verkeerde context te plaatsen.. Peter Bosz was/is ook geen Ajacied. Dit maakt verder ook geen klote uit, als er maar resultaat wordt behaald!
14 -2
MNJ7
Rare uitspraak
4 -16
Lassayd
Rare vraag zul je bedoelen
11 -1
waynelove
Wil je dat hij het logo kust? Ik zie een redelijke kerel voor me met een heldere kijk op alles. Laat zich niet meeslepen in emotie en onzin.
13 -3
AFCZlatan
Ik begin steeds meer waardering voor hem te krijgen. Als de resultaten nu beter worden, kan het een leuk seizoen worden.
25 -9
CruyffFootball
Eerst maar eens beter spel dan het afgelopen half jaar.
4 0
waynelove
Precies dat
8 -4