Ten Hag rekent op Tadic in tweeluik CL

FinnDekker, 17-07-2018 om 08:50, 12580 views, De Telegraaf |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Ajax-trainer Erik ten Hag denkt gebruik te kunnen maken van Dusan Tadic in het tweeluik met Sturm Graz. De clash met de Oostenrijkers in de tweede voorronde van de Champions League lijkt ietwat vroeg voor de aanvallend ingestelde Serviër, die momenteel nog op vakantie is, maar Ten Hag rekent desalniettemin op zijn routinier. 

'Hij zal in ieder geval beschikbaar zijn, mits hij tijdens zijn vakantie zijn rust goed in acht heeft genomen en niet geblesseerd is geraakt', aldus de oefenmeester in gesprek met De Telegraaf. De 29-jarige linkspoot kwam tijdens het Wereldkampioenschap over van Southampton, waar Tadic sinds 2014 onder contract stond.

Een aantal dagen voor de thuiswedstrijd tegen Sturm Graz op 25 juli zal de middenvelder annex aanvaller aansluiten bij de groep. Op welke positie Tadic zich dit seizoen zal gaan richten is vooralsnog onduidelijk. Met de komst van Zakaria Labyad heeft Ajax twee nieuwe spelers die beiden als middenvelder en buitenspeler uit de voeten kunnen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxbrl
Onana
Mazraoui - De Ligt - Blind - Tagliafico
Ziyech - F. de Jong - Van de Beek
Neres - Dolberg - Tadic

Als dat geen smullen word!
0 0
El-Dorado
Huntelaar!
0 0
OKP-AFCA
achterlijn is weer aan de pc gelaten hoor, zou hij gewoon al zijn berichten telkens kopiëren ofzo?

Wel heerlijk dat Blind terug is, al is het maar om die achterlijn te treiteren, benieuwd hoe lang hij het volhoudt zijn repetitieve teksten te plaatsen.
1 -1
Bacta
Mooi Tadic sluit zaterdag aan, genoeg tijd dus.
0 0
Johnvanessen
Vrijdag terug. 3 trainingen voor eerste wedstrijd sturm graz. Lijkt mij te vroeg?
0 0
Ruff Rhythim
Als ie fit is, gewoon laten starten...
0 0
trainerdv
Tsja, t'is maar hoe je het bekijkt. Vennegoor maakte ooit het winnende doelpunt bij zijn debuut en stelde zich daarna pas voor aan zijn teamgenoten.

Voorbereiden doe je niet alleen tactisch. Ik vind sowieso dat in voetbal erg weinig "off season" tijd is. Ik denk dat wat Tadic doet, zijn best mogelijke persoonlijke voorbereiding is.
0 0
Jessey1981
mooie opstelling om Sturm Graz te grazen te nemen : Onana ; Mazraoui ,De Ligt, Blind , Tagliafico ; Van de Beek, Frenkie , Ziyech, Tadic , Dolberg, Neres
2 -2
gi0vanni
Doe maar de Jong op CVM en Ziyech op RCM. Dan Neres omwisselen met Tadic dan staat hij op RV.
0 0
Jessey1981
mooie opstelling om Sturm Graz te grazen te nemen : Onana ; Mazraoui ,De Ligt, Blind , Tagliafico ; Van de Beek, Frenkie , Ziyech, Tadic , Dolberg, Neres
1 0
mistermiyagi
Tadic opstellen voor het eerste uur als Linksbuiten daarna Labyad in brengen (fysiek minder conditioneel als CAM positie)

Ziyech, Frenkie, vdBeek op het middenveld.
1 -1
Ajaxtrouw
Het wordt wel heel erg gokken op 2 mensen, stel je eens voor dat Tadic of Blind langer geblesseerd uitvallen....
0 0
MelleAfca
Want er omheen staat niet genoeg kwaliteit? Behalve Kluivert is tot nu toe de selectie intact gebleven.
1 -1
Ajax34
Ik zou meteen de opstelling en het aanvalsplan (indien voorhanden) er ook nog bij benoemen en even faxen naar Graz.
1 0
CR14FF
Haha! Daarbij nog even wat beelden van een wervelende Tadic op het WK, Samba Neres die zijn tegenstanders duizelig speelt en Dolberg's indrukwekkende spel in de Europa League 2016/2017, en die verdedigers slapen de komende week niet meer ;)
2 -1
Rentokill
Als het maar verantwoord gebeurd. Een hamstringetje is zo gescheurd als je forceert. Maar daar zal de medische staf meer verstand van hebben dan ik.
1 -1