'Barça op 25 juli in Amsterdam voor De Jong'

JesseTH, 16-07-2018 om 20:35, 28664 views, Sport |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Woensdag 25 juli is niet alleen een belangrijke dag voor het sportieve belang van Ajax. Ook voor de toekomst van Frenkie de Jong kan de ontmoeting met Sturm Graz van groot belang zijn. FC Barcelona is aanwezig tijdens de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA en niet alleen om De Jong te bekijken.

Afgevaardigden van de Catalaanse club volgen de wedstrijd live vanuit de thuishaven van Ajax met het doel om een stap voorwaarts te zetten in de operatie van het binnenhalen van de middenvelder. Barça hoopt dusdanig veel druk uit te kunnen oefenen op Ajax dat zij de onderhandelingen over het talent bereid zijn te starten, zo meldt het Spaanse Sport.

Eerder gaf De Jong desgevraagd aan dat hij komend seizoen waarschijnlijk nog in Amsterdam zal blijven voetballen. Wel liet de aanvallend ingestelde speler een kleine ruimte open. 'Dat kan ik niet beloven, maar zoals het er nu voor staat wel. Ik denk dat ik dit seizoen nog wel bij Ajax blijf.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Transfervraagprijs boorcdie kopers uit Barcelona verhogen naar 65M euro. Verhoogd om de reden van hoofd op hol brengen en verstoring voorbereiding op Sturm Graz. Prijs kan dalen naar 55M euro plus 4 Spaanse aangeboden spelers. Wel bonusafspraak voor 15 miljoen euro extra binnen 3 jaar of gelijk afstorten.
0 0
michaellaudrup
Ik zou de Jong op de bank zetten.;]
2 0
M.Olsen
42 + Munir en je bent binnen hoor
0 0
Babayaka
Als ze hem zo graag willen hebben leggen ze maar een neymar achtig bedrag neer.
Niet de lullige 50miljoen waar ze het nu over hebben. 50 mijloen kost zon beetje elke hondekop in het voetbal vandaag de dag. En frenkie is wereld klasse aldus de kenners.
Ik heb het persoonlijk nog niet gezien van mister tikkie terug en tikkie breed en oeps daar gaat mijn mannetje.
1 0
S_020
Die is weg. Ben bang dat men wil leren van de 'fout' om Dolberg destijds niet te verkopen aan Monaco voor 50 mil. Daarna heeft Dolly niks meer laten zien en is maar de vraag of ie zijn toenmalige vorm ooit weer aantikt, en daarme of ie iets op gaat leveren. Tuurlijk is Frenkie een andere speler maar zo denken bobo's niet altijd.
0 -1
michaellaudrup
Begint idd een Siggy 2.0 te worden, wat een slapjanus is dat zeg.
0 0
Michels
Zijn er meer die Barça-moe zijn? Blijf gewoon lekker in Spanje... De Jong blijft dit seizoen iig nog bij Ajax. Kom volgend seizoen gewoon nog eens weer vragen, maar ik ben er nu wel een beetje klaar mee... Je komt bijna op een punt dat je denkt: aan wie ik hem om moet slijten maakt me niet uit, maar aan jou iig niet meer.
1 0
Vlieske
Voor zestig miljoen doen. Ik vraag me af of hij überhaupt volgend jaar wel een basisplaats heeft bij bij ajax.
1 0
Lane 8
50 miljoen zijn best zieke bedragen voor een jongen die niet eens zeker een basisplaats heeft, zeker met de wetenschap dat de everything bubble knappende is en dit soort bedragen over 5 jaar wss weer een utopie zijn.
1 0
NoPants
Een bubbel knapt alleen als de vraag ergens naar gesimuleerd is. Zo zakt de crypto markt in elkaar omdat een groot deel van de vraag alleen maar bestond om te handelen en geld te verdienen: weinig mensen wilden echt cryptos om het te gebruiken. Bij voetbal zijn er nou eenmaal miljarden mensen die het kijken, en hoewel in Europa veel mensen het zat worden door het grote geld, zijn er in andere continenten juist meer mensen dan ooit die het kijken en er geld aan uitgeven. Zolang er dus geen rigoureuze regelgeving vanuit de fifa komt die het uitgeven aan banden legt, wat onwaarschijnlijk is omdat dat hun eigen inkomsten beinvloed (en als een club minder mag uitgeven, waar moet haar inkomsten dan heen? Naar de bobo’s?), zal de ‘bubbel’ dus niet knappen.
1 0
Cello
Denk dat een eventuele bubble, als daarvan al sprake is, knapt op het moment dat de externe inkomsten terug gaan lopen. En dan bedoel ik de inkomsten uit reclame en de zgn. lucratieve sponsordeals. Dan gaan ook de tv-inkomsten dalen (bij dalende reclame inkomsten) en komt er vanzelf een einde aan exorbitante en soms zelfs perverse uitgaven aan transfers en salarissen.
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
Wat doet Ajax als baca 40 gaat bieden en nog eens 10 erbij met bonussen. Als de jong echt wil en Ajax is niet eens bereid te praten met barca dan is De jong ook niet blij. Stel barca zegt: Dan halenw e iemand anders en is de kans klein dat we volgend jaar bij je terugkomen. Als Barca de droomclub van De jong is kan hij het niet laten schieten. Barca zal bereid zijn in de buurt van de vraagprijs te komen, anders gaan ze niet naar Amsterdam. Is onderhand wel duidelijk wat Ajax wil hebben. Zou Ajax moeilijk doen over 5 of 7 miljoen minder, met 45 heb je ook je eigen record verbroken.
1 0
Cello
Ach.....ook in Spanje moeten de kranten vol!. En zelfs al zou het waar zijn, wordt het eens tijd dat Barça zich niet drammerig als een klein kind opstelt, dat zijn zin niet krijgt. Nee is Nee.

En Ajax?. Misschien moeten die gewoon een absurd transferbedrag noemen. Dat ze er dan misschien erover zullen nadenken. Iets van 100 of 150mio.
1 0
mvdk
Laat Barca maar komen, kunnen ze gelijk Suarez en Mina meenemen.
0 0
Ajax#1900
Toch een bijzonder moment wanneer je eindelijk die melding van VI krijgt en leest dat Blind officieel binnen is. Wordt een mooi seizoen!
2 0
pettuh
Daley Blind is officieel rond, zie Twitter Mike en official site Man Utd.
0 0
JOHANisGOD
Frenkie moet dit toch helemaal niet willen.
Bank warm houden bij Barcelona.
Laat hem minimaal nog een a twee jaar de sterren van het dak spelen in de basis bij Ajax.
De beste voetballer van de eredivisie worden, samen met Tadic.
Daarna kan hij die stap maken.
0 0
Remark
Wat mij (en Barca) betreft ís Frenkie al de beste voetballer van de eredivisie. Dat hij desondanks helemaal geen sterren van het dak mócht spelen bij Ajax en voornamelijk de bank moest warmhouden, lijkt me reden genoeg om dat komend seizoen liever bij Barcelona te willen doen. Daar leert hij tenminste nog wat (kijk maar naar Cillessen). Zowel de staf als het merendeel der Ajax-supporters heeft afgelopen seizoen in daad én woord laten blijken meer vertrouwen te hebben in een ondermaatse Ziyech en een over-the-hill Schöne en heeft daarmee elk moreel recht verspeeld dwars te gaan liggen bij een transfer naar een topclub die het wél in Frenkie ziet zitten. Hou dus op met dat hypocriete gepiep, Ajax. Jullie hebben je kans gehad en vergooid (en daarmee het landskampioenschap).
0 -1
Jood074
blind terug naar Ajax zojuist gemeld op officiële kanalen man utd
0 0
behangdelul
Yeri Mina en 55mio en we praten nergens meer over
0 0
eros
Ze willen hem wel heel graag hebben.
50 miljoen, doorverkoop en pas in 2019 Suarez Munir el hadadi Vermaelen.

Huntelaar vertrekt volgend seizoen zeer waarschijnlijk en Dolberg zal bij een goed seizoen ook niet lang meer voor ajax spelen. Suarez zou mooi Huntelaar kunnen opvolgen, Munir zijn contract loopt in 2019 af.

Vermaelen zou een mooie aanvulling zijn voor centraal achterin wanneer de Ligt vertrekt. Blind zou door kunnen schuiven naar '6'.

Graag of niet,...

Een andere optie is om door te schakelen naar Dendoncker. Ook een geweldig talent die zijn centen dubbel en dwars gaat terug verdienen.
1 -1
afca95
Laat Ajax de eerste "kleine" club zijn die zegt tegen die corrupte clubs flikker maar op met je miljoenen! Hoop dat er vele volgen. Daarbij die corrupte kut UEFA hoort Ajax te beschermen tegen dit soort malafide praktijken. Nee = nee!
4 -1
Bocarra
De Spaanse roddelpers en fakemedia lijkt een persoonlijke vendetta tegen Ajax te voeren. Zij zijn niet gewend dat dat kleine kut clubje uit Nederland zijn poot stijf houdt en niet meewerkt aan deze luchtbel. Sterker, Ajax laat zijn spierballen zien door 2 toppers uit de premierleague over te nemen.
1 -2
ambtenaar
Zal geen koopje worden voor Barca, dus automatisch een groot risico.
0 0
Rdk1983
“Onder druk zetten” tot ze hun zin hebben. Wat een triest triest spelletje.
1 0
Labrador
Lees op Voetbalprimeur dat Barça een bod wil neerleggen van 50 Miljoen... Helemaal knetter
1 -1
Mokum_32
Misschien moet frenkie even kijken wat er met halilovic is gebeurd. Als je bij Ajax geen potten kan breken kun je barca wel vergeten.
1 -1
Rdk1983
Zou het echt heel heel matig vinden als er weer toptalent weg gaat. Bewijst dan ook eens te meer hoe triest huidige voetballerij is. Ook al zeg je 100x nee en is 50 m niet genoeg, en heb je een contract, niets wat je kan doen als Eredivisie club tegen grote geld.

Als FIFA echt fair play wil, moet er hoop meer geld naar kleinere competities en regels dat wanneer speler niet weg mag, er niet zo’n naae spelletje kan worden gespeeld.
0 -1
MoIukker
Wie zegt dat hij überhaupt gaat spelen?
1 0
driesterren***
Daar gaan we weer, zou je zien dat die gewoon gaat! Hoop dat ze vast houden aan niet te koop!
Maar dat zal wel niet denk wel dat ze met meer moeten komen dan 50mil!
0 0
makaveli
Geeft wel een signaal af aan frenkie dat ze em echt willen.. die loopt heel de dag met een stijve Boner over er voetbalveld en geef en ongelijk.. wel vind ik dat Barca ook los moeten laten als Ajax echt niet wil verkopen. Anders laat ze met een vrachtwagen met biljetten komen en hem nog 1 jaar bij Ajax laten voetballen met een optie voor nog een seizoen.. dat ze verplicht zijn als ze em verhuren dat het aan Ajax is.
0 -1
Babayaka
Dat barca heeft echt een bord voor de kop. wat een trieste club is dat geworden zeg.
Accepteer gewoon dat een speler niet te koop is.
Vieze subsidie club is het.
4 0
ditisdebeslissing
sinds 11 juli 2010 mag ik geen een Spanjaard meer.
2 -3
Ajax#1900
Wat triest om zo in het leven te zijn. Maar je zal het wel sarcastisch bedoelen.
0 -2
Ajax#1900
*staan
0 -1
KingJames23
Omdat ze terecht van Nederland hebben gewonnen?
1 -4
ditisdebeslissing
ja. en dat is niet eerlijk.
0 -1
ajaxxcied4life
Vooropgesteld, ik hoop dat Frenkie en Matthijs blijven. Sterker, ik hoop dat Overmars alles op alles zet om de contracten van hen en ook die van Donny open te breken en hun salaris ophoogt. Echter, stel je voor als Ajax pak 'm beet 45 miljoen voor hem kan incasseren en Frenkie wil gaan, dan moeten ze hem maar verkopen. Maar zoals een goede vriend van mij zei, pas ook echt de laatste dag van de transfermarkt laten vertrekken en zorgen dat je dan een vervanger in huis haalt van het niveau Mason Mount. Nogmaals, ik hoop dat hij 'gewoon' blijft, dat zal voor zijn carrière denk ik ook het beste zijn.
0 0
MankeNelis
Schei eens uit met al die spaanse krantjes afspeuren. Die verzinnen iedere dag een nieuwe scoop, daar leven ze van.
1 -1
Mart42
Las dat er nog kaarten te koop zijn voor zuid 1. Laat Barca daar plaats nemen krijgen ze een trap onder hun reet naar Viva Espanje.
6 0
ambtenaar
:-)
0 0
mickey2602
Als Barca de 25e komt om de Jong te bekijken,dan stellen we gewoon Siem de Jong op. Probleem opgelost;-)
Andere vraag,in het artikel staat dat ze niet alleen aanwezig zijn om de Jong te bekijken maar waarvoor dan nog meer? Of kan ik beter vragen,voor wie komen ze nog meer? Want dat staat niet in dit artikel...
On: Als Frenkie verstandig is dan blijft hij nog een jaar minimaal. Maarja,zulke teksten werden hier ook dagelijks geschreven een maand geleden maar toen over de Ligt en over Kluivert.
Eentje heeft zich gek laten maken door zijn zaakwaarnemer en het geld en is vertrokken,de ander hoor je vooralsnog niets van maar lijkt toch wel te blijven. Dus Frenkie,neem een voorbeeld aan de Ligt en blijf.
Daar sta je toch niet in de basis,dat is wel duidelijk na al die berichten. En dus zou je daar alleen naartoe gaan voor het geld en wat sportief belang betreft,trainen met betere spelers.
Nou die betere spelers hebben wij dadelijk ook(Tadic en Blind),daar zit Huntelaar dan nog bij als je het hebt over spelers die in de top hebben gespeeld. Tadic misschien niet in de top maar wel in de zwaarste competitie van Europa. Daar kan Frenkie ook veel van leren,misschien met name van Tadic en Blind aangezien dat posities zijn waar Frenkie wil spelen of al heeft gespeeld.
0 0
Patrick78
De Jong naar Barca voor 50 miljoen? Een miskoop. Ousmane Dembele scenario...100 miljoen voor een speler niet goed voor de basis. Ook Frenkie op dit moment is niet goed genoeg voor Barca 1.
0 0
SvenGeurtsen
Even serieus, wat heeft Frenkie voor wedstrijden gespeeld.
Een stuk of 12 Eredivisie duels.
Laat die jongen met rust hij moet eerst wedstrijden spelen in de CL/EL voordat je hem echt kan beoordelen.
1 0
amthree
We zouden als supporters op de 25e een statement moeten maken met een doek ofzo met “ barca fuck off”
0 0
geDaante
Is hun goed recht alles op alles te zetten een speler te halen die ze willen hebben. Jij zou het ook zeer waarderen als Overmars alles op alles zou zetten die ene topspeler te halen.

Het is anderzijds Ajax' goed recht De Jong te behouden. Dus als Ajax echt niet wil meewerken, dan moet het niet meewerken. Simpel zat.

En als Frenkie gaat, wat ik heel erg zou vinden - is echt de spelers waar ik het meest naar uitkijk -, dan ben ik wel blij dat hij bij Barcelona komt te spelen, in plaats van bij clubs als Chelsea, Man City, PSG, etc.

Ik snap die weerstand naar Barcelona niet. Ze hebben inderdaad in het verleden veel spelers bij Ajax weggehaald, maar die waren hoe dan ook wel vertrokken. Samen met Cruijff, die Barcelona groot gemaakt heeft, is er juist een mooie band vind ik, los van het feit dat men Cruijff daar net als bij Ajax heeft weggewerkt. Zelfs daarin komen Ajax en Barcelona overeen, helaas.
1 -1
ajax4ever01
Wou je er een maken dan?.Het dan ook in het stadion groots tonen he
0 0
Joseph
Hoeveel scouts zouden er op de tribune zitten de 25e..

Onzin bericht weer, de enige manier waarop Barcelona de druk op kan voeren, is als ze over de 100 miljoen gaan en dat gaan ze niet voor een talent zonder CV.
1 -2
Boer Gijs
Hou toch op!
0 0
niquedegraaff
Komt net terug van een blessure, die speelt niet. Haha
0 0
afca95
Zet gewoon S. de Jong op het contract..
0 0
ajax4ever01
lol
0 0
DeWijsneus
Media maakt die jongen gewoon kapot zo op deze manier.
1 -1
ajax4ever01
Ajax zal maar eens kampioen worden, dat wil de media niet hebben.;)
0 0
WestlandforAjax
Kan Mike vanavond niet ff met een update komen wat er nou waar is van die geruchten, die is tenminste goed ingevoerd. Ben wel benieuwd wat er allemaal waar van is. Zeker als er echt ruim 50 miljoen geboden wordt. Als het aan mij ligt gewoon niet laten gaan!! Volgend jaar is hij dat geld ook minstens nog wel waard en financieel zijn we gewoon gezond.

Ik hoop dat als de selectie nu intact blijft dat Marc er alles aandoet om het volgend jaar niet tot een leegloop te laten komen. De belangrijkste sterkhouders verdienen mijns inziens dan ook wel een salaris van 2 miljoen om zo nog wat langer in Amsterdam te houden. Als we dat nastreven kunnen we echt naar Eem hoger niveau en structureel aanhaken bij de subtop van Europa.
1 0
amthree
Echt hoor dat barcelona zorgt er gewoon voor dat wij geen succes meer kunnen boeken en dan vinden mensen het een ''geweldige'' club! Ze spelen gewoon viese spelletjes maar als het hun overkomt dan stappen ze naar de fifa. zie de neymar transfer....
5 0
geDaante
??? Is maar één speler hoor. Sinds 2000 geen Ajaxspeler meer gehaald volgens mij?
In ieder geval niet direct van Ajax.

En die spelers van '95, die waren hoe dan ook wel vertrokken.
0 0
DaNaRWaL
Tellen keepers niet mee? Dan inderdaad niet, maar het blijft vervelend dat Barcelona dit doet. Ik had op wat meer compassie gerekend van een club die zo veel gelijkenissen vertoont met AJAX
0 -3
Babayaka
barca is net als psv, niks opleiden en alles overal vandaan kopen
2 0
afca4eva
Als ik het destijds goed begrepen heb voelde Barcelona zich ook flink bestolen met het vertrek van Onana. Wel of geen aflopend contract, eenzijdige optie om met 1 jaar te verlengen blablabla.. Barcelona was in ieder geval behoorlijk over de zeik richting Ajax/Onana dus verwacht maar niet dat zij nu met de Jong gaan denken van ach.. het is Ajax waar wij altijd een warme band mee hebben gehad, laat ze maar met rust... Nee niet echt haha
0 0
afca95
City, united, Madrid, spurs, Chelsea juve allemaal 1 pot nat!
Verneuken onze competitie en andere competities. Zolang de grote 4 competities maar groot blijven. De rest zal de UEFA en Co geen ene reet schelen!
1 0
amthree
Gewoon de deuren gesloten houden!
1 -1
Duif63
Kunnen we dat hele Barcelona niet van de aardbodem laten verdwijnen ? Wat een kutclub. Heb er al een bloedhekel aan sinds ze ons van Cruijff en Neeskens beroofden.
3 -1
NouridolbergNeres34
dat barca is net zo erg als PsG, City, Man U, Chel$ea. Kopen, kopen, kopen.
2 0
ram
Gewoon voor de grap niet opstellen.
4 -1
Ardoe
Met zo'n grote mond mag ie vertrekken. Al is t fokking messi. hij heeft Ajax nog helemaal niks gegeven.
2 -1
EVH
AJAX moet sowieso Mount kopen. Just in case
3 -1
NouridolbergNeres34
Mount is altijd welkom, die hadden we al eerder moeten halen ipv labyad
1 0
ajax4ever01
Mount gaat niet komen, Chelsea zal dat niet toestaan.
0 -3
ajaxxcied4life
Indien Frenkie De Jong wordt verkocht zal dat wel het plan zijn.
2 -1
hallo1
Komkommertijd!

LET OP! Hou uw vrouwen en kinderen thuis! Scouts van Barcelona komen een wedstrijd van Ajax bekijken!
0 -2
EVH
Waar rook is …….

Stop je kop niet in het zand
1 -3
EVH
Ow fuck … stel je voor dat Frenkie de Jong vertrekt want onhoudbaar wanneer Barca gaat betalen, en dat Ziyech alsnog ook nog vertrekt ……………
1 -2
Toon meer reacties