Programma Ajax Open Dag bekendgemaakt

JesseTH, 16-07-2018 om 19:15, 19509 views, Ajax | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Het programma voor de Open Dag van Ajax van 2018 is door de club bekendgemaakt op de officiële website. Op zaterdag 28 juli worden alle Ajaxsupporters uitgenodigd. In en om de Johan Cruijff ArenA vinden verschillende activiteiten plaats.

Vanaf het middaguur zullen er festiviteiten en clinics georganiseerd worden, terwijl er op het podium in het ArenA Park optredens te aanschouwen zijn. Later op de middag, om 15.30 uur, vindt de spelerspresentatie plaats. Daarna, tussen 16.00 en 17.00 uur, zullen de spelers in het AFAS Live de tijd nemen voor het zetten van handtekeningen en het nemen van foto's. 'Op het trainingsveld aan de noordkant van de ArenA vinden de gehele dag inloopclinics plaats in het kader van 50 jaar Bijlmer', zo valt verder nog te lezen.

Verder biedt Ajax ook rondleidingen aan door de ArenA. Tegen de actieprijs van vijf euro, met het gebruik van de kortingscode 'Opendag18', kunnen de liefhebbers deelnemen aan die rondleidingen. Verder is iedereen gedurende de gehele dag via ingang Zuid H welkom om de ArenA van binnen te bekijken.

Tot slot, om de Open Dag tot een groot succes te maken, gelden er op de betreffende zaterdag 28 juli enkele regels. Kinderwagens, vuurwerk en flesjes/blikjes mogen die dag niet meegenomen worden op het terrein van de Open Dag.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Op welk tijdstip komt de ongemakkelijke polonaise?
0 0
Thommy1234
Vroeger werd er altijd aansluitend een wedstrijd gespeeld aan het einde van de opendag. Weet iemand waarom ze dit hebben afgeschaft? was juist altijd wel een mooie afsluiter en leuk om het team te zien spelen.
0 0
Dwergje48
Afas Live is op loopafstand van de arena toch?
0 -1
Dolberg25
Ja, tegenover de Decathlon.
0 -1
Labrador
Dat ligt er letterlijk naast
0 -1
Dwergje48
Mooi. Dank u. Ik vulde het in op Google Maps en dat zei dat het 9 minuten was met de auto, dus ik moest het ff checken.
0 -1