[Update II] Ook Jensen mee naar Engeland

JesseTH, 18-07-2018 om 14:25, 30116 views, Ajax.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-doelman Stan van Bladeren heeft zich maandagochtend in Engeland gemeld voor het trainingskamp die de Amsterdamse club daar belegt, zo meldt Ajax via de officiële kanalen. Samen met André Onana, Benjamin van Leer en Kostas Lamprou zijn er nu vier keepers actief in Groot-Brittannië.

Van Bladeren keepte zondagmiddag namens Jong Ajax nog een oefenduel met Heracles Almelo. Deze wedstrijd ging met 3-1 verloren. De Voorhouter werd overigens in de rust vervangen door Issam El Maach. In totaal heeft Ten Hag nu 27 spelers ter beschikking in Engeland. Eerder werd al een 26-koppige groep bekendgemaakt.

Tijdens het eerdere trainingskamp in Duitsland had Ten Hag ook al vier doelmannen in zijn selectie. De vierde doelman toen was Dominik Kotarski. Hij is er dit keer in Engeland niet bij. In Engeland speelt Ajax donderdag twee oefenwedstrijden. In de middag wordt er geoefend tegen Wolverhampton Wanderers, dat promoveerde naar de Premier League, en in de avond wordt er gespeeld tegen Walsall FC. Die laatste club komt uit in de League One.

Update  - 18.40 uur (16 juli 2018) - Jeugdig viertal toegevoegd

Naast doelman Stan van Bladeren, die zich maandagochtend meldde bij het trainingskamp van Ajax 1, vliegt dinsdagavond een jeugdig viertal naar Engeland. Kaj Sierhuis, Dani de Wit, Navajo Bakboord en Sven Botman mogen zich bij de inmiddels 27-koppige spelersselectie voegen. De jongelingen kwamen zondag nog in actie in een oefenwedstrijd van Jong Ajax. De beloften speelden een oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo en verloren met 1-3. Sierhuis maakte de enige Amsterdamse treffer.

Update II - 14.25 uur (18 juli 2018) - Ook Jensen mee naar Engeland

Naast Kaj Sierhuis, Dani de Wit, Navajo Bakboord en Sven Botman is ook Victor Jensen overvlogen naar Engeland. Trainer Erik ten Hag heeft daardoor nu 32 spelers tot zijn beschikking. Ajax vertrok zaterdag met 26 spelers richting Engeland, waarna doelman Stan van Bladeren zich maandag al als 27e man toevoegde. Ajax speelt donderdag twee oefenduels. In de middag wacht het treffen met Wolverhampton Wanderers, waarna in de avond gespeeld wordt tegen Walsall FC.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Opvallend dat ETH geen vervanger voor Bande heeft opgenomen
0 0
Pheadrus
Wat zou Reiziger daar nu van vinden? Hij houd een mannetje of 8 over om mee te trainen.
0 0
Web
Hij weet zijn plek, alles draait om het eerste
0 0
Pheadrus
Er is heel veel commentaar op Ten Hag. Eerlijk gezegd kan ik hem niet beoordelen dus ik wacht af. Een ding bevalt me wel aan hem en dat is dat hij de jonge spelers er heel makkelijk bij haalt en ze durft op te stellen.
0 0
gi0vanni
Er is kritiek op hem om zijn manier van spelen. Dus hij moet het laten zien. Blijven de resultaten uit dan gaat ook hij eruit.
2 0
Good Luck
En..... bij goede resultaten een standbeeld?
0 0
Duif63
Ja, een zand sculptuur. Ter hoogte van de vloedlijn.
0 0
insectenverdelg
BIjleveld zal wel niet zo blij zijn denk ik...
1 0
KevinDurant
Dani de wit komt echt te kort voor ajax, zelfs voor jong ajax
4 -7
Pheadrus
En toch moet je Dani er nog een tijd bij houden. Niet omdat hij een grote belofte is maar omdat hij "anders" is. En soms heb je iets "anders" nodig. Gewoon hem zijn ding laten doen. Uiteindelijk gaat hij naar Fey toe heb ik het gevoel. Zijn hele bouw en motoriek past beter bij die club.
0 0
RaynoFischer
Knap dat hij dan toch een van de belangrijkste spelers was in het kampioensjaar van jong Ajax :P
Natuurlijk komt hij tekort voor Ajax 1 daar niet van.
4 -2
geDaante
Dus winnen boven ontwikkeling van beter talent, dat door Dani de Wit in de weg wordt gestaan. Triest.
5 -5
koenos1
Duidelijk weer een gevalletje van zomaar wat roepen. Roepen om te roepen
3 0
Jelephi
Wat die Botman nog bij Ajax doet vraag ik mij oprecht af.
0 -8
Wijnvoord
MIsschien toch meer een talent dan je denkt, maar daar zijn de specialisten voor en niet een supporter. Met alle respect.
3 -4
ram
Oh... god... Ben jij er zo eentje? Iemand die op een forum komt meepraten maar geen (eigen) mening heeft? En uiteraard hoort het vreselijke "met alle respect" daar ook bij.
3 -7
Ajax#1900
Dat is Nederland anno 2018 he. Er is altijd wel iemand die zich graag gekwetst wil voelen. Hier kun je gewoon alles zeggen. Die Botman kan oprecht nog wel wat worden trouwens.
2 0
rutger133
Even off topic, Ek -19 van start in Finland. Ylatupa als aanvoerder bij het gastland. Maakt een goede indruk tegen Italie tot zover. Had wel een goal mogen maken. Iemand die nog wat in hem ziet voor de toekomst?
2 -2
Amp
was dit nog ergens live te volgen? eurosport ofzo?
0 -1
wolterx
Vrijwel alles zal via YT kanaal van de UEFA gratis te volgen zijn.
1 0
wolterx
Wilde net zelfde zeggen, 2 grote kansen gehad met goede loopacties. Allebei had hij eigenlijk moeten afmaken, Finland valt me niet tegen vooralsnog. Ben heel benieuwd naar Ylatupa komend seizoen, hou enorm van dat soort spelers maar zie dus geen valse spits in hem zoals ze in Finland wel zien. Zal in Nederland eerder een hangende vleugelspeler zijn. Vooralsnog geen speler die ik in Ajax 1 zie floreren maar heeft wel iets unieks aan hem als je vergelijkt met andere spelers in opleiding.
2 0
Joseph
Zijn niet bepaald het neusje van de zalm van de opleiding.. Desondanks ben ik erg benieuwd naar Sierhuis, die durf ik wel in te zetten als pinch hitter dit seizoen.
1 -2
Lazell
Uitstraling is overrated. Kijk naar Courtois.
0 0
off
Moet er toch niet aan denken dat we geblesseerden hebben en bakboord of botman mee moet doen in de eredivisie
1 -2
Ozymandias
Logisch dat ze dit keer niet Kotarski mee hebben genomen. Van Bladeren zal namelijk geen speeltijd krijgen en Kotarski kan dan beter met Jong Ajax meespelen.
7 -2
geDaante
Heel wat minder logisch is weer Dani de Wit boven Jensen en Bijleveld. Ongelooflijk.
6 -4
Knalpot
Daar heb je ook echt wat aan tegen engelse schoffelaars. Vooral doen met een beetje pech liggen ze er gelijk een maand of 2 uit met blessures.
0 0
BennJii020
Zag in vBladeren toch wel een hele goede keeper... Een vn de betere vn de jeugd
2 -1
Joseph
Het mist die jongen gewoon aan uitstraling en lengte, ik zie het niet gebeuren.
0 -3
trodat4030
Stan is ongeveer net zo lang en heeft net zo weinig uitstraling als Cillessen, de keeper die te goed is voor de bank van Barca........
2 0
Joseph
Is nog kleiner en ieler dan Cillessen, op een bepaald moment maak je dat niet meer goed als het niveau stijgt.
Vermeer en van Leer zijn ook klein, maar daar zit het dubbele aam spiermassa aan om dat enigszins te compenseren.
0 -2
Ajaxvooraltijd
Van Leer is helemaal niet klein, hoe kom je daar nu weer bij?
0 -1