'Blind niet mee met United naar de VS'

JesseTH, 15-07-2018 om 21:35, 33345 views, Manchester Evening News | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Daley Blind zal komende week niet met Manchester United afreizen naar de Verenigde Staten. De ploeg van José Mourinho zal zich daar middels trainingen en oefenwedstrijden voorbereiden op het seizoen 2018/2019, maar volgens Manchester Evening News zal de Nederlandse international daar niet bij zijn.

Het medium meldt dat Blind is weggelaten uit de spelersselectie omdat hij zich voorbereidt op zijn aanstaande terugkeer naar Ajax. Mocht de transfer echt plaats gaan vinden, dan maakt Ajax een basisbedrag van zestien miljoen euro over naar Manchester United. Door nog onbekende bonussen kan dat op gaan lopen naar 21 miljoen.

Naast de Nederlandse media hebben ook de betrouwbare media uit Engeland het akkoord tussen Ajax en de Engelse club al bevestigd. De 26-koppige selectie van Erik ten Hag is momenteel op trainingskamp in Engeland, waar het zich voorbereidt op de te spelen wedstrijd in de voorronde van de Champions League op woensdag 25 juli. Tegenstander die dag is Sturm Graz.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pheadrus
Hoeveel puntjes op de i moeten er nog worden gezet? Iedereen weet toch dat dit rond MOET komen?
0 -1
RickyAFCA
met Blind erbij moet(!) je gewoon kampioen worden. De beste selectie sinds jaren dus mag er verwacht worden dat we kampioen worden. Neemt natuurlijk niet weg dat iedereen er zo over denkt dus er weer wat extra druk bij komt. Nou denk ik wel dat de spelers het opzich wel aankunnen alleen heb ik niet zoveel vertrouwen in de trainer/coach. Hij moet het nu laten zien anders is het in de winter afgelopen met hem. De spelopvatting tegen Anderlecht vond ik prima , alleen met zn verdediging red je het tegen fc Emmen ook niet. Maargoed was de achterhoede van JA dus weg gaan het zien! veel vetrouwen weer en laten we verdomme nou weer eens de CL halen!
1 0
Van Reenen
Precies, dan zijn dat de inkomsten die de uitgaven van Blind dekken. En doen De Ligt, De Jong en Neres als jongelingen ook meer internationale ervaring op. Dan kan de prijs in de zomer van 2019 ook flink omhoog.
1 0
JCr14
Ben ik nu echt een van de weinige die het niet ziet zitten?
Linksback hebben we met Sinkgraven en Tagliafico bezet.
CV is hij te traag, niet kopsterk en fysiek te min.
Op CVM hebben Carel, Frenkie en Matusiwa meer potentie.

Ik vind 20 miljoen wel heel veel. Voor een beperkte voetballer.
Had liever de aanval versterkt zien worden.
Tadic en Neres zijn prima maar als die geblesseerd raken is het matig.
Of de rechtsbackpositie.
2 0
geDaante
Helemaal mee eens.
0 0
RickyAFCA
rechtsback positie ben ik helemaal met je eens. Die colombiaan...ik wist niet wat ik zag. Dat is gewoon 2de divisie niveau. Kristensen wel de kans geven maar neemt niet weg dat het dun bezet is. Rechtsbuiten kan Ziyech (mocht ie blijven) altijd nog en ik weet niet wat de status van Cerny is , maar die is ook op de terug weg.
0 0
Superjan
Ik denk dat Blind bruikbaar is als CV als je je verdediging erop aanpast. Dan moet je met Tagliafico op links en Veltman (beide ook kopsterk) op rechts knijpen om te zorgen dat er geen gaten vallen. Als je Frenkie op 6 hebt staan, heb je zo wel een opstelling waar je als het goed is gemakkelijk onder hoge druk uit voetbalt.

Ook zal Blind als 6 geen probleem opleveren voor Frenkie, die schuift door naar de 10 (vanaf de linkerkant). Ik ga er dan wel van uit dat Ziyech vertrekt. Kind van de rekening is hier inderdaad wel Eiting. Maar goed, Eiting zal zeker zijn wedstrijden maken en de concurrentie gaat ook gewoon omhoog bij Ajax en dat lijkt me alleen maar goed.

Als linksback kan inderdaad ook nog. Je noemt Sinkgraven maar daar mag je niet op rekenen. Bakker hield zich aardig staande tegen Anderlecht maar mocht Tagliafico vier maanden wegvallen dan ga je dat bij momenten echt wel merken. Blind is dan wel safer.

Wat ik bedoel is: het is afhankelijk van hoe je wil voetballen en hoe dat bij de tegenstander past. tegen twee snelle spitsen in een platte 442 zou ik Blind niet in het centrum zetten nee.
0 0
geDaante
'Bruikbaar', zo betitel je misschien een breedteaankoop (die je nooit zou moeten doen) of een talent dat net mee kan bij Ajax, niet een aankoop van 16-21 miljoen euro met een miljoenensalaris.

Als 6 is Blind ook niet beter dan Eiting. Eiting is ook gratis, en al die speelminuten en vertrouwen zouden hem snel nog beter maken.

Sinkgraven heeft één lange blessure achter de rug naar ik meen, en niet steeds verschillende blessures, dus die verwacht ik straks gewoon weer terug. Met Tagliafico en Bakker heb je drie man voor die positie.
1 0
oudzuid2
had gedacht dat t inmiddels wel in kannen en kruiken zou zijn...
0 0
ajaxtukker89
het zal mij overigs niks verbazen na eto en ballotelli dat die die nieuwe warme worst is van overmars
0 -1
Joseph
Fantastisch als het echt zou lukken, Tadic was al geweldig, maar dit gaat er voor mij nog wel overheen. De 6 positie is sinds zijn vertrek niet meer goed ingevuld en nu komt hij nog beter terug!
Daarnaast kan hij op elke verdedigende positie spelen, zo kunnen andere spelers ook minuten maken. Mooi voorbeeld ook voor Eiting, die dit seizoen minuten moet maken zodat hij het volgende seizoen die plek over kan nemen. Ik zie het wel gebeuren dat Blind over een jaar weer voor vele miljoenen extra verkocht wordt en dat kan dan dus met Eiting.
1 0
geDaante
Schöne heeft de 6 prima ingevuld, en Eiting is ideaal. Alleen als inschuivende CV heeft Blind wat toegevoegde waarde, maar is al dat geld bij lange na niet waard.
0 0
gi0vanni
Ajax wou naar het vertrek van Viergever er een verdediger bij. we gaan er door het tekort aan ervaren verdedigers maar vanuit dat hij LCV gaat spelen. En hij kan natuurlijk ook op LB EN CVM.
0 0
Mikes
Kunnen die trollen accounts niet even verwijderd worden AS? Kampheus en PepTenHagMaestro
3 0
Ajacied33
Ik vind dat de admins echt sneller kunnen en moeten handelen tegen die trollers. Zo irritant soms. Dan denk ik ff snel aan Kampheus, PepTenHag,wesleyreal en nog wat goochems
1 0
Ajax#1900
Zou mij niks verbazen wanneer er een of andere scholier hier met 10 accounts zit te trollen. Ik zie iedere dag weer nieuwe accounts mét negativiteit en oneliners. De aankoop van Tadic en Blind heeft dus ook negatieve effecten blijkbaar.
2 0
Mikes
Dat gebeurd zodra ze de stress van de kwaliteiten van de tegenstander voelen. Wij zijn de enige concurrent van PSV en als wij ons zo sterk maken, worden zij nerveus. Voor hun eigen gevoel gaan ze dan dr ander(Ajax) naar beneden praten. Zo ontstaat pesten bij kinderen vaak ook, puur om jezelf beter te voelen.
2 0
Ajax#1900
Eens. En af en toe een verdwaald kakkie, maar dat gaat eigenlijk het hele jaar wel door natuurlijk. Deze transferzomer is tot nu toe erg goed en er hebben nog nooit zo'n negatieve sfeer gehad hier lijkt het wel haha. Als het seizoen eenmaal begint zal dat wel deels weer weg ebben.
0 0
Beachboy
Het aantal nep accounts en de onzinnige en onlogische afzeik reacties geven wel aan dat Rotterdamse en Eindhovense supporters zich ernstig zorgen maken ;)
4 0
Patrick78
Breaking news: Kampheus is een CLOWN! Ga weer terug naar PSV Netwerk.
1 0
Joseph
Die lampjes krijgen een klote jaar als Ajax dit soort spelers haalt. Enige plezier is dus nog een beetje stoken op een Ajax forum. Leventje om te janken..
1 0
Mark03
Ik snap het punt van het geld niet zo. Tadic valt €7 mln goedkoper uit dan gedacht, Blind €7 mln duurder. Dan kan je die tegen elkaar wegstrepen.

Ajax zit bovendien in de positie dat ze wat kunnen besteden. Ik heb ook niet het idee dat ze zonder nadenken maar met geld aan het smijten zijn. Ik ben blij dat ze laten zien dat ze echt kampioen willen worden.

Ook moet ik nog maar zien of de prijs daadwerkelijk zo hoog uitvalt. Transferbedrag van Tadic zou volgens verschillende media ook € 18 mln tot € 21 mln zijn, maar is uiteindelijk max €13,4 mln geworden.
1 0
JPM
AS, doe wat aan die belachelijke trolls.
1 -1
talent020
zal morgen of dinsdag wel bekend worden , vandaag leek me al stug omdat Ajax beursgenoteerd is en ze dan zelden iets bekend maken meen ik me te herinneren
0 0
Jelephi
Zo, meen jij je dat even te herinneren. Knap hoor.
0 -2
talent020
net zo knap als jouw veel toevoegende reactie....
0 0
Rdk1983
Lijkt gewoon echt te gaan gebeuren. Nu zoveel activiteit om Blind. Halen ze Blind en Tadic en houden ze jongens als de Ligt, Beek, de Jong, Neres, Dolberg en Onana is t meteen ong beste transferperiode van afgelopen jaren.

Jammer van Kluivert. Younes mis ik niet, Ziyech met beetje geluk pas vd Winter weg
3 0
Jelephi
Maatje van mij werkt bij het PR-kantoor die externe communicatie voor Ajax doet. Die geeft aan dat er morgenmiddag een persbericht uitgaat naar de pers. Who knows more?
1 -1
KlasseLasse
ben blij als hij terug komt samen met tadic en huntelaar! van het gif wat labyad liet zien werd ik ook blij hoop echt op een heel mooi seizoen
1 -1
TvdH
mooi, 4 jaar gestald in Engeland om ervaring op te doen en voor hetzelfde bedrag terug.
5 0
Bky
Eigenlijk een soort van verhuur aan een topclub dus!
4 -4
Ajaxbrl
Eigen vermogen 17/18 = 175M , Nu 50M uitgegeven en bijna de helft al weer terugverdient door Kluivert en er vertrekt er vast nog wel een voor een smak geld dus waar maakt iedereen zich druk over , Liever iets te veel betalen voor Blind dan helemaal niks halen en weer achter de feiten aan lopen... Ajax zou zomaar nog eens 50M extra kunnen uitgeven en dan zijn we nog steeds gezond en naast een vette bankrekening hebben we ook nog eens voor een vermogen op het veld staan. Snap die paniekzaaiers niet!
0 -1
JPM
Hoppa! Top.
0 0
SamW
Voorgaande jaren was het hier "Marc Netto dit" en Marc Netto dat", het kapitaal moest op het veld staan en die bankrekening werd alleen maar gevuld vanwege de bonussen van de directie. Nu wordt er eindelijk verantwoord geld uitgegeven (want Tadic en Blind zijn niet echt risicovolle aankopen. Daar weet je wat je aan hebt) en nou is het weer niet goed, volgens velen hier. Waarschijnlijk hebben de meesten thuis niets te vertellen en komen ze hier dagelijks hun frustratie afreageren. Prima, be my guest, maar zeg dat er dan even bij, dan hoeven we niet op je te reageren.
6 0
Ajaxvooraltijd
Marc Netto klopt ook wel want hij is wel zuinig op de centen, hij neemt itt PSV geen onnodige risico's (wat alleen maar verstandig en goed is), alleen veel simpele types denken dat Blind in 1 klap word afgeschreven op het banksaldo ipv over de duur van zijn contract.
0 0
4xEC1
Spijker op z'n kop. Het is ook echt nooit goed voor sommigen... Opportunisme regeert hier op AS.
4 0
Mokum31
Welkom Daley
Kennelijk is hij onze El Niño
1 -1
Bjorn
Ik vind het schitterend dat hij weer voor Ajax komt spelen. Thuis.

Maar de transfersom word ik nog niet zo happy van.
8 -2
ajax4ever01
Snap ik maar je ontkomt er in de huidige markt niet aan om meer te moeten betalen om kwaliteit binnen te halen zo simpel is het gewoon. De tijd voor koopjes van 5/6 miljoen is voorbij.
0 -1
Murph
Moet jij betalen dan
1 -4
Bjorn
Als supporter kijk je toch ook of het financieel goed is voor de club? Dat vind ik tenminste zeker relevant voor de toekomst van Ajax.
0 0
Synzo
Als supporter kijk ik naar de prijzen.
0 0
MSwertz92
Dan moet je hier weg gaan en Barca, Real Madrid of Bayern Munchen gaan supporten.
0 0
EricAjax1
Als gloryhunter*
0 0
Boerrigter
Ik dacht dat het al helemaal rond was eigenlijk? Iemand een idee?
1 0
afcasven1995
Echte Ajacied Daley!

Op je 28e in de bloei van je carriere terug naar huis keren. Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs, Rome, Milaan en de zandbak.
6 0
jeanprk
Welkom terug Daley.....!!
2 0
bremovic
onana
mazraoui de ligt wober/aankoop tagliafico
frenkie de jong blind tadic of ziyech als hij toch blijft
neres dolberg tadic of aankoop
0 -4
siemed
Voor welk bedrag is hij ook al weer bij Ajax vertrokken?
0 0
jstratingg
17 miljoen dacht ik
0 -1
Rood Gevaar
het is dan wel een groot bedrag wat er betaald wordt, maar hij heeft ook nog steeds een restwaarde.
Wanneer wij de aankomende 3 seizoenen europees weer mee gaan doen en hij zo info beeld komt in oranje. dan kan hij altijd nog een x miljoen naar China om daar nog even zn zakken te vullen (en wij dus een goede transfersom ontvangen)
1 -1
Bky
Liever dat Blind gewoon lekker tot het einde blijft. Perfecte leider op het veld.
3 -2
Rood Gevaar
ook dat kan natuurlijk geen kwaad.
mochten we Europese successen halen dankzij deze nieuwe koers zijn de bedragen voor Blind en Tadic indirect ook lang en breed terugverdient
0 0
Gijsje
Breaking: transferbedrag is rond 11 mln
0 -3
bazza25
Haha breaking van wie
2 0
Leviathan
Breaking bad
2 0
WestlandforAjax
Wat mooi dat hij terugkeert op 28(!!) jarige leeftijd. Wel een pittig bedrag maar wat doet het ertoe als we zoveel geld hebben.
Jammer dat er ook zoveel zeikers zijn. Grappig toen in het voorjaar toen hij zn contract verlengde in een topic hier op as iedereen vond dat het mooi zou zijn als hij zou terugkomen maar het totaal niet haalbaar zou zijn, en nu komt ie en is het een verkeerde aankoop. Geloof mij maar, ook al speelt ie naast De Ligt dat het een perfect duo wordt en Blind in balbezit naar het middenveld kan schuiven.

Echt ontzettend knap dat Marc zowel tadic als blind weet te halen. Aankopen die op voorhand onmogelijk leken.
2 -2
MosesD
Hij verlengde zijn contract niet, maar United heeft de optie gelicht.
0 0
Keizer020
Klasse
1 -1
Piejotter
Een ieder maakt zich druk om het transferbedrag van Daley. Ik kan me niet voorstellen dat Ajax onverantwoord geld uitgeeft vooral omdat de raad van commisarissen ook mee beslissen. En denk je nu echt dat ze Twente achterna willen?
1 -2
jollie18
Weet iemand hoe ik mijn foto kan veranderen? ik wil hem graag vervangen maar krijg steeds een fout melding
1 0
flavente
Als het geen mooie foto is van jezelf kan je hem hier niet wijzigen. Pak anders een logo als je geen mooie hebt:)
0 0
jollie18
Hihi grappig bedacht. Maar ik heb nu Ziyech in de oude arena en die wil ik vervangen :')
0 0
kaashaas
Ja ik ook
Iemand enig idee?
0 0
Ajacied33
Mooi nieuws dit
0 0
iammike
Kom er maar in Daley!
0 -2
Ajaxvooraltijd
Die bedragen boeien me geen reet. Marc is een slimme en vooral zuinige zakenman. Die weet wel hoe hij dit soort dingen verantwoord moet doen.
3 -3
Superjood410
Precies dit! Volgens mij hebben we ook een aardig zakcentje in de achterzak en dat kapitaal mag wel eens op het veld gaan staan
2 -1
jollie18
Ik vind het wel mooi dat hij terug keert. Nu geeft Ajax een keer geld uit en dan is het weer niet goed. Heb zin in komend seizoen.
2 -2
Djabber
Nou dat lijkt me duidelijk, die komt naar Ajax. Ik hoop dat het voor minder is dan de eerdergenoemde bedragen, maar hij is hoe dan ook welkom.
3 -2