Lartey Sanniez volgt voorbeeld Kluivert

SJvanveen, 14-07-2018 om 20:38, 45147 views, AS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Terry Lartey Sanniez heeft in navolging van Justin Kluivert voor rugnummer 34 gekozen bij zijn nieuwe club. De verdediger tekende onlangs een contract bij NEC Nijmegen.

In Gelderland heeft de verdediger, die na afgelopen seizoen uit zijn contract liep bij Ajax, voor drie jaar getekend. Bij zijn spelerspresentatie kwam naar voren dat hij met rugnummer 34 gaat spelen. Dit nummer droeg Abdelhak Nouri bij zijn debuut in Ajax 1. 

Nouri had het nummer gekozen omdat de volgende landstitel van Ajax de club haar 34ste zou zijn. Na het vreselijke gebeuren omtrent Appie is het nummer bevroren bij Ajax. Kluivert besloot onlangs wel het nummer te kiezen bij zijn nieuwe club AS Roma en nu doet Lartey Sanniez hetzelfde bij NEC. Eerder ging Mauro Savastano hen al voor gedurende zijn huurperiode bij Go Ahead Eagles. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Succes bij NEC pitbull!
0 0
AjaciedRK
Dankerlui ook bij Willem2. Mooi dat die generatie zo hun maatje eert.
0 0
Babangida83
Mooie trend dit. Beter kun je Nouri niet eren. Alhoewel, zou mooi zijn als Van de Beek volgende zomer die 34ste schaal omhoog houdt
4 -1
Michelinho
Doe maar volgende lente, winter mag ook.
0 0
NouridolbergNeres34
Mooi gebaar.
1 0
ditisdebeslissing
hartstikke leuke actie van deze spelers. ook vind ik dat de speler van het afgelopen jaar (ziyech) als een soort prijs rugnummer 14 mag dragen. mijn mening.
0 -13
Dolberg25
Dat lijkt me inderdaad wel een mooi iets. Dat de speler van het jaar met 14 op de rug mag spelen. Goed idee. Ik zal morgen wel even overleggen met Shag ten Hag en Edwin van der Sar!
1 -5
Suarez16_
Ajax heeft dat nummer ooit "bevroren" toen Cruijff 60 werd. Lijkt me niet dat dat ooit gaat gebeuren.
11 0
AJAIXIXIXI
Die gaat nooit meer iemand dragen omdat er nooit meer iemand komt die zo goed is als Cruijff was. Ziyech komt totaal niet in de buurt.
11 0
JBxxx
Dijks ook nummer 34 zag ik vandaag bij Bologna FC
2 -1
Intec
Dijks gaat met nummer 35 spelen hetzelfde nummer als bij Ajax.
0 0
Dolberg25
Je kan nu gewoon herkennen aan het rugnummer of een speler bij Ajax heeft gespeeld ;). Wel mooi dat iedereen zo respect toont naar Nouri.
7 0
Michels
Ik vind het wel meevallen. Het begint een beetje een modedingetje te worden...
3 -3
Ajaxvooraltijd
Bij Kluivert wel ja.
1 -2
Michels
Nee, als het alleen om Kluivert zou gaan is het niet echt een modedingetje...
0 0
GerardAjax26
Onzin. Ik vind het ook jammer hoe Kluivert is vertrokken maar dat staat volledig los van zijn band met Nouri en hoe hij daarmee om gaat.
2 0
PuurGeluk
Ben ik het mee oneens. Kluivert wilde niet naar Nouri omdat hij zelf last zou krijgen door wat hij zou zien. Dan ben je niet zomaar een vriend maar een egoïstische. Als je dan gaat zeggen dat je om Nouri te eren nr 34 neemt ben je populistisch!
0 -2
BarAjax
Jammer? Ik vind het super. 20M plus voor een vleugel van het kaliber Rosheuvel die het ook nog eens hoog in z'n bolletje heeft. We moeten in onze handjes klappen dat zijn achternaam Kluivert is. Anders slijt je deze jongen aan de straatstenen nog niet en zit je met een gefrustreerd jochie in je selectie. Negatieve invloed etc.
1 -1
Lazell
Gewoon een heel groot talent. Moest nog wel een flink aantal stappen zetten.
0 0
grannig mokum1
Ja en die stappen had hij bij ajax moeten voortzetten.... Kluivert wordt de 2e kishna......
0 0
BarAjax
Idd 2e Kishna. Deze jongen had nooit wat geworden, bij ons niet, bij Roma niet, bij de club waaraan hij straks verhuurd word niet en bij een PEC of Utrecht die hem uiteindelijk op zullen halen, zal hij het wél leuk doen.

Je ziet in interviews, zijn uitspraken etc. al dat deze jongen niet zo intelligent is, geen al te hoog IQ. Niet gek gezien we weten wie zijn vader is en we weten allemaal in wat voor nare situaties hij zichzelf gebracht heeft.

Die lompigheid In combinatie met zijn mentaliteit, zelfoverschatting etc. Nee.. Zijn geld zo goed mogelijk proberen te investeren. Top deal.
0 0