'Gaat erom klaar te zijn voor de CL-kwalificatie'

JesseTH, 14-07-2018 om 00:00, 9349 views, Ajax TV | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Kasper Dolberg kijkt me veel vertrouwen uit naar het seizoen dat komen gaat. Vrijdagavond kon Ajax nog niet overtuigen in de verloren wedstrijd tegen Anderlecht, maar de aanvaller is blij dat hij terug is met de ploeg.

'Het voelt goed om weer te zijn begonnen', begint Dolberg tegenover de camera's van Ajax TV. 'Ik heb een korte vakantie gehad en nu gaat het erom klaar te zijn voor de Champions League-kwalificatie. Ik moest er wel weer aan wennen, maar voor mij was het goed om weer te voetballen. Ik speelde een uur, dat was het plan. Dat was prima.'

Toch kon de spits als vanzelfsprekend niet tevreden zijn over de avond. 'Het kan natuurlijk altijd beter. Als je verliest mag je nooit tevreden zijn, maar als je dat buiten beschouwing laat, was het oké.' Grotendeels speelde de Deen met dezelfde spelers om zich heen als vorig seizoen, alleen het meespelen van Zakaria Labyad was nieuw. 'Hij is een goede speler en het was fijn met hem te spelen. Ik denk dat dat wel goed komt.'

Over komend seizoen heeft de international een goed gevoel. 'Als we weer compleet zijn, denk ik dat we een goed team hebben. Er zijn natuurlijk nog dingen waar we aan moeten werken, maar we gaan nu naar Engeland en daar moeten we de puntjes op de i zetten.' Tot slot spreekt Dolberg over het meegemaakte WK. 'Het was een enorme ervaring. Ik heb mijn hele leven gedroomd om deel te nemen aan een WK en als je daar dan bent en voelt hoe het is, dat zal me altijd bijblijven.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Michels
Wat hoop ik toch dat die jongen z'n vorm weer gaat vinden en niet zo'n one-season-wonder gaat worden zoals zo veel van onze afgelopen jonge Denen...
0 0
marrene
Dolberg vindt het wel oké. Heeft totaal geen zelfreflectie. Hij raakte geen knikker. We hebben de Dolberg van 2 seizoenen geleden nog in ons hoofd. Vorig seizoen voor zijn blessure was het ook niks. Heeft hij gisteren ook maar iets goed gedaan? Nee.
Aan deze Dolberg hebben we niks. Aan Huntelaar ook niet. Gezien hetgeen hij 2 jaar geleden liet zien heb ik hoop dat hij dat niveau nog aan kan tippen, anders zou het de hoogste tijd voor een andere spits zijn. Jammer dat Cassierra weg is. Die zou momenteel veel beter renderen.
4 0
AbwehrChef
KJH is de beste spits op dit moment. Vorig jaar 13 goals en aantal assists, KJH moet starten en Dolberg telkens laten invallen. Dolberg staat al 8 maanden stil en heeft, buiten een penalty tegen excelsior, al tijden niks laten zien. Gisteren ook onzichtbaar. KJH nr. 1
0 -1
RedFeather
Die interviewster..
0 0
Rentokill
Oefenpotjes... je weet dat je geen spektakel krijgt. Je weet dat er niet alleen toppers zullen spelen. Je weet dat nog niemand in bloedvorm verkeerd en een team nog niet op elkaar ingespeeld. En dan klagen...
0 0
Tinus
Er valt best wel wat te klagen over de wedstrijd van gisteren. De eerste helft was nog wel Okay, maar in z’n algemeenheid en zeker in de 2e helft was er weinig lijn te ontdekken in het spel. Of je nou met een 2 of 3 jeugdspelers speelt, maakt niet uit, je mag minimaal verwachten dat er een spelidee is. Ik ben er allerminst gerust op.
0 0
dijkie87
zet sierhuis maar in de spits knalt alles erin
5 -3
blessure
Sirrhuis is Huntelaar voorbij, wat scorend vermogen betreft.
0 0
Marcoryn
Kaj is altijd 1
0 -2
AbwehrChef
Voor dit geld ben ik helemaal niet blij dat hij terugkomt. Wat een zwarte avond.
1 -4
Ajacied33
Een hele zwarte avond idd. Ga lekker een andere hobby zoeken jij, zal je vast goed doen. Dat Ajax stelt toch niks voor joh, klote mietjes...
0 0
falonso
Gelijk een zwarte avond ja? Is er iemand overleden?

Vind het ook teveel geld hoor, maar een zwarte avond... stel je niet aan. Als we straks maar met die schaal staan.
1 -1
AbwehrChef
Deze lieftallige Ajaxdames worden géén kampioen. Deze selectie is géén TEAM. Wel een handvol pussies zonder passie, inzet, lef of beleving. Zoals Woeber aan het verdedigen is bij tegengoal nr. 3. Wat een enorme nichten zijn het.
0 -3
falonso
Zet je geld er maar op in dan. Wel even wachten tot Blind definitief binnen is, dan is de quotering op geen landstitel nog hoger. Kan je nog wat verdienen! En ik maar denken dat ik hier de grootste pessimist was.

Wöber verdedigde slap ja, niet alleen bij de 1-3, maar heel de wedstrijd. Maar om de hele ploeg nou zo te veroordelen op oefenpotjes... het moet beter, dat is duidelijk, maar ik wil het nog wel zien in de officiële wedstrijden. Ik denk dat er dan een heel ander Ajax staat.
2 0
AbwehrChef
Putting my money where my mouth is: 10 bucks géén landskampioen. Jij en ik.
0 -2
falonso
Ik gok niet, dus helaas. Maar zet dat tientje maar in bij Unibet, krijg je veel meer voor terug als je gelijk blijkt te hebben. Maar goed, je bent er duidelijk van overtuigd. Hopelijk heb je het mis.
1 0
AbwehrChef
Ik ook niet. Maar 10 euro wil ik er wel opleggen. Zie totaal géén progressie. Vorig jaar waren ook al mijn voorspellingen uitgekomen met de gebruikelijke winter-paniekaankopen. Met softies win je geen partijen als het er echt om gaat.
0 -1
ajaxxcied4life
AS mag wat mij betreft trollaccounts gewoon meteen aanpakken.
0 0
AbwehrChef
Omdat iemand een andere mening heeft? Jij hebt Ajax nooit zien spelen dus houd jij je maar koest. 25 jaar kaarthouder NL uit en Europa en jij dan?
0 0
trodat4030
Een idioot is niet direct een troll, das gewoon een idioot.
0 0
Rood Gevaar
Ajax betaald 16 miljoen wat kan oplopen naar 21 miljoen voor Blind.
voor 1 jaar contract is wel echt waanzin
3 -1
Santiago
Echt onwijs veel geld voor Blind als ik eerlijk ben. Maar ik ben blij dat hij terug komt
3 -2
Rood Gevaar
het is vandaag heel duidelijk geworden dat we hem echt nodig hebben.
maar inderdaad echt onwijs veel geld
1 0
AbwehrChef
Je hebt Overmars niet nodig bedoel je.... 16-21 milj. daar moet je toch 1 of 2 goede slopers voor kunnen kopen. Overmars z.s.m.. buiten werken...
2 -3
falonso
Overmars moet maar weer weg? Ja, dan zal alles beter gaan natuurlijk. Maakt hij fouten? Ja, net zoals ieder ander. Maar ik heb eigenlijk best genoten van bijvoorbeeld Sanchez en Milik. Jij niet?
2 0
AbwehrChef
Het eeuwige goedpraten...ach iedereen maakt fouten, ach hij doet ook wel goede dingen....tegenover Sanchez en Milik staan veel fucking miskopen en dan mis ik er nog wel een paar: Sana, Boccara, Hoesen, Andersen, Meleg, Cuenca, , Cérny, Duarte, Van der Hoorn (ipv Van Dijk!), Zivkovic, Muric, Zimling, Sanogo, Sinkgraven, Gudelj, Dijks (2e en 3e termijn), Heitinga (2e), Siem de Jong (2e) Orejuela, Kristensen. Bandé en Westermann....:) Milik genoten: jij hebt er geen kijk op. Scoorde voornamelijk tegen het rechterrrijtje en 6 x tegen JOS. Financieel wel een enorme klapper natuurlijk.
0 -3
DavidFerr
Sanchez
Moisander
Babel
Schone
Poulsen
Frenkie de Jong
Onana
Viergever
Bazoer
El Ghazi
Younes
Traore
Ziyech
Tagliafico
Milik
Dolberg
Neres

Verder vind ik niet dat je Kristenssen en Bande al kunt beoordelen omdat die er pas bij zitten. En Cerny is pas 20 jaar en heeft nog tijd om zich te bewijzen als een aanwinst voor Ajax.
0 0
ajaxxcied4life
Om het lijstje wat langer te laten ogen prijken de namen Kristensen en Bande er ook al op lees ik. Triest hoor.
1 0
falonso
Milik heeft wel meer goed gedaan dan alleen tegen JOS. En denk je nou serieus dat iemand anders geen miskopen doet? Noem eens een club zonder miskopen? Noem eens een technisch directeur zonder miskopen? Die zijn er niet. Financieel staat Overmars ruim in de plus, dus de meeste miskopen hebben in die zin geen schade aangericht. Sportief kan het beter (VD hoorn ipv van dijk bijvoorbeeld), maar daar heeft hij niet als enige invloed op.

En meteen dat stellen dat iemand er geen kijk op heeft... heb je dat nodig om jezelf beter te voelen ofzo? Als je zo’n expert was geweest, had je je mening niet hoeven geven op een forum. Dan hadden we je wel gezien met columns of bij talkshows. Je bent gewoon een voetbalsupporter net als iedereen hier en dat iemand een andere mening heeft maakt nog niet dat diegene er geen kijk op heeft.
0 0
ditisdebeslissing
mike meld mondeling akkoord blind
0 0
Afcatobias
Ik heb vertrouwen in Dolberg. Nu een paar wedstrijden laten staan en Kasper het gevoel geven dat hij onze nummer 9 is en dan komt het wel goed!
4 -2
AbwehrChef
Vertrouwen gebaseerd op wat? Seizoen 2016-17? Dolberg gaat Ajax niks brengen, is niks meer van over, zit niks meer in.
1 -5
mistermiyagi
Jongen Gast, Dolberg laat op de trainingen zien een toekomstige top spits te zijn..
Zelfde als hij liet zien in het seizoen 2016/2017.
Iedereen gelooft in deze knul, zelfs Jorgensen zegt dat hij de betere is..

Ibrahimovic speelde niet eens, Mido was de betere, op de training liet Zlatan Ibrahimovic het wel zien..
1 0
trodat4030
Buiten dat ook ik vertrouwen in Dolberg heb, hoe weet jij hoe Dolberg het op de training doet? Die zijn allemaal besloten op een sporadische warming up rondo na.
0 0
falonso
Wat ben jij lekker positief. 1 goed seizoen, 1 slecht seizoen, dus alles is er direct uit? Moet ie maar bij RKC gaan spelen dan? Fijn dat jij zoveel vertrouwen in onze spelers hebt.
2 -1