Veltman ziet Blind graag naar Ajax komen

SJvanveen, 12-07-2018 om 20:23, 19458 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Joël Veltman ziet Daley Blind graag naar Ajax gekomen. Op Instagram hield de aanvoerder van Ajax een zogeheten Q&A, waardoor hij op het sociale medium antwoord gaf op diverse vragen. Hierin kwam ook de mogelijk aanstaande Ajacied aan bod.

Blind en Veltman speelde al eerder samen bij Ajax en eerstgenoemde keert mogelijk nu terug op het oude nest. Een terugkeer van de international ziet Veltman als iets positiefs. 'Een goede vriend en echte Ajacied is altijd welkom', laat hij op zijn pagina weten.

Verder spreekt over zijn lievelingseten, het WK en ook zijn revalidatie komt aan bod. Hoe het gaat? 'Het gaat beter en beter en beter, hopelijk ben ik begin 2019 weer fit', stelt hij. Of hij dan het liefst doelpunten maakt of doelpunten voorkomt? Het antwoord is simpel. 'Als verdediger is het altijd leuk om te scoren, maar doelpunten voorkomen geeft mij een beter gevoel.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Toekomst1900
Zie zoveel reacties over Blind moet op 6, of juist niet. De discussie welke positie hij moet komen te staan, geef juist aan dat we op deze twee posities er niet helemaal uit zijn en dat je met hem dus twee kanten op kan. Mijn voorkeur oogt naar 4, mede door de aanwezigheid van Ziyech. Mocht die weg gaan, zie ik TenHag de keuze maken om Tadic of Labyad naar middenveld te zetten.

Ook was ik erg gecharmeerd van het spel van Careltje. Dan hebben we Donny, Frenkie, Sinkgraven en Schone nog. Mocht Ziyech vertrekken, dan mag Ajax nog een extra 11 halen. Anders is de selectie, met Blind, compleet!
1 -1
afcasven1995
Ik heb gewoon vertrouwen in Wöber centraal achterin, was voor z’n blessure echt top.
2 0
gi0vanni
Klopt alleen hopen dat back up LB Sinkgraven en back up RV Cerny een beetje heel blijven.
0 0
Ajax#1900
Morgenochtend dus weer nieuws van Mike Verweij...
0 0
Mi-leak
Mike Verweij


@MikeVerweij
2 min.2 minuten geleden
Meer
BREAKING: megadeal #Ajax ... Contract met @adidas opengebroken en verlengd tot zomer 2025. Verbintenis ter waarde kleine 50 miljoen euro.
1 0
Ajax#1900
Ah thanks, dat is ook goed nieuws.
0 0
Ajaxbrl
Babel?
1 0
Jood074
het schijnt zo te zijn dat babel niet naar Brazilië wou om in beeld te blijven bij oranje dus kun je natuurlijk prima bij Ajax spelen
1 0
Tikkiebreed
Doel: Onana Verdediging: Tagliafico, wober, de ligt, Mazraoui (of kristensen) Midden: frenkie, blind (6), vd beek, Voor: Tadic, Dolberg, Neres. Vanuit gaande dat Ziyech vertrekt zie ik hem zo het liefst. Lijkt me een elftal wat ook weer kan stunten in Europa!
2 -1
mallerd
Heb toch liever Blind op 6 dan Frenkie, laat Frenkie het maar uitvechten met Van de Beek. Frenkie zorgt voor zoveel balverlies met zijn onnodige gedribbel, Blind is een type Schone maar dan beter en fitter. Je zag hoe goed het liep vorig jaar met Schone op 6, waarom zou je dan nu Frenkie daar neer gaan zetten.
1 -5
jaripettersson
Frenkie verliest de bal nooit, let maar eens op. Wat een gezwam dit.
0 -1
MosesD
De Jong zoveel balverlies en onnodig gedribbel? Haha, het ligt vermoedelijk aan je nickname anders ben je wel een mallard........
1 0
echtgras
Vorig jaar liep t juist heel vaak niet zo goed met Schone, die kan invallen maar is geen basisspeler meer. Wel eens dat Blind daar het beste is.
Maar heel erg oneens dat Frenkie veel balverlies lijdt. Dat is juist zn kracht. Vd Beek kan bijv niet op 6 staan want die lijdt wel eens balverlies. Ik denk dat Blind, Tadic en Frenkie spelen en Donny is de eerste vervanger voor 1 v die plekken
1 0
gi0vanni
Het blijft de vraag of Blind wel op 6 komt want dat zou betekenen dat we te weinig verdedigers hebben.
0 0
ajax4ever01
Ik verwacht nog voor het weekend het bericht dat het rond is. Marc, ik heb veel geklaagd over je maar nu maak je het allemaal goed met deze versterkingen.
0 0
Jessey1981
even off-topic. ik heb deze shirts laten ontwerpen vinden jullie het wat?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=524886987914623&id=431744450562211
4 0
433metdepuntnaarlinks
Achterkant een beetje te groot, iets kleiner dan kun je in één oogopslag beter zien wat er allemaal staat. Geeft ook een iets nettere stijl in mijn ogen. Design is wel gaaf als je t mij vraagt!
2 0
Jessey1981
thx voor je feedback! het uiteindelijk design zal idd wel wat kleiner uitvallen als het bedrukt wordt. ik zat er nog aan te denken om afca te vervangen met wzawzdb - ik werdt er op gewezen dat er een copyright heerst op afca. en biker cuts hebben normaal ook een 1 procent patch die wil ik vervangen met 14. ook een verwijzing naar Nouri is iets wat ik er erg graag in wil hebben. maar bedankt voor je feedback, word zeer gewaardeerd :)
0 0
Ozymandias
Ik zou graag zien dat Veltman inziet dat Ajax zijn top is en zijn contract in Amsterdam tot medio 2023 verlengt. Veltman voegt aanvallend weinig toe aan het spel maar met Blind centraal achterin kan Veltman zich op zijn verdedigende en opbouwende taken richten. Hetzelfde geld voor Tagliafico op links. Natuurlijk zullen Tagliafico en Veltman zelf nog met regelmaat diep moeten gaan of op het middenveld aansluiten maar minder dan wanneer er geen inschuivende '4' zou staan. Mazraoui is mijn favoriet voor op rechtsback maar als Veltman aangeeft nog jaren bij Ajax te willen blijven zou ik hem weer in de basis zetten en Mazraoui zich laten richten op een positie op het middenveld.
3 -1
PetrosQ
Ik snap je beweegredenen, maar verwacht dat Veltman naar het buitenland zal gaan. Als Veltman terug komt van zijn blessure dan is hij bijna 27. Ik verwacht dat hij de tijd rijp acht om nog een buitenlands avontuur aan te gaan.
0 0
Bensco
Ik denk dat Veltman zelf wel is uitgeleerd bij Ajax. De jongen speelt al een tijdje bij de club en is de laatste 2 seizoenen behoorlijk gestagneerd in zijn groei. Zelfs onder Bosz, waarin aanvallend spelen centraal stond, wist Veltman niet zijn stempel te drukken. En toen had hij Sanchez zelfs naast hem staan. Veltman heeft de grootste groei/leercurve (van je 18 tot 23ste) ook al achter de rug. Veel beter dan dit worden ze vaak dan niet meer. Verdedigend staat die ook wel prima zijn mannetje maar een back is een specialist. Iemand die naast verdedigen ook aanvallende kwaliteiten heeft. Anders heb je gewoon een centrale verdediger op die positie staan wat dus ny het geval is.
0 0
RedFeather
Ja Mazraoui wordt gehyped maar maakt veel fouten als hij op die positie terecht kwam / opgesteld stond.
Veltman is -ironisch genoeg- onze beste rechtback. Vond de kritiek altijd overdreven.
1 0
Afstandsschot
Wel belangrijk om te vermelden dat deze functie van Instagram Veltman de mogelijkheid geeft om te kiezen welke vragen hij weergeeft en dus beantwoord. Hij haalt deze vraag er dus bewust uit en geeft er antwoord op, terwijl niemand zou hebben geweten dat deze vraag überhaupt gesteld was als hij het gewoon links laat liggen. Interessant om in het achterhoofd te houden, zou Veltman meer weten?
5 0
afcasven1995
Veltman, Siem en Blind (en nog een paar, Klaassen?) zullen wel samen in een appgroep zitten.
1 0
Bensco
de ''ajacied voor altijd app'', Sjaak Swart is de beheerder ;)
4 0
bremovic
blind moet absoluut op de 6 positie maar ben bang dat dat niet gaat gebeuren
2 0
Jorehn
Jorehn is Comfort lid Jorehn is Comfort lid
Omdat ten Hag al aangegeven heeft niet zowel Blind als Magallán nodig te hebben. Aangezien de laatste als CV zou komen, lijkt het me logisch dat Blind als een CV gehaald wordt, en niet als CVM
2 0
Radie125
waarom ben je bang dat dit niet gaat gebeuren
1 0
bremovic
magallan komt niet(Snap ik naar al die tijd van wachten wel)en ten hag zei dat 1 van de 2 kwam en niet allebei dus zien ze blind als cv lijkt mij
0 0
Ajax#1900
Door de aanwezigheid van Frenkie en Donny. Wel een luxeprobleem eigenlijk.
1 0
433metdepuntnaarlinks
Joel, je bent niet de enige. Als Ziyech vertrekt (waar ik vanuit ga) kun je mooi Frenkie op zijn droomplek zetten als vervanger van Ziyech, en kan Blind als ervaren bewezen regisseur op 6 spelen. Daarvoor Tadic - Dolberg - Neres en een bank met Labyad Huntelaar Schone ... Wauw!
3 0
RedFeather
Wober in de basis?
0 0
jaripettersson
Ja.
0 0
Mikey Stormram
Op de een of andere manier is het toch altijd lekker als je spelers al zo concreet hoort praten over een mogelijk aanstaande transfer. Het feit dat Joël zo makkelijk op een vraag via Instagram (nota bene) reageert, geeft wel aan dat ze binnen de selectie toch ook wel met Blind bezig zijn. Hoop dat het nog deze week officieel wordt!
8 0
Frankkie
Ja, want alles wat op Facebook staat of wat op Instagram staat is waar!!!
Hou toch op, sinds die kut update van Instagram doet de hele fucking wereld een Q&A, en als ik dat allemaal
moet geloven, willen alle vrouwen een trio, gebruikt niemand drugs, gaat geen enkele kerel vreemd en zijn alle vrouwen het gelukkigst met hun kont! Dus ja, als Joël, Blind graag zien komen.... jaaaaa, dan is het zo goed als officieel hoor.....
0 -5
JPM
Blijf ademen.
3 0
Dani3178
Held!
0 -1