Talent Reuvers van Kon HFC naar Ajax

BVeenstra, 12-07-2018 om 13:50, 15840 views, Koninklijke HFC | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

De jeugdopleiding van Ajax is voor het volgende seizoen opnieuw een talent rijker geworden. Thijs Reuvers komt over van Koninklijke HFC, zo meldt de club uit Haarlem op haar officiële website.

Reuvers kwam in het voorgaande seizoen uit voor Koninklijke HFC O15, waardoor hij hoogstwaarschijnlijk als B-junior zal gaan spelen in Ajax O16 of mogelijk Ajax O17. Vanuit Koninklijke HFC O11 gaan er bovendien nog drie spelers naar Ajax. Het gaat om Aaron Bouwman, Noah Jansing en Jonas Veltman.

Reuvers is, zover bekend, de vierde aanwinst voor de B-jeugd van Ajax. Eerder werden Annas Salah-Edinne (AZ), Youri Baas (Excelsior) en Julius Dirksen (PEC Zwolle) al aangetrokken.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mr.P.
Niet alleen Reuvers AS:

Thijs Reuvers O-15 naar Ajax
Aaron Bouwman O-11 naar Ajax
Noah Jansing O-11 naar Ajax
Jonas Veltman O-11 naar Ajax

Komen ook allemaal van HFC
0 0
Michels
Zou AS dat nou snel even aan de tekst hebben toegevoegd, of heb jij alleen de titel gelezen en toen gedacht: "hé, ze vergeten mensen! Snel ff een berichtje sturen!!"
0 0
afcas
aangezien er in eerdere reacties al over die namen gepraat wordt zou ik uitgaan van het 2e. als dat niet voldoende bewijs is heb ik het in het artikel gezien voordat zijn reactie kwam.
0 0
Michels
Zo lang is het artikel toch niet. Tegen de tijd dat je met je duim bij de reacties bent, heb je het ook gelezen...
0 0
afcas
aangezien er in eerdere reacties al over die namen gepraat wordt zou ik uitgaan van het 2e. als dat niet voldoende bewijs is heb ik het in het artikel gezien voordat zijn reactie kwam.
0 0
afcas
heb je uberhaupt het artikel wel gelezen knul?
0 0
hakkietjakkie
Shit nog een Veltman #flauw #iknow
1 -6
widmfan7
Die Julius Dirksen schijnt wel een groot verdedigend talent te zijn, bij Zwolle waren ze er erg rouwig om dat ie vertrok. Baas en Salah Eddine zijn beide linksback dus die gaan met elkaar concurreren. Op welke positie speelt Reuvers?
0 0
wolterx
Baas is een jaar jonger dan Salah-Eddine die waarschijnlijk in de winter vroegtijdig naar de o19 gaat als hij zijn niveau haalt en zich blijft ontwikkelen, die gaan elkaar voorlopig niet in de weg zitten nog. Ben zelf meest benieuwd naar Milovanovic en Chourak (o15 komend seizoen) + Gesser voor de o14 waarschijnlijk. Gesser een veelschorende spits voor Alphense boys, Chourak en Milovanovic allebei jeugdinternationals die al met Ajax hebben meegespeeld laatste weken en allebei al eerste goaltje hebben gemaakt. Chourak was mee met de o14 naar Madrid tijdje terug, Milovanovic scoorde tegen Wooter Academy u16 met de o15 paar dagen geleden.
1 0
mv
Weet jij misschien of er nog spelers van de O13 en O14 zijn afgevallen?
0 0
ajax4altijdamsterdam
Van o14 is alleen Xander van den Berg afgevallen ..gaat volgens mij naar Kon HFC.
0 0
Trainer21
Klopt, hij speelt aankomend seizoen bij ons:)
0 0
wolterx
Weinig van 2004-2005 eigenlijk, weet wel dat er ook zelf weggegaan zijn bekendste is Cedric Hatenboer (uit Rotterdam, verkoos dichter bij huis te gaan spelen meen ik, zal bij Sparta aansluiten) zou ook nog 1 van de 2004 groep weggestuurd zijn maar weet niet 1,2,3 wie. Zijn er wel een hele hoop bijgekomen voor die groep door verwachte dubbele competitie die ze willen spelen (Europees en nationaal dus)
0 0
Sunstridr
Buitenspeler, maar wat voor sort buitenspeler en welke been is zijn sterker weet ik niet.
0 0
Trainer21
Zelf heb ik hem in 0-15-2 gehad als eerste jaars. Het is een klassieke linksbuiten. Gaat liever buitenom dan binnendoor. Is linksbenig, scorend vermogen, en snel op de eerste meters, daarnaast lukken 9/10 acties
0 0
Sunstridr
Reuvers is blijkbaar al bij KHFC's tweede team geweest.
0 0
Bky
JONAS VELTMAN.

#ALTIJD BASIS.
1 -3
Redrum
Nog een Veltman erbij, pffff
0 -13
RaynoFischer
Wordt die arme jongen nu al gehaat alleen maar omdat hij toevallig ook Veltman heet ...
5 0
Sunstridr
Er zijn meer honden die fikkie heeten.
4 0