Uitslagen en schema voorbereiding Jong Ajax

BVeenstra, 12-07-2018 om 13:35, 6284 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Jong Ajax is net als Ajax 1 al volop in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Veel spelers van Jong Ajax trainen deze weken mee met de spelers van het eerste elftal, maar het elftal van trainer Michael Reiziger bereidt zich ook middels oefenduels voor op een nieuwe jaargang in de Keuken Kampioen Divisie, zo valt te lezen in Voetbal International.

Zo speelde Jong Ajax op woensdag 27 juni een oefenduel met Wooter Academy. Deze wedstrijd met 7-1 gewonnen. Afgelopen woensdag speelde men tegen Jong FC Utrecht. Ook deze wedstrijd werd gewonnen: 2-0. Danilo Pereira en Victor Jensen waren de doelpuntenmakers.

Aankomende zondag speelt Jong Ajax tegen Heracles Almelo. Deze wedstrijd wordt gespeeld tijdens de Open Dag van de club uit Overijssel. Op zaterdag 21 juli wacht een thuiswedstrijd tegen Al Ettifaq uit Saudi-Arabië. Weer een week later speelt men op bezoek bij de Koninklijke HFC in Haarlem.

Overzicht:
27 juni: Jong Ajax - Wooter Academy (7-1)
11 juli: Jong Ajax - Jong FC Utrecht (2-0)
15 juli: Heracles Almelo - Jong Ajax
21 juli: Jong Ajax - Al Ettifaq
28 juli: Koninklijke HFC - Jong Ajax

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik hoop dat Reiziger met Kotarski; Pasquali, Botman, Bakker; Nunnely, Gravenberch, Bijleveld, Johnsen; Lang, Kühn en Jensen in de basisopstelling gaat spelen spelen. Met Johnsen en Nunnely die op de flanken hun één op één acties aan moeten gaan en Lang, Kühn en Jensen die dicht tegen elkaar aan spelen waarbij ze geen vaste posities hebben maar waarbij er normaliter twee in de half-spaces en één in het centrum staan. Met Bijleveld en Gravenberch achter de bal op het middenveld zou de ploeg een overschot aan voetballend vermogen en creativiteit hebben. Ik zou Pasquali trouwens als rechterfullback opstellen omdat hem verdedigend beter te maken aangezien ik denk dat hij op het middenveld de concurrentie zal verliezen maar misschien goed op rechtsback tot zijn recht kan komen.
0 0
10Pele10
Gravenberch dus als semi controleur?
0 0
Ozymandias
Onder meer maar vooral als centrale middenvelder die zo veel mogelijk achter de bal is om het spel te verdelen.
0 0
Pheadrus
Ik denk dat Jong Ajax het dit jaar lastig krijgt, met name op fysiek vlak. Nogal wat kleinere en jonge spelers in het team. Prima als Ajax middenmoot presteert.
0 0
DonAdam
Natuurlijk krijgt Jong Ajax het niet lastig op het fysieke vlak. Er is sinds de Fluwelen Revolutie flink geinvesteerd in performance coaches en fysiek. Fysiek heeft ook niets te maken met klein, neem Jerommekes als Shaqiri van Stoke en Younes nu van Napoli. Verzwakt Jong Ajax verloor van de week ook maar met 1-3 van Nordsjaelland, dat top 3 Denemarken is. Vergelijkbaar met AZ en Feyenoord. Jong Ajax is Eredivisie niveau.

Jong Ajax moet elk jaar top 3 spelen en eens per 2-3 jaar kampioen worden.
0 0