Jong Ajax oefent zondag tegen Heracles

BVeenstra, 11-07-2018 om 12:05, 7486 views, Heracles Almelo | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Jong Ajax zal aankomende zondagmiddag een oefenduel gaan spelen met Heracles Almelo. De wedstrijd vindt plaats tijdens de Open Dag van de club uit Almelo, zo wordt gemeld via de officiële kanalen.

De club geeft verder aan dat de wedstrijd gratis toegankelijk is. Een seizoenkaart of wedstrijdkaart is dan ook niet nodig. Wel wordt geadviseerd tijdig plaats te nemen op de tribune, want vol is vol. Op de website meldt Heracles Almelo verder dat de wedstrijd om 14.30 uur zal beginnen.

Welke spelers er zondag bij Jong Ajax meedoen is afwachten. Veel spelers die het komende seizoen bij het belofteteam zullen spelen, maken de voorbereiding van het eerste elftal mee. Mogelijk dat enkelen nu zondag worden opgetrommeld voor de uitwedstrijd in Almelo.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DeKenner
AS, kunnen de selecties van Ajax 1, Jong Ajax, Ajax 019 etc. geupdate worden? Staan nog een hoop spelers in die al vertrokken zijn. Ik ben benieuwd naar een helder overzicht van wat er in de diverse selecties nog over is gebleven na vorig seizoen.
4 0
Abu
Welke wil je weten? Check anders transfermarkt dat staat wel aardig strak

Iemand een opstelling van Jong vandaag?
0 0
sdds
Ajax man united akkoord over blind
1 0
Kees999
Ondanks alle kritiek op de jong elftallen in de eerste divisie zijn de spelers uit het kampioenselftal van jong Ajax best wel gewild bij de eredivisieclubs. Benieuwd wat voor elftal dit seizoen aantreedt. Verjonging is goed en hoort bij een jong elftal.
3 0
Budapest
Leuk, mogen de jonkies laten zien wat ze waard zijn op ED niveau.
0 0