Normale en luxe versie boek Sjaak Swart!

BVeenstra, 09-07-2018 om 11:30, 5067 views, AS |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Mister Ajax Sjaak Swart vierde eerder deze week zijn tachtigste verjaardag en om dat te vieren heeft Ajax liefst twee versies van zijn boek te koop in de Ajax Shop. Zo is er een normale versie, maar ook een luxe versie.

De normale versie van het boek is al bijzonder, maar de luxe editie biedt nog meer hele leuke extra's. Zo krijg je hierbij een chique bewaardoos, een uniek nummer inclusief handtekening van Sjaak Swart en daarbij ook nog een retro Ajax-shirt uit de jaren zestig in maat L.

Ook voor de gameliefhebbers is er behoorlijk goed nieuws! Ajax biedt zijn supporters namelijk ook gaming headsets aan voor alle consoles. Dat betekent dus dat iedereen die games speelt op de PC, PlayStation 4 en XBox One kan gamen met een Ajax gaming headset.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vvz1917
Heerlijk boek! Sjaak, Johan en Marco zijn de 3 grootste helden van Ajax.. Mijn liefde 24/7 sinds 1981, Verheug mijn nu al op Ajax - Sturm Graz!!!!
1 0
Concrete
Pittig prijsje, ben blij dat Sjaak nog geen 100 is
1 0
ajacied pp
Heb het boek reeds bestelt enige dagen geleden, ook wacht ik op het nieuwe jaarboek 2017/2018 met de extra AJAX historie, beide boeken zullen een welkome aanvulling zijn van mijn enorme AJAX verzameling met boeken , tijdschriften en video's van mijn club
2 0