Swart: 'Tussen zes- en zevenhonderd telefoontjes'

BVeenstra, 04-07-2018 om 07:50, 13402 views, De Telegraaf |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Sjaak Swart heeft een mooie tachtigste verjaardag achter de rug. In gesprek met De Telegraaf spreekt hij over een prachtige dag. 'Ik voel me koning Willem-Alexander, want ik heb tussen de zes- en zevenhonderd telefoontjes en berichten gehaald', vertelt Mister Ajax.

De voormalig buitenspeler geeft vervolgens enkele namen prijs. 'Van der Vaart, Sneijdertje, Heitinga, Peter Bosz, Ronald Koeman, Frank Arnesen, ik heb ze allemaal aan de lijn gehad. Prachtig toch', straalt Swart, die ook een mooi cadeau kreeg van de Cruyff Foundation. 'Mijn eigen Cruyff Court in het Sumatraplantsoen, in de Indische Buurt in Amsterdam, waar ik tussen mijn eerste en vierde jaar heb gewoond, nadat we uit Muiderberg kwamen.'

Ook in de kantine van Sportpark De Toekomst werd Swart verwend, zo vertelt hij tot slot. 'Door chef-kok Dennis. Een gevulde koek van zestig bij zestig centimeter met mijn naam en ’80’ van pinda’s erop, omdat ik daar elke dag een gevuld koekie neem.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxbrl
Sjaak heeft gister zijn telraampie gebruikt hoor!
0 0
NouridolbergNeres34
Prachtig, nog zo gevat voor zijn leeftijd. Sjakie blijf nog lang bij ons.
1 0
3*stars*3
Ik zag hem laatst bIj VI oranje.
80 jaar en nog zo scherp!
Zijn insta account wordt waarschijnlijk beheerd door iemand anders maar die captions, zijn toch wel typisch Sjaak en altijd grappig.
2 0
Bjorn
Echt een geweldige man.

Nog vele jaren Sjaakie.
1 0
GvanderK
Clubheld, Icoon, samen met Cruijff de grootste Ajacied allertijden in mijn ogen.
6 -1
vasofiets
prachtig,altijd sjaak gebleven,geen kapsies
0 0
mvdk
Ik wil Sjakie Wolfs ook nog even noemen. Hij was materiaalman, maar ook een verschrikkelijk grote Ajacied.
0 0
MisterAFCA
+1!
0 0
MisterAFCA
Wat is dit toch een icoon. Ik lees op VZ en helaas soms ook hier dat deze man tegen zichzelf in bescherming moet worden genomen vanwege zijn uitspraken. Er is toch niets mooier om te zien dat een man die zolang voor Ajax heeft gespeeld, zoveel heeft gewonnen, ook gewoon de grootste supporter van Ajax is. Heerlijk man! Als hij wat roept is het vaak gekleurd door zijn Ajaxbril maar hij heeft naar mijn weten ook nooit als analist een mening gegeven. Echte Ajacied! Die moeten we koesteren!!!!
9 -1
OKP-AFCA
Niemand die daaraan twijfelt maar met sommige uitspraken zet hij zichzelf en Ajax voor lul, niveautje van Hanegem en die boeren broertjes, dat wil ik niet bij Ajax.

Ajax zet zichzelf voor lul bij De Graafschap en hij doet er nog een schepje bovenop, daar moet hij voor in bescherming genomen worden.

En naar een scheidsrechter bellen, kom op he..
1 -9
MisterAFCA
Ik wilde nog de moeite nemen om inhoudelijk op je te reageren maar andere hebben hun zegje al gedaan. Is het flesje azijn al leeg of al aan een nieuwe begonnen?
0 0
afcas
donder op. meer heb ik hier niet over te zeggen.
0 0
Bensco
Dat maakt sjaak toch wel sjaak voor mij. Het is altijd 100% Ajax, de rest is kut.
0 0
mvdk
En dat is ook zo.
0 0
Sterretje73
Wat een onzin. Branie, zelfvertrouwen en een grote bek. Dat is Sjakie ten voeten uit. Of hij nou 20 of 80 is. Laat hem lekker rommelen en waardeer deze man als de topAjacied die hij is. Prachtige vent met een giga hart...
1 0
Lazell
Een van de betere spelers van het allerbeste Ajax ooit, die zich op zijn 80ste nog druk maakt over de verkeerde beslissing van de scheids. Mensen met zulke passie en status voor onze club moet je koesteren. Hij is gewoon zichzelf, wat de media en anderen daarvan vinden kan me gestolen worden.
5 0
CR14FF
Prachtige man! Trots dat hij onze Mister Ajax is.
6 -1