'Nog geen akkoord Ajax met Southampton'

BVeenstra, 21-06-2018 om 13:45, 24990 views, The Daily Echo | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Een transfer van Dusan Tadic van Southampton naar Ajax lijkt aanstaande, maar van een definitief akkoord is nog geen sprake, zo beweert The Daily Echo. Het medium schrijft dat de onderhandelingen tussen de twee clubs nog gaande zijn.

De Telegraaf schreef donderdagochtend dat een overgang binnen 24 uur afgerond zou zijn, maar volgens The Daily Echo is er nog geen definitief akkoord bereikt. Wel wordt verwacht dat de wens van Tadic om naar Ajax te transfereren in vervulling zal gaan.

Ook de Engelsen beweren dat Tadic na vier goede jaren terug wil naar de Eredivisie, waarbij The Saints bereid zijn om de Serviër te laten gaan. Er wordt door De Telegraaf gesproken over een gelimiteerde transfersom van 17,1 miljoen euro, maar volgens The Daily Echo probeert Southampton er mogelijk nog meer uit te halen, omdat Tadic nog een contract van twee jaar heeft.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Ik vraag mij af of de transfers van Malaggan en Tadic wel doorgaan. Duurt tegenwoordig wel erg lang. Ook Justin is nog niet verkocht! En Ziyech.
Ben benieuwd of je op deze manier een ingedeeld team krijgt.
1 -1
DeGodenzonen020
Hoe zouden onze transfers gaan bij complete mediastilte tot de presentatie en dat ook van de aanstaande spelers eisen?
0 0
boyafca
Tadic heerlijk spelertje toch? Wie zal Ajax nog meer halen denken jullie?
0 0
Brandon
Lol hoezo meer uithalen dankzij 2-jarig contract? 17.1 op tafel leggen en ze moeten dan accepteren, toch?

Ajax probeert juist minder ervan te maken.
0 0
AlexIbarra
Aparte tekst idd, een gelimiteerde transfersom waar je nog wat meer uit wilt halen..
0 0
Bensco
Waarom Tadic? Wat maakt hem zo bijzonder dat we in de duurste competitie van de wereld willen gaan shoppen? Daar ben ik eerlijk gezegd heel nieuwsgierig naar.
1 -2
Ozymandias
Het feit dat als een speler van zijn kaliber naar Ajax wil komen het niet uitmaakt waar hij speelt. Dat soort buitenkansjes mag Ajax natuurlijk nooit laten liggen (mits ze het financieel gezien zich kunnen veroorloven). Als hij naar Ajax komt is dat eigenlijk absurd aangezien hij makkelijk mee zou kunnen bij een sub-topper in de Premier League. Hier in Engeland is er dan ook vooral met vel ongeloof gerageerd op het nieuws dat hij persoonlijk rond zou zijn met Ajax.
3 0
NoPants
17 miljoen voor een speler die het zeer verdienstelijk heeft gedaan in de zwaarste competitie ter wereld, 29 is en dus het klappen van de zweep kent, en zich ook in de eredivisie al heeft bewezen.

Wat heb zo byzonder maakt is dat hij normaal onhaalbaar zou zijn, maar doordat veldmate en schreuder hem kennen wilt hij toch wel komen.
5 0
PeterDeAjacied
En omdat Ajax zeer waarschijnlijk Europees speelt, ook al is het maar Europa League. Bij Southampton is hij aan degradatie ontsnapt en ik denk dat hij geen zin heeft in weer een seizoen in de onderste regionen.
1 0
Sterretje73
Good business all round. Wants to leave, approaching 30 and we are making 17m for a player who only turned up to 4 games in 2 seasons. Great business again by the club

Southamptonfan over Tadic. Klopt dit verhaal ?
0 0
AlexIbarra
Waarschijnlijk Nadamesmo die een account in Engeland heeft aangemaakt...
0 0
Ferd
Zo schrijft de gemiddelde AS’er toch ook over Kluivert en Ziyech.
0 0
Ozymandias
De meeste (of eigenlijk gewoon alle) Southampton fans hoopte enorm dat hij zou blijven. Hij is hun beste speler en ze waren eigenlijk vooral bang dat een andere Premier League club hem uit zou kopen.
0 0
NoPants
Nee. Hij heeft afgelopen seizoen 41 wedstrijden gespeeld, gemiddeld 78 minuten per wedstrijd.
1 0
Sterretje73
Ok dank. Lag al in bed en was te moe om zelf nog te goochelen. Schrok me ff een hoedje ;-p
0 0
chuckie88
Leuk zo n bankrekening... maar werkelijk iedereen weet van onze situatie en wil het maximale halen uit de onderhandelingen... wie vertelt me wat de funktie is van een gelimiteerde transfersom van 17.1 miljoen en dat een speler zelf ook wil dat dan een club nog steeds kan onderhandelen om er nog meer uit te halen?
0 0
Oliveira
Ik zie graag versterkingen komen. Maar persoonlijk had ik liever Kostic zien komen, niet dat Tadic slecht is in tegendeel juist hij is als hij komt de beste speler van de Eredivisie, maar zijn leeftijd speelt ook een belangrijke rol. 29 jaar dus over 2-3 jaar zal hij wel een keuze maken om of te stoppen of naar een land te gaan om in de laatste deel van zijn carrière nog even flink wat geld te verdienen zonder dat Ajax daar ook maar iets van het transferbedrag ( minimaal 17M.) terug ziet, dit terwijl een Kostic ongeveer net zoveel potentie heeft en ruim 5 jaar jonger is.
0 -3
AlexIbarra
Het moet niet de norm worden om spelers van bijna 30 uit het buitenland te halen.
Maar in dit geval prima keus, ervan uitgaande dat hij nu topfit is.
1 0
Knalpot
nou ja dat is ook weer overdreven natuurlijk over 2 seizoenen is er nog steeds wel een chinese club zo gek om zeg maar 15M voor Tadic af te tikken.
4 0
Ajax#1900
Ik. vind dit echt onzin. Zeker in de Eredivisie kun je prima tot je 35e spelen omdat het tempo veel lager is en omdat je niet zo veel wedstrijden speelt als ik de PL. Als je 29 bent ben je juist op je top, echt de perfecte leeftijd.
3 0
Oliveira
Als Ajax hiervoor kiest moeten toch wel zeker elk jaar kampioen worden anders is dit niet bepaald rendabel.
0 -2
Ajax#1900
Ik denk ook dat je door dit soort spelers elk jaar kampioen kan worden. Als je tweede wordt en je kwalificeert voor de CL kun je ook doodleuk 20 mln bijschrijven btw.
1 0
Oliveira
Die 20 miljoen is gewoon bedoelt voor salarissen. En als je een speler hebt die rond de 2 miljoen per maand verdient heb je alsnog niks aan die "bonus"van 20 miljoen, want je komt alsnog 4 miljoen te kort voor dat jaar.
0 -1
BobaAjax
2 miljoen per maand???
1 0
ajax4ever01
Komt niet. We worden lekkergemaakt en vervolgens komen ze aanzetten met een breedteaankoop.
1 -1
iammike
Idd. Eerst even wachten tot alle supporters de seizoenskaarten hebben bestaald en de Europese pass patrout zijn uitverkocht. Daarna gaan ze Stijn schaars halen.
0 0
MSwertz92
Whuahahahaha Stijn Schaars
1 0
Good Luck
Bron???
0 0
Jarl1989
Jaar 2017 Richalson, 2016 Balottelli, 2015 Eto’o.
0 0
Wzawzdb1997
als dit rond is zou ik echt tof vinden dan heb ik een goed gevoel voor komend seizoen
0 0
iammike
Zal uiteindelijk wel weer op niks uit lopen dan
2 -1
Ajax#1900
Daar gaan we idd vanuit. Wordt weer helemaal niks.
1 -1
GvanderK
Vooral lekker negatief blijven!
1 0
Pheadrus
Off topic; Ik ben benieuwd hoe Jong er dit jaar uit zal zien. Er komen negen spelers uit de O19 die door moeten; Kemper, Bakboord, ter Heide, Pasquali, Ylatupa, Nunnely, Thethani, Danilo. Moet ze niet wat spelers laten gaan of verhuren? Het lijkt mij dat Jong een veel te grote selectie heeft.
1 0
trodat4030
Zijn ook 13 spelers van Jong vertrokken.
0 0
MennoJerry
Ik zou het tof vinden als de media en in dit geval de Telegraaf hun grote muil is zouden houden als ze per ongeluk expres lucht krijgen van dit soort dingen. Er wordt niet voor niks in het geheim onderhandeld. Beetje meedenken met nederlands voetbal en eerst even overleggen zou op prijs gesteld worden ipv je eigen hachje voorop zetten met een primeurtje.
0 -1
NoPants
De telegraaf is een krant, en die moet nieuws brengen, zeker als ze het eindelijk een keer bij het juiste eind hebben. Klaag eerder bij wie er lekt naar de telegraaf.
1 0
MennoJerry
Ik snap dat ze moeten brengen, en daar is ook niks mis mee. Maar zorg dan dat je de primeur hebt als het rond is. Nu staat er letterlijk dat Overmars en Slop weer ‘betrapt’ zijn op schiphol. Als er niks naar buiten komt via een krant dan is geloofd ook niemand het. Nu maken ze het heel echt. Overleg ff met Ajax en zorg gewoon dat je de primeur hebt als het ook echt rond is. En niet net nu ze met de laatste plooien bezig zijn.
0 -1
jariafca020
Heerlijke gedachte dat er nog spelers van dit kaliber zijn die voor Ajax willen voetballen. Op deze manier kunnen we echt het Bayern van NL worden.
2 0
GvanderK
Inderdaad op deze manier gaat het de goede kant op.
1 0
voorkennis
Gaan we weer......volgende soap
2 -3
GvanderK
Waarom zijn er zoveel mensen meteen zo negatief bij elk bericht. Het werkt niet zoals in FIFA waarmee je met drie klikken op de knop een speler binnen harkt.... In de echte wereld heeft een transfer tijd nodig zodat alle partijen tevreden zijn. Het komt allemaal goed mensen, soms duurt het wat langer dan normaal.
0 0
GinoAFCA
gast ....
2 -1
MelleAfca
Denk dat Ajax probeert niet de volle 17,1 te betalen.
3 0
Lazell
Dat staat er niet. Quote van de bron:
"A fee of around £15m has been mooted (geopperd) but Saints will push hard to get as much as they can for Tadic, who has two years left on his current contract."

Er staat dat Ajax 15 miljoen pond heeft geboden, maar Southampton meer wil. Bij de krant zijn ze blijkbaar niet op de hoogte van de gelimiteerde transfersom. Gewoon een onzin artikel weer.
0 0
Bky
15 miljoen pond is wel precies 17.1 miljoen euro.
0 0
Lazell
Klopt ja. Volgens deze bron heeft Ajax dat bedrag geboden, dat ontkracht dat ze proberen te zeggen dat Ajax niet de volle 17,1 probeert te betalen. Zou alsnog kunnen hoor, dat Ajax dat wil, maar dat staat er niet...
0 0
RusselWestbrook
Gelimiteerde transfersom, maar ze willen meer geld.

Zo werkt het niet. Dom artikel.
11 -2
MrIvez
Ik verwacht dat ze met 'meer' duiden op doorverkoop percentages ipv meer geld. (limited ofcourse)
2 0
noppenkoning
MIsschien zitten ze onder het gelimiteerde bedrag te bieden?
0 0
afcasven1995
Volgens mij snapt dit medium het idee van een gelimiteerde transfersom niet?
3 -1
Adamoost
Alleen bij degradatie. Zijn ze net ontlopen. Wel een leuke club.
2 -2
afcasven1995
Nee als ze gedegradeerd waren was de afkoopsom 11 miljoen, nu 17,1 miljoen.
1 0
Luie
bij degradatie was het bedrag lager geweest 11.5 volgens mij
1 0
Dubbelvla
Joepie! Daar gaan we weer.
3 -1
FWAjacied
Als er een gelimiteerde transfersom is; waarom zou Ajax dan zo gek zijn om meer te gaan betalen?
4 0